Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לחבר כמה טוויטרים לחיבור קרוס של קומפוננט, למשל האם אני יכול לחבר במקום זוג אחד של טוויטרים שמגיע עם הסט של הקומפוננט ,2 זוגות,או 3 זוגות,האם מבחינת ההתנגדויות,לא יהיה שינוי ועדיין זה יישאר 4 אום?

אני מתכוון לחיבור מקבילי, והשאלה מתייחסת לעניין ההתנגדויות בלבד.

האם יהיה שינוי בהתנגדויות?

פורסם

כמובן שיהיה שינוי, הקרוס בנוי להתנגדות מסויימת

אם אתה משנה את ההתנגדות, ההשלכה הראשונית, אתה לא תקבל קרוס כפי שתוכנן על ידי היצרן, אלה תקבל תחימת תדרים שונה ומרוחקת מאוד מהמבוקש..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כלומר לקרוס של קומפוננט ,מבחינת ההתנגדויות בלבד,אני לא מדבר כרגע על איכות,מבחינת ההתנגדויות ,ניתן לחבר רק זוג טוויטרים אחד בלבד.

כל חיבור נוסף של טוויטרים, ישנה את ההתנגדות?

את ההתנגדות אני מתכוון ההתנגדות של כל הקומפוננט,כלומר טוויטר + וופר = 4 אום. אם אני מוסיף טוויטרים ההתנגדות הכללית יורדת?

בכלל מהי ההתנגדות של הוופר ומהי ההתנגות של הטוויטר? איך מתקבל ששניהם בייחד נותנים 4 אום?

פורסם

כמובן שההתנגדות תשתנה,

הקרוס בנוי להתנגדות מסויימת, אם תשנה אותה, הקרוס כבר לא יבצע את הפעולה שהוא היה אמור לעשות

משמע, לא אפשרי לעשות זאת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

רגע.

אז לא משנה כמה טוויטרים אני מחבר לקרוס,ההתנגדות הכללית(וופר +טוויטר) תמיד תישאר 4 אום? או שלא?

פורסם

אז זה לא משנה או כן משנה את ההתנגדות הכללית של הקרוס(וופר+טוויטר),האם זה יישאר 4 אום או לא?

פורסם

העוצמה של הטוויטר שהקרוס מוציא היא תתחלק בין 2 הטוויטרים

ולא תקבל את השמיעה הרצויה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אתה מעוניין לחבר שני טוויטרים לקרוס אחד ? זאת השאלה ?

אז לא, אתה לא יכול, הענות של הקרוס שלך תשתנה כשתשנה לו את ההתנגדות.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...