Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראפיד ידנית 1.2 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חושב לקחת בליסינג ראפיד ידנית 1.2.

מה שחשוב לי זה מחיר נמוך של הרכב וצריכת דלק נמוכה (אני משלם על הדלק).

אשמח אם למישהו יצא לנהוג על רכב כזה ויודע מה צריכת הדלק שלו.

מאחר ולא נראה לי שיש הרבה רכבים, זה מספיק טוב עבורי אם שאר בעלי

רכבי VAG 1.2 TSI (עדיף מהגדולות יותר כמו איביזה סטיישן ואוטביה) יחוו דעה בקשר לצריכת דלק.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ליסינג פרטי או ליסינג תפעולי?

אם זה ליסינג תפעולי אז כנראה שלא אכפת לך יותר מדי מהאמינות של הרכב, אחריות קצרה ומחירי טיפולים.

אם זה ליסינג פרטי, כדאי שתחשוב שוב ותקרא בפורום על בעיות במנועי TSI. קח בחשבון אחריות קצרה וטיפולים יקרים.

מעבר לכך, אם אתה נוסע הרבה, שווה לשקול רכב דיזל. פלואנס דיזל ידנית, אפילו מהדגם הבסיסי ביותר תעשה את העבודה בצורה טובה יותר מהראפיד ותהיה מרווחת וככל הנראה גם נוחה יותר לנסיעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה המחיר המקסימלי לרכב? לפי מה שראיתי הראפיד עולה 107,990₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מה הטעם בלקחת ליסינג ולשלם את הדלק? שווי השימוש שתשלם יגרום לכך שאתה כביכול "משכיר" רכב רק לא נשאר איתו לאחר 3 שנים.

לא עדיף במקרה הזה כבר לרכוש רכב בצורה פרטית תחת ליסינג פרטי ולמכור אותו אחר כך ולהחזיר לעצמך קצת כסף?

החברה שלך תפחית אותו כגרט אבל אתה תמשיך לשלם שווי שימוש.

כך לפחות תוכל להחזיר לעצמך חלק יחסית קטן, אבל עדיין להחזיר חלק מההשקעה

Confidence In Motion

פורסם

תאמין לי שבדקתי את זה הרבה וזה משתלם. הליסינג הוא בתנאים שאין במגזר הפרטי וגם יש השתתפות בדלק אבל לא מלאה. לכן חשוב לי שיהיה חסכוני.

פורסם
זה המחיר ל 1.2 ידני

נכון, ואני שואל מה התקציב המקסימלי שמוקצה לרכב? האם אפשר יותר יקר? אם כן - בכמה?

פורסם

ממליץ לך לקחת נסיעת מבחן - לראפיד נוחות מאד בינונית ונחותה מזאת של הפביה/רומסטר.

באותו מחיר יש לך רומסטר ידנית, הרבה יותר ורסטילית ויש לה נוחות נסיעה משמעותי טובה יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יש לה פוטנציאל להיות מאד חסכונית, אתה תקבע עד כמה לנצל את הפוטנציאל הזה. במהירות של 90 - 100 קמ"ש, אין בעיה להשיג צריכת דלק של מעל 20 ק"מ/ל', אם תלחץ יותר הצריכה תדרדר בהתאם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כפי שנאמר לך זה תלוי בסגנון נהיגה.

אולי כדאי לשקול רכב עם בקרת שיוט, ככה שישמור על המהירות ויהיה לך קל יותר לשמור על צריכת הדלק.

פורסם

מהכרות ארוכה עם המנוע הזה - הוא זריז חזק וחסכוני. כשלוחצים את הדוושה הוא מגיב מצוין אבל צריכת הדלק עולה בהתאם. בנסיעה רגועה הצריכה מעולה. בנהיגה אגרסיבית הוא עושה 1:12 בערך. בנהיגה רגילה הוא עושה בקלות 1:16

מהכרות ארוכה עם התגובות של דורשט - עדיף שתתעלם. בעולם שלו קיים רק רנו.

פורסם

את האמת שחשבתי להציע לו סיטרואן C3 HDI בכלל. :roll:

ולנוכח כל התגובות ה"אהודות" כאן על הTSI, אני לא הייתי ממהר.

• תוכן חדש...