Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה 1.25 מול 1.6 צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הפיאסטה החדשה היא הנורא החם בפורום עכשיו :wink:

יש לחמי את הפיסטה החדשה 1.6 והא אומר שהיא ממש לא חסכונית ממוצע 1:11-10

שאלתי היא :

איך אותו אוטו עם אותו משקל ומנוע קטן יותר חסכוני בדלק

האם הוא לא מתאמץ יותר מאשר מנוע ה 1.6 ?

תודה

פורסם

היי,

מה זה הפיאסטה החדשה 1.6? הרובוטית, או האוטומטית שהיתה לפניה? ומה אופי הנסיעה?

לנו יש 2012 אוט' 1.6, ואכן לא מדובר באוטו חסכוני יותר מידי. לא מוציא יותר מ1/12 בבדיקות מזדמנות שאני משתדל לבצע.

יחד עם זה רוב הנסיעות הן עירוניות. אני משער שהתיבה הרובוטית אמורה להיות קצת יותר חסכונית, כי לדוגמא בפוקוס ההבדל הוא גדול מאד בין התיבה האוט' המיושנת יחסית (בדיוק כמו בפיאסטה האוט' הרגילה), לבין הרובוטית.

ברכב ידני הנתון אמור להשתפר עוד יותר. גם תלוי מאד איפה ואיך אתה נוהג. אבל בכל מקרה אל תצפה לסיפורים דוגמת אלטו ידנית וכאלה של 1/20 שמעלים כאן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מוזר שה1.6 מגיעה לכזאת צריכה,האם הוא נוסע הרבה בעיר? איך הוא מחשב את הצריכה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...