Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2007 מעולם לא עבר פוליש המכסה מנוע כולו כתמי מים,שלשלת ציפורים ושריטות כנראה של רגלים של חתולים כנ"ל לגבי גג הרכב.

לא צילמתי מספיק תמונות במהלך הפוליש עצמו לצערי,הייתי טרוד לסיים את העבודה כמו"כ הן לא מספיק חדות.

פוליש - FG 400

אוטם - PL

פד חותך - צהוב של CG

פד פיניש - שחור של מגוירס

פלסטלינה סינית כחולה

מגבות מיקורופייבר,IPA ועוד כמה דברים שבטח שכחתי...

הרכב לפני...הרבה אבק שלשלת ציפורים וכו'

36tc.jpg

09wl.jpg

מתחילים...הרכב יוצא לשטיפה

iii1.jpg

79o1.jpg

נכנס שוב לחנייה ללא ניגוב

l5yz.jpg

פלסטלינה

6k7w.jpg

שוב שטיפה זריזה

uabt.jpg

2mu8.jpg

ניגוב

o0kb.jpg

ומתחילים עם הכיף

df1y.jpg

מכסה מנוע אחרי פוליש

bti1.jpg

ycir.jpg

t0oq.jpg

מנוחת הלוחמים...קפה וסיגריה

9sr0.jpg

דלת שמאל אחרי פוליש דלת ימין לפני...לצערי התמונה לא מספיק חדה

8k07.jpg

מעבר על כל הרכב עם IPA להסרת שאריות הפוליש

4r0h.jpg

מריחת האוטם PL - שכחתי לצלם כיון שהייתי לחוץ בזמן

ms5e.jpg

פורסם

ברק מדהים יש ל FG 400

השבוע עשיתי ניסיון בין אופטי סיל למנזרנה-אין מה להשוואת,מנזרנה נותן תוצאה/חלקות עדיפה בהרבה

מעבר לברק. (שחסר לו) בחרת מוצרים מעולים חוץ מהפלסלינה שלא אהבתי. (זרקתי אותה בסוף)

פורסם

נראה אחלה דיטיילינג, חבל שאין עוד תמונות של התוצאה הסופית.... אם תוכל להעלות זה יהיה מצוין..

פורסם
ברק מדהים יש ל FG 400

השבוע עשיתי ניסיון בין אופטי סיל למנזרנה-אין מה להשוואת,מנזרנה נותן תוצאה/חלקות עדיפה בהרבה

מעבר לברק. (שחסר לו) בחרת מוצרים מעולים חוץ מהפלסלינה שלא אהבתי. (זרקתי אותה בסוף)

האמת שאני תמיד מעדיף הגנה מתמשכת על פני הברק בגלל זה גם בחרתי באוטם הזה הוא מספק הגנה לאורך זמן

פורסם

זו גם הבחירה/העדפה שלי מאותה סיבה שציינת. לכן אני מנסה כל הזמן

ליישם ווקסים מסוגים שונים על מנזרנה. ( עמידות של מנזרנה +מעט ברק חלבי מווקס)

מעבר לזה מה שקובע את הברק הסופי זה הפוליש.

בשבת האחרונה עשיתי טיפול דיטיילינג מהיר לרכב של הבן (פוליש פיניש)

יישמתי אופטיסיל על כל הרכב מלבד מכסה בגאז' שבו יישמתי מנזרנה. העברתי את היד היכן שיש

מנזרנה וקיבלתי משטח חלק ויציב, מה שלא היה קיים באופטיסיל. (אני עושה ניסיון ליישם אופטיסיל על מנזרנה ולראות את ההבדלים לאורך זמן)

מה שכן יישום אופטיסיל זה פשוט קלות "בלתי נסבלת" !

• תוכן חדש...