Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, היו שבועיים (מה-3 בינואר, עד היום), וכהרגלי הלכתי רק ביום האחרון.

רושם קצת פרטים, כדי שאחרים יוכלו להסתכל ואולי לדעת לתמקח טוב יותר עם היבואן (אין יותר מידי הפתעות).

התעניינתי ב-SMAX ובגלאקסי.

המבצע היה על רכבים במלאי בלבד. לא על הזמנות.

ההנחות שהוצעו:

- 3000 ש"ח פחות מהמחירון ("מחירים שלפני העליות של 2014")

- מערכת מיגון בחינם (קודנית ועלוקה / איתוראן)

- חיישני רוורס - חינם

מימון של 100,000 ללא ריבית וללא הצמדה, ב-36 תשלומים (2777 ש"ח לחודש).

ו... זהו.

מישהו התרשם?

פורסם

היה מבצע טוב על הפיאסטה. הנחה של 8000 ממחירון ומערכת מולטימדיה וחיישנים.

אבל לא קנינו בסוף משום שהציעו לנו טרייד אין משפיל- 30% מתחת למחירון (קיזז את כל ההנחה והתוספות שנתנו ועוד יצא יקר יותר)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ראשית הערה, לדעתי המבצע נמשך לעוד שבוע.

לפני 10 ימים הזמנתי פוקוס ושילמתי מקדמה. ביררתי עד מתי אני יכול לבטל ההזמנה ולקבל את הפקדון חזרה. בהתחלה אמרו לי שעד היום (17.1.14). לפני מספר ימים אמרו לי שהאריכו את המבצע עד ה 24.1.14 ולכן המועד הרלוונטי לביטול נדחה לסוף המבצע.

ההצעה על הפוקוס טובה יותר ממה שפרטת מבחינת הסכומים. באחוזים עוד יותר משמעותי (ההצעות לפוקוס סטיישן ידנית או האטצ'בק ידנית).

8,000 ש"ח הנחה + 4,500 הנחה באבזור ומיגון. 100,000 ש"ח ללא ריבית והצמדה.

נרמז לי בצורה גסה שמי שמוותר על המימון יכול לחלץ עוד 3000 הנחה. זה נשמע הגיוני אבל זה יכול להיות פיתוי לבצע הזמנה שאין מאחוריו כלום.

המשמעות של ההנחות הן 108,400 לסטיישן הידנית על הכביש ו 105,400 להאצ'בק הידנית. פלוס המימון זה דיל ממש טוב לדעתי.

אולי לא שווה ללכת על פוקוס למי שלא חשב על כך מקודם, אבל מי שזו אופציה בשבילו חוסך יפה.

גם לי ברור שההזמנות הן על המלאי. זה הובהר ממגוון הצבעים המוגבל.

פורסם

ההנחות שהוצעו:

- 3000 ש"ח פחות מהמחירון ("מחירים שלפני העליות של 2014")

- מערכת מיגון בחינם (קודנית ועלוקה / איתוראן)

- חיישני רוורס - חינם

מימון של 100,000 ללא ריבית וללא הצמדה, ב-36 תשלומים (2777 ש"ח לחודש).

שווי המיגון והמימון שתארת הוא עוד כ 10,000-6,000 ש"ח

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...