Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב חדש או משומש עד שלוש שנים על הכביש.

הפרמטרים החשובים:

1. הנאה מנהיגה, צריכה להיות זריזה ומהנה, לא חייבת להיות ספורטיבית.
  2. תא נוסעים נאה ומפנק יחסית, תחושה יוקרתית.
  3. בטיחות.
  4. לא ידנית.

חשבתי על הרכבים הבאים:

1. אאודי A1 DSG.
  2. מיני קופר אוטומטית.
  3. אלפא מיטו TCT.

כעיקרון, התקציב הוא עד 150K, אך משיקולי ירידת ערך אני מתלבט בין קניית רכב חדש למשומש, בסביבות 90-110K.

אשמח לעצתכם בנוגע לשלושת הרכבים הנ"ל, וכן אם יש לכם רעיונות לרכבים נוספים המתאימים לקטגוריה.

כמו כן, האם לדעתכם כדאי לקנות רכב חדש או משומש.

מדובר ברכב לזוג צעיר, ללא ילדים.

תודה מראש!

פורסם

סליחה על ההקפצה, אך אשמח מאוד לעזרתכם.

קפצה לידי בימים האחרונים הצעה נוספת, לקניית אלפא רומיאו 159 TBI, יד ראשונה, 24K ק"מ, ידנית ב- 120K. עלייה לכביש בנוב' 2011. מה דעתכם? האמנם הרכב שונה לגמרי משלושת ההצעות הקודמות, אך הנני פתוח גם לכיוונים אחרים.

פורסם

הטעות שלך היא שלא כתבת את המילים אלפא רומאו בכותרת כדי למשוך את חובבי המותג. הנה, עזרתי לך, בו נראה מה יקרה....

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה159 TBI עונה על כל דרישותיך למעט נושא סוג תיבת ההילוכים והגודל הפיזית.

היא תהיה מפנקת מכל שאר הרכבים שציינת ונוחה יותר.

אני אישית ממש אוהב את הרכב ובמחיר הנ"ל היא עיסקה מצויינת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הטעות שלך היא שלא כתבת את המילים אלפא רומאו בכותרת כדי למשוך את חובבי המותג. הנה, עזרתי לך, בו נראה מה יקרה....

או, הנה אחד שמבין.:-D

מיני אמורה להיות זריזה יותר וחדה יותר מהאחרות. אישית לא התחברתי. מיטו נחמדה ולבעלים שלהן יש גם מועדון חביב :wink:

159 TBI היא כבר רכב ברמה אחרת, מרגישים שהיא קצת יותר כבדה ולא חדה כמו שמיני יכולה להיות, אבל... יש לה יכולות מאוד גבוהות, והיא גם פחות תעייף אותך בנסיעות ארוכות - בסה"כ זה גם רכב נוח שאפשר גם לנסוע איתו מנהלתי. צריכת דלק, כמובן תהיה גבוהה מאשר בקטנות שהזכרת.

רק לא הבנתי איך פתאום ידנית כן באה בחשבון, אם אתה מסתדר עם 159 ידנית, אז למה לא מיטו או מיני ידנית?

(ואם כבר, אז למה לא אבארט 8) )

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כל 4 הרכבים הם שוניםב מבחינת חווית המשתמש - מאוד שונים.

ההמלצה שלך היא קודם כל לקחת נסיעת מבחן על הרכבים הללו (כחדשים, דרך הסוכנות).

תפסול את אלו שלא התחברת אליהן ותמשיך את החיפוש אחר המשומשת (בהנחה שלא תרכוש חדשה) מתוך רשימה מצומצמת ומותאמת יותר לצרכים ולאהבות שלכם.

פורסם

היי, תודה על התגובות.

כעיקרון, אנו מעוניינים ברכב לא ידני, בכדי שגם אשתי תוכל לנהוג עליו.

עם זאת, אני אנהג עליו ב- 90% מהזמן, ולכן, רק אם מדובר במציאה אמיתית נתפשר בעניין זה.

האם באמת מדובר במציאה אמיתית?

מחירון הרכב המשוקלל הוא כ- 165K לפי לוי יצחק. האם רכב במצב טוב נסחר ברמות המחירון, מעט מתחת או 25% מתחתיו, כפי שפחות או יותר הוצע לי?

תודה על כל עזרה!

פורסם

מבחינת הנאה מנהיגה - המיני מנצחת בהליכה. מבחינות אחרות, יש שיעדיפו את המתחרות. לשיקולך.

אני הייתי הולך על המיני מבלי לחשוב פעמיים, גרסה הקופר (לא ONE!) גם מרגישה זריזה למדי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמובן שה"קטנה" נכתב כבר בפוסט הראשון. בתגובה הוספתי לגבי ההצעה על ה- 159, אך כבר לא יכולתי לשנות את הכותרת (את הכותרת שינה צביקה פיק, ואני מודה לו על כך :-) ).

פורסם

אלפא רומיאו! אלפא רומיאו! מישהו מתייעץ על אלפא רומיאו!!!

:roll::-D

לגופו, אני ממליץ לך בחום לבצע נסיעות מבחן לפני שאתה מקבל החלטה. אתה קונה רכב שאמור לרגש אותך ולהנות, לכן התחושה הסובייקטיבית שלך זה מה שחשוב (בנוסף לדיעות של משוגעי אלפא רומיאו ואבארת' כאן בפורום).

159 TBI נחשבת מבוקשת מאד בקרב מביני עניין, אך היא אינה קטנה ואינה מתנהגת כמו הוט האץ' (לפי מה ששמעתי, מעולם לא נהגתי על אחת).

קופר יש לשכנים מבוגרים שלי, שנהנים מאד מהעובדה שהרכב יפה, צפוי ולא ספורטיבי :shock: .

קח בחשבון שכל רכב מהקטנים שהוזכרו כאן יהווה בעיה לכשיבואו צאצאים, וזה יתרון אדיר ל-159, שבעיני גם נראית אלגנטית וקלאסית יותר.

בכל האמור לאלפא רומיאו, אתה מוזמן לבקר באתר מועדון אלפא רומיאו הישראלי ולקרוא, ולהתייעץ, עם בעלי הרכבים האמורים.

בהצלחה ותבלה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

האלפא 159 הזו היא גם ידנית וגם גדולה, פשרה כפולה.

אם כבר אלפא ידנית ומהנה, הייתי הולך על אלפא קטנה.

בתקציב הזה ניתן להשיג ג'וניור משופצת לחלוטין.

קטנה, מהנה, ייחודית ויוקרתית, שומרת על ערכה טוב בהרבה מן האחרות.

פורסם

אישתך לא נוהגת על ידני בכלל או שפשוט לא אוהבת?

אם האופציה הראשונה, אז כדאי לוותר על התיבה הידנית. ה10% האלה עלולים להיות משמעותיים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
רק אני שמתי לב ש-159 וקטנה לא הולך ביחד?

פגישה עם עץ ב180 קמ"ש והיא תיכנס לקטגוריה :-P

ה159 היא אחת האהובות עליי בכביש הישראלי

בMITO תנסה לשבת קודם כל - אני זוכר שעד כמה שהכיסא היה נוח - לא ממש הצלחתי למצוא את עצמי נכנס לתנוחת נהיגה שמרגישה לי טוב ואני בסה"כ מטר שמונים וקצת.

מת על העיצוב של המיטו חייב לאמר - צריך לנסות פעם נוספת את נושא כיוון המושב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי CHAOS

אתה מוזמן לשלוח לנו את פרטי ההתקשרות איתך ונזמין אותך לנסיעת מבחן אישית על דגמי המיטו שאתה מתעניין לגביהם ושמתאימים לתקציב ולצרכים שלך וככה תוכל להגיע להחלטות הטובות ביותר (:

• תוכן חדש...