Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה שבועות בערך החלטתי שבגלל הספק הקל שהרעש החלש שאני שומע מהמנוע עלול להיות קשור לטיימינג החלטתי לנסוע למורשה צ'מפיון ולבדוק. שני מוסכים ברשת איששו את הספק ואמרו לי שצריך להחליף מותחן ושרשרת.

התלבטתי מאד אם לעשות אצל רון (שם אני מטפל קבוע בשנים האחרונות) או בצ'מפיון, ולמרות שצ'מפיון על פניו נראו יותר יקרים בקצת, העדפתי לעשות אצלם רק מהסיכוי האחד למיליון שמשהו במנוע ישתרגץ ואז יגידו לי שלא טיפלתי ברשת שלהם והמנוע החדש שהולכים לשתול לי ברכב כי נקרעה שרשרת יהיה על חשבוני.

שיחה עם הילה מהשירות של צ'מפיון העלתה שבגלל שאני לא מטפל ברשת כבר שנתיים והרכב מעל גיל 4 לא יחליפו את השרשרת והמותחן על חשבונם. בכל זאת הילה ביקשה לבדוק ושלחתי לה את הקבלות ממוסך רון (הרכב שלי מטופל פעמיים בשנה במקום פעם אחת עם שמנים יותר איכותיים משמן "פז" או "סונול" שמשתמשים בהם במוסכי הרשת) ואז התקשרה לומר שהמקסימום שאפשר לעשות זאת הנחה על הטיפול ואשלם קצת מעל 2000 ש"ח.

לא עזר שאמרתי שזה רכב חמישי שהמשפחה מוציאה מאותו יבואן ושהרכב עושה נסיעות מנהלתיות לחלוטין (פ"ת - הרצליה כי יש דלקן בליסינג של אשתי) ולא הגיוני שאחרי 52K קמ ו 4 שנים מותחן ושרשרת שאמורים להחזיק לכל אורך חיי המנוע מתפגרים, התשובה שקיבלתי הייתה שהיצרן לא הוציא recall מסודר וזה מה שהיבואן מאשר, במיוחד לאור העובדה שהרכב לא טופל כבר מעל שנתיים במוסכי הרשת, וכל הנחה שאקבל היא ע"ח היבואן והיצרן לא משתתף איתם.

שלשום הכנסתי את הרכב לאחד ממוסכי הרשת אליו הגעתי מהפורום השכן (vagit), והאמת שהופתעתי לטובה.

פעם ראשנוה מזה שנים שאני משאיר את הרכב ולא עומד על ידו לראות מה נעשה (אילוצי עבודה) ועוד במוסך שאני לא מכיר.

על פניו אחרי יומיים נראה שהרעש נעלם. קיבלתי את הרכב עם מנוע שטוף (כנראה ספריי קרבורטורים, כי לא נדלקה אף מנורה בלוח שעונים) ולמרות שביקשתי שיעבדו בנחת ויחזירו כל בורג למקום גם אם ייקח יומיים (העיקר שלא יהיה נזק) הרכב היה מוכן עוד באותו יום.שמח טוב לב גיהצתי את האשראי ונסעתי משם.

היום קיבלתי שיחת טלפון מפתיעה (לא משי ודרור, ולא מהראלה מהפיס :-) ) , הילה מצ'מפיון הייתה על הקו ואמרה שהיא הצליחה לאשר החלפה בהשתתפות מלאה של היבואן.

אז כמו שכתבתי בכותרת, כשמגיע מגיע. אז למרות שהתעקשו במוסכי הרשת להרחיק אותי מהם (הכל כבר נכתב פה בעבר, מי שקרא את השרשורים שלי יודע על מה מדובר) הייתה פה מחווה גדולה של רצון טוב (רק לסבר את האוזן, מחיר מלא של החלפת שרשרת ומותחן עולה בסביבות 3800 ש"ח בצ'מפיון). אז הודיתי לה מאד בשיחת הטלפון וכדי לאזן החלטתי לכתוב גם פה. בכל זאת, אי אפשר לכתוב בפורום רק דברים רעים, כי אז הגולשים לא מודעים שיש גם צד שני.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יפה לך :) אבל לא הבנתי

כתבת בחלק אחד שגהצת את האשראי ונסעת,ואחרי זה כתבת שהתקשרו ואישרו החלפה מלאה על חשבונם.

אז זיכו אותך באשראי? או שבוצעו שני דברים שונים?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זיכו. הילה התקשרה לומר שהאשראי יזוכה

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מי יתן ועוד "הילות" יצטרפו לשירות לקוחות של צ'מפיון.

היה כיף לקרוא.

גם לי יצא להיעזר בהילה לפני כמה חודשים, שוחחנו בטלפון לגבי כמה חששות/שאלות שעלו לאחר תום האחריות של צ'מפיון, פתרה לי כמה סוגיות בקלות ונעימות.

תמשיכי כך הילה.

"יאללה בירי".

פורסם

קודם כל אני שמח לראות שסוף סוף אתה עובד קצת.

כמו כן סחטיין, עשית את הבלתי אפשרי.

ועכשיו אחרי שהכל מסודר, תבוא לבקר אותנו, אנדריי משתגע בלעדיך. :)

• תוכן חדש...