Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברצוני להזמין את פנסים קדמיים עבור מאזדה 3 מאתר אייביי. המחיר שלהם באתר הוא 700 שקל. האם הם יעצרו במכס ואני אצטרך לשלם מחיר נוסף על הייבוא ? האם מישהו הזמין חבילות במחיר דומה או גודל דומה והם הגיעו ? אשמח לתשובה. הלינק של הפנסים : http://www.ebay.com/itm/400583354906?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 .

פורסם

לפני כמה שנים קניתי מהמוכר הזה ולא היה בעיות. ביום שהם יגיעו צריך ללכת למכס לשלם עוד כמה מאות שקלים וזהו, אם תיפול על בן אדם שלא מבין במכס הוא יכול לבקש אישורים אבל אתה לא צריך.

פורסם
לפני כמה שנים קניתי מהמוכר הזה ולא היה בעיות. ביום שהם יגיעו צריך ללכת למכס לשלם עוד כמה מאות שקלים וזהו, אם תיפול על בן אדם שלא מבין במכס הוא יכול לבקש אישורים אבל אתה לא צריך.

תודה, איזה אישור צריכים ממני לכול מקרה ? באתר רשום שיש אישור s.a.e וd.o.t . זה אומר לך משהו ?

פורסם

לא אומר לי כלום אבל אני יודע שצריך להיות מוטבע עליהם e שזה אומר תקן ארופאי או שיהיה להם תקן אמריקאי.

הכי טוב לשאול את המוכר.

פורסם

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

האישור שאתה צריך במידה וכן זה אישור ממשרד התחבורה ,

ולמיטב ידיעתי אתה חייב תקן אירופאי בלבד , תקן אמריקאי במקרה שלך, והמוצר נשאר במכס . לא תוכל לשחרר בכלל.

במידה ומוטבע על המוצר התקן (E) אז הוא זכאי לשחרור מהיר לפי המסמך של משרד התחבורה לפי הקישור שהוספתי למעלה .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

האישור שאתה צריך במידה וכן זה אישור ממשרד התחבורה ,

ולמיטב ידיעתי אתה חייב תקן אירופאי בלבד , תקן אמריקאי במקרה שלך, והמוצר נשאר במכס . לא תוכל לשחרר בכלל.

במידה ומוטבע על המוצר התקן (E) אז הוא זכאי לשחרור מהיר לפי המסמך של משרד התחבורה לפי הקישור שהוספתי למעלה .

שיגעון, תודה, נדחה את הרעיון של ההחלפה לבנתיים :\

פורסם
לא אומר לי כלום אבל אני יודע שצריך להיות מוטבע עליהם e שזה אומר תקן ארופאי או שיהיה להם תקן אמריקאי.

הכי טוב לשאול את המוכר.

היי, במסך שירון שלח בסעיף 5.10 עולה כי תקן אמריקאי כן מתאים למשלוח.

פורסם

לדעתי אם תביא עם תקן אמריקאי , לרכב לא אמריקאי (כלומר מאזדה ) זה לא יעבור

אבל אתה מוזמן לנסות ולספר לנו.

פורסם
אני הזמנתי פנסי ערפל למאזדה 3 עם תקן אמריקאי (D.O.T) וקיבלתי אותם למרות שפתחו לי את החבילה

אם עברתי באדום ולא עצרו אותי זה לא אומר שמותר ליסוע באדום...

אולי היה לך מזל

פורסם

פנסי ערפל זה משהו אחד , ופנסים ראשיים זה משהו אחר

הבעיה בתקן האמריקאי הוא שהפנסים סימטרים , בעוד שבתקן האירופי הם לא סימטרים ,

תנסה לעמוד מול קיר בלילה , ולהאיר , תראה שהאור לא סימטרי גבוה בצד ימין.

פנסים כאלו גם לא אמורים לעבור טסט

• תוכן חדש...