Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה שנים אנחנו לקוחות של הוט בטריפל, לשביעות רצוננו, אפילו משירות הלקוחות.

החלטנו לגווון את החיים ולהתחבר ליס.

תואמה התקנה. לקחתי יום חופש. כל שעתיים התקשרו אלי שהטכנאי מתעכב, וביקשו לבוא בשעתיים שאחרי. הסכמתי.

בשעה 18:30 (!) הודיעו שהטכנאי לא יגיע.

אחרי הרבה עצבים, תואמה התקנה ליום שישי החולף.

נשארתי בבית. גם הפעם הטכנאי התעכב ולא הגיע.

כלומר, חברת יס שרפה לי יומיים מהחיים.

אני בדעה שזה בלתי נסלח. יס לא הציעו פיצוי למרות הקבוע בחוק.

אציין שבגלל המהלך התחברתי לבזק, גם לקו טלפון וגם ל adsl.

בחוק יש פיצוי כספי כאשר טכנאי של חברה מאחר. 

הייתם נותנים לחברה כזו מעאפנה עוד צ'אנס?

אציין כי הנציג שמולי כנראה בטוח שאני סתום כשהוא הציע לי פיצוי בצורה של התקנה חינם כאשר המבצע שלהם לכלל הלקוחות הוא...התקנה חינם.

מה אתם הייתם עושים (עזבו כרגע את ההמלצות לממיר של עידן+/צלחת פרטית על הגג)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אתה מרוצה בהוט תישאר.לא שווה את כל כאב הראש של המעבר.זאת דעתי ואני גם מנוי בהוט ומרוצה

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הנסיון שלי הפוך - עזבתי את הוט לטובת יס לפני 10 שנים בגלל שירות בעייתי.

עד כה השירות ביס היה טוב מאד, כולל בהעברת דירה לפני כ-5 חודשים.

מצד שני - אילו הייתי זוכה ליחס כה מזלזל כאשר אתה מרוצה מהמתחרה - איני רואה סיבה לעבור.

לגבי הפיצוי - זה המקצוע שלך, אתה יודע מה העלויות, כולל הזמן שיתבזבז בבית המשפט.

ובעניינים דומים - לפחות בנק אחד הפסיד אותי בגלל יחס לא נאות, וכך גם לפחות חברת סלולר אחת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

התבלבלת בינו ובין בר כנראה. הוא מעולם הבנקים.

דיסקו, אני מאמין שבחרת לעבור ליס בשביל התכנים, סיבה די טובה.

ההתחלה שתיארת אכן נשמעת עגומה, תפנה לגורמים

המתאימים בחברה ותנסה ליישר הדורים.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

אני לא הייתי מתחבר, וגם הייתי דורש את הפיצוי המגיע בחוק.

הם בטח ירדפו אחריך אחרי כל הסיפור הזה ואז תהיה לך עמדת כוח להוציא מהם יותר דברים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הוא לא התבלבל. למי יש כח, זמן, עצבים וסבלנות בשביל לקבל פיצוי של 300 שקלים.

עלות/תועלת. מעדיף להיות בזמן הזה עם הילדים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

הוט עשו לי את אותו הסיפור, ומשכו אותי כל כך הרבה זמן, עד ששלחתי מכתב אחד לדני שדה מידיעות אחרונות, תוך עניין של שבוע התחילו להתקשר אליי מהוט, ואחרי חודשיים ומשהו שמשכו אותי פתאום בוצעה התקנה בשישי בבוקר שלאחר מכן, וגם קיבלתי זיכוי של 600 ש"ח (החוק קובע 300 ש"ח על כל יום כזה).

מצד שני לי לא הייתה אופציה להתחבר ליס, הם פשוט סירבו בכל תוקף לבצע התקנה בשישי, ואני לא יכלתי להרשות לעצמי להיעדר מהעבודה בגללם.

ד"א כמובן שזה לא בא על חשבון של זמן עם אשתי או על חשבון עבודה, השקעתי בערך 15 דקות בכתיבת מכתב לדני שדה וזהו, ואת עניין הפיצוי הכנסתי להם אחרי שכבר תיאמו טכנאי כמעט בסוף השיחה, הנציגה שתחזור אליך כבר כל כך רוצה לסיים את הסיפור הזה כדי שיוכלו לכתוב לדני שדה בחזרה "דיברנו עם הלקוח עד לשביעות רצונו" או שקר אחר, שברגע שתזרוק לה את המילים האלה ממש בקטנה בסוף היא תגיד לך "כן כן אני יוציא זיכוי על זה" (הזיכוי יופיע לך בכרטיס אשראי חודש או חודשיים מאוחר יותר, אבל יופיע).

אגב עניין הפיצוי זה הרבה פחות על הכסף, המטרה זה להפסיק את ההתנהלות הזאת של החברות הללו.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אנחנו בהוט מעל 11-12 שנים (לפני האיחוד של הכבלים), ועד עכשיו זוכים לשירות טוב ,אני לא מבין את הרצון לעבור ליס אם עד עכשיו הכל היה בסדר,אני כן מבין שיש שם סדרות בחלק מהקטגוריות שיותר טובות מהוט,אז אם זה בגלל זה אז אין בעיה.

אם השירות של יס כזה גרוע אז גם לא יהיה אכפת להם אם תחליט עכשיו לא לעבור,רק אתה תסבול בגלל שכבר העברת את כל התשתית והתחברת לבזק. לכן אני ממליץ להגיע לדרג בכיר שם בטלפון ולבקש פיצוי מתאים על כל העוגמת נפש שנגרמה לך.

Miata ND2

פורסם

קודם כל זה לא 300 שקל פיצוי אלא 600 כפול 2.

אז זה 1200 ש"ח שמגיעים לך בלי קשר לכלום.

עכשיו - האם להשאר או לעבור? תלוי בך. אנחנו בהוט ובכבלים מאז שנות ה-90, התחלנו מגוונים, עברו להוט, אחר כך לטריפל שהמחיר ירד והיה משתלם. בקיצור - אם נשארנו כל כך הרבה שנים כנראה שהיה לנו טוב.

האמת היא שבעוד שהטלויזיה הייתה בסדר האינטרנט והטלפון פשוט לא עבדו טוב - חיכינו חודשים לפתרון הבעיה, כל פעם תירוץ אחר, תקלה איזורית, פעמיים תיאמו טכנאי ולא הגיע.

בקיצור - אותו מצב שיש לך עכשיו.

עברנו ליס ולבזק. האינטרנט טוב הרבה יותר. הטלפון עובד כמו שצריך - והטלויזיה - עדיין עובדת, יש תוכניות שונות, עדיין שידורים בלופ כמו בהוט - רק של דברים שלא ראיתי.

אני רואה שעתיים טלויזיה בממוצע בשבוע. הרוב בשבת בבוקר. אז באמת שלא משנה לי כל כך.

פורסם

עם התנהגות כזו הייתי מוותר על התענוג של YES ולו בכדי שיבינו שאי אפשר להתעלל כך בלקוחות (או בלקוחות לעתיד) ובכ"ז לקבל מאיתנו כסף.

רק נקודה קטנה לגבי הפיצוי - הפיצוי מגיע כאשר מגיע טכנאי לטפל בתקלה, אך החוק לא חל כאשר מדובר על התקנה חדשה אצל הלקוח. אם יס היו חכמים, היית מקבל את הפיצוי בלי קשר (בדמות חודשי חינם, VOD וכיו"ב) - כנראה שהם לא זקוקים ללקוחות חדשים.

תומר.

פורסם

לא מבין אותך, באמת.

אתה לקוח מרוצה ? הכל בסדר ? אז מה בדיוק יש כאן לגוון ?! מה זה בית מלון ? מכונית ? מסעדה ?

זה ספק שירותי טלוויזיה !!

מחפש תוכן - בשביל זה המציאו את שיתוף הקבצים והסטרימרים

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ברוך שפטרני מעונשה של חברת הגז. הסיפור (שכנראה כבר סופר כאן)עלה לי איזה 6,000 ש"ח, אבל מתברר כי הבישול בחשמל עדיף, ונראה שגם השירות בחברת החשבמל הרבה יותר טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...