Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה fr 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה:

סיאט איביזה 2005 FR מנוע 1800

יד5

120K קילומטר

לפי התמונות נראה שמורה מאוד ונקייה,כסאות ספארקו,צ'יפ,צנרת וכו' וכו'

הבנאדם דורש עלייה 40K ₪

פה אני צריך את עזרתכם:

איפה יש מקום טוב שיכול לעשות בדיקה לרכב הזה (מוסכים/מכוני רישוי שמתעסקים עם רכבים כאלה,עדיפות באזור המרכז,פתח תקווה,כפר סבא,הוד השרון וכו')

מה האחזקה פחות או יותר של רכב לשנתון כזה?

ולמה אני חייב לשים לב כאשר אני מגיע לראות את הרכב?אילו שאלות קריטיות עליי לשאול את הבנאדם?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

הרכב יד 5, אני באופן אישי הייתי מתרחק.

אם אתה בכל זאת מעוניין, תבקש לראות היסטוריית טיפולים.

אם חלק מהבעלים עשו טיפולים במוסכי מדרכה או אצל חאפרים, כמובן שלא תראה מסמכים על כך.

בשלב הזה, כדאי לך אולי לסגת.

אם בכל זאת אתה רוצה דיאגנוזה בסיסית על מצב הרכב, כנס עם הרכב למוסך רון בת"א, מומחה ואגיות, תבקש ממנו דיאגנוזה בסיסית על הרכב. מתאר לעצמי שתמורת תשלום בסיסי הוא יבצע בדיקה ראשונית.

אם הבדיקה חיובית, קח את הרכב למכון בדיקה מורשה.

כמובן שלפני כל הוצאת כספים על בדיקות למיניהן, תחתים את המוכר על התחייבות שבמקרה שמתגלה תאונת שלדה או בעיית מנוע או גיר שהוא הסתיר- הבדיקה עליו.

בהצלחה

פורסם

מה זה "דורש עליה 40,000"? הוא חטף אותה? הוא מאיים עליך? הוא בסך הכל מבקש מחיר מסוים ואתה יכול להציע לו מה שמתאים לך. לדרוש הוא יכול עד מחר. מי שקובע את המחיר זה מי שמוכן לשלם.

פורסם

מכוניות כאלה עוברות ידיים דיי מהר, אין מה להלחץ מזה.

אם האוטו משופר רצוי לקחת אותו לבדיקה אצל סדנאות שמבינות ברכבים משופרים.

בכל מקרה 40K זה מחיר סביר ביותר.

לבדוק שכל החשמל עובד, חימום/קירור, מנוע גיר לבדוק טוב טוב, לבקש התחייבות שהשילדה ניקייה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אז ככה:

ראיתי את הרכב אתמול

ובמילה אחת על הפנים!

נתחיל שהרכב בצבא שחור עם קילופים קטנים בטמבון אחורי וקדמי

רשום ברישיון רכב צבא כסוף (לא תואם למה שבפועל)

בנוסף רשום ברישיון בעלים קודמים 06 ובהנאדם ציין שהוא יד 5

ג'נט ימני קדמי פגוע כלפי פנים בשפה (הבנאדם מודה שהאו עשה זאת) ובנוסף צבועיים בשחור גם הם והצבע המקורי שלהם אפור

הרכב ללא צנרת חוקית (ללא ממיר קטליטי) בעקבות כך נדלקות נורית אזהרה של הרכב (נורית של מנוע ואחיזה בלוח שעונים) וכאשר הוא עומד במקום יש גמגום של המנוע

דשבורד שבור

ריפוד דלת ימין קרועה.

בואו נעצור פה כי יש מלא.קיצר חרא!!!

היום הייתי ברמלה וראיתי רכב אכן שמור

הבפנים של האוטו כמו חדש כולל מערכת DVD (שלא מעניין אותי)

יש לרכב צ'יפ,צנרת חוקית,פורק לחץ,מונמך (הבנאדם הספציפי שמוכר השקיע זאת,משהו של חברה מוכרת,לר זוכר) וג'נטים

לאוטו יש מכה בפח בצד שמאל מעל הגלגל (המוכר אמר שיתקן זאת עוד השבוע)

יש עוד מכה בצד ימין בדיוק היכן שנגמרת הדלת להמשך רכב (לא נראת רצינית מידיי)

טמבון קדמי הוחלף (הבנאדם טוען כי הוא שבר את הקודם עקב הנמכת הרכב ולרכב היו חצאיות,כנראה עלה משהו לא נכון)

סה"כ נוסע בסדר

הרכב עבר טסט לפני חודש

140K קילומטר

הוא היד ה5.

הבנאדם אמר שהוא טיפל ברכב במוסך פליקס בת"א (אם מישהו מכיר ורוצה לדעת לתת חוות דעת - מחויב!!!)

צבא האוטו צהוב ודהוי ולכן אין תאימות בין הרכב לטמבון הקדמי (לי לא קריטי)

הבנאדם מתחייב בבדיקה על גיר,שלדה ומנוע.

התרשמות כללית שהרכב בסדר ללא בעיות,מצב קוסמטי בסדר עד מצויין.

לגבי המחיר - אמרתי לבנאדם שיוציא את המערכת שמע מהאוטו והוא רוצה בלי מערכת 40K

אבא שלי הציע לדבר עם הבנאדם ולרדת פחות בכסף כאשר אני אקח את האוטו עם הדפיקות פח ובלי המערכת.

במוכר אומר כי הרכב אצלו 4 שנים ללא תאונות.

הבנאדם אומר שהוא מוכר כי הוא רוצה רכב חזק יותר.

מה את חושבים על הרכב השני?

ועוד שאלה - האם זאת בעיה להעביר רכב עם פורק לחץ או כל שיפור אחר שאתם חושבים שאני צריך לשאול.

תודה רבה לכם על העזרה!!!

מוסך רון!

ברצוני לדעת מה אתה חושב על מה שאני רושם והאם כדאי להביא את הרכב אלייך לפני שאני לוקח אותו לבדיקה במכון?

ומבחינת מה המחיר על בדיקת רכב כזה!

תודה רבה לכם

• תוכן חדש...