Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מנוע לאנטיס 323 1800 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי את הרכב אתמול מהמוסך לאחר שיפוץ ראש חריטה וכ"ו {בעקבות ענני עשן שהיה מוציא בבקר במיוחד}

הרכב לא מוציא עשן בטח לא ברמה ההיא קצת בבקר אך רואים שזה עשן של אדי מיים

הבעייה שאני רואה כעת זה שהרכב בp או ב n סלד די גבוהה של 1400 ב d משהו כמו 800 900

ורעידות אבל ממש רעידות רציניות יותר מלפני השיפוץ

האם יש קשר לשיפוץ שנעשה האם הטורים יתיצבו עם הזמן?

או שעלי לחזור למוסך ולהתלונן בפניו ואם כן על מה?

בתודה מראש
:cry:

פורסם

איזה שיפוץ בוצע בדיוק ומה היתה הסיבה לו ?

בגדול,ידוע שאם הרכב עבר שיפוץ ראש בלבד במאזדות הללו יש מחלה שחוזרת על עצמה-הרכב מתחיל לאכול שמן ואם לא עשו לפחות חצי אוברול עשו חצי עבודה.

הפתרון- חצי אוברול (אם לא נעשה) בתוספת תשלום מצדך או החלפה למנוע איכותי מיבואן מנועים מוכר כמו איתי מוטורס למשל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שאמרתי שיפוץ התכוונתי לחצי אוברול היה מעלה ענני עשן בבקר כרגע נראה טוב לגבי עשן

אך כמו שציינתי סלד גבוהה בדרייב בעצירה כמובן רמזור ואו פקקים

התקשרתי אל המכונאי אמר שאחזור וינסה לכוונן מעט אולי טורים

נראה לי יומרני קצת מצידי לבקש כבר אחרי יום יומיים שיחזור על העבודה ולכוון רצועת טיימינג

אך אם זו הבעייה אדרוש זאת.

בקריאת שרשורים בםורום רואה שישנן סיבות לא מעטות לגבי הרעידות ניקוי מצערת תושבות מנוע גיר

מנוע צעדים וכ"ו

פורסם

שמוסך עושה עבודה מסויימת יש על זה אחריות מלאה על מה שנעשה. אתה סך הכל עומד על הזכויות שלך כי ניראה שקיימת בעיה שקורית עקב מה שנעשה ברכב ולא סתם כך ולכן עליך לחזור למוסך ולדרוש לתקינות הרכב כי שילמת על כך.

• תוכן חדש...