Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון ביתי נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית טלפון אלחוטי של Siemens מסדרת Gigaset.

בזמן האחרון, הבסיס לא מטעין את הטלפון ואני כל פעם מחליף סוללות בטלפון עצמו. אבל הסוללות מתרוקנות תוך כמה ימים ולא מתבצעת טעינה.

האם משהו לא בסדר בטלפון או שפשוט הסוללות (זוג סוללות AAA) שלי דפוקות? כבר החלפתי פעמיים...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני לא מכיר את הדגם הספציפי.

הסוללות צריכות להיות סוללות נטענות- Nimh ולא אלקליין רגילות.

כששמים את הטלפון בעריסה בד"כ יש אינדיקציה על המסך על טעינה - האם קיימת?

:turn-l:
פורסם

^

יש חיווי של הטעינה - והוא מראה שאין טעינה... הסוללה רק מתרוקנת.

המוזר הוא שהטלפון אצלי כשנתיים, ומעולם זה לא קרה קודם, הטעינה היתה מתבצעת ללא בעיות גם ממצב של סוללה ריקה.

השאלה היא האם אין סוללה פנימית או משהו כזה, כלומר - האם מצב הטלפון תלוי אך ורק בשתי הסוללות שציינתי.

פורסם

כבר שנים לא השתמשתי בטלפון אלחוטי קווי, אבל מה שאתה מתאר נשמע כמו סוללה שגמרה את מחזורי הטעינה שלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סביר מאד שמדובר בסוללות נטענות שסיימו את דרכן. קנה זוג (או רבביעיית) סוללות נטענות בגודל המתאים והחלף, סביר שתחדש ימי המכשיר כקדם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה פעמים (או במשך כמה זמן) אפשר לשוב ולטעון סוללות נטענות?

בכל מקרה תודה על העצות, אחליף את הסוללות הנטענות לחדשות ואבדוק.

פורסם

בדרך כלל מדובר בכמה מאות מחזורי טעינה. העניין הוא שטלפונים ביתיים בדרך כלל יושבים בעריסה וטעונים רוב הזמן.

כיון שמדוב בסוללות מבוססת ניקל אני נוהג לבצע בסוללות חדשות מחזור אחד או שניים של טעינה ופריקה מלאות, אחרי כן פעם בכמה חודשים (אם אני זוכר, ובדרך כלל איני זוכר לעשות זאת בטלפון הביתי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היצרנים מספרים על כ-1000 מחזורים.

הבעייה שבטלפון אלחוטי אין ממש מחזורים והוא מבלה את רוב זמנו בטעינה.

סוללות נטענות בטלפון אלחוטי מחזיקות (בנסיון שלי) סביב שנתיים.

:turn-l:
  • תוכן חדש...