Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

ברשותי לנדקרוזר 2004, כחלק ממחלת הטיפוח, הבלתי סבירה במחירים שבארץ מזה זמן רב שאני מחפש להחליף את המגיני בוץ האומללים שברשותי,

טויוטה ההוגנים דורשים לכל יחידה בסך הכל 700 ₪, אחרי הכל לא מדובר בעוד פלסטיקה פשוטה אלא במגן בוץ...

בכל אופן כמה שחיפשתי באתרים בחו"ל לא מצאתי מגיני בוץ ללנד קרוזר 120, לארונה נתקלתי באתר שמוכר רק מגיני בוץ ויש לו גם לרכב הזה, יש שם שני סוגים , אני לא כל כך מתמצא באנגלית אבל ממה שהצלחתי להבין יש אחד מנירוסתה ואחד מפלסטיק,

הנירוסטה יותר יקר וכשרציתי להזמין אותו הוא ביקש שאבחר מידה משני אופציות, לא הצלחתי להבין מה תואם את המידה שלי,

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה תואם, כמו כן אם הם שולחים 4 או שזה מחיר ליחידה

אני מתכוון להזמין את זה דרך BUY2 כך שמבחינת המשלוח אינני דואג.

תודה רבה לעוזרים, להלן הקישור:

http://www.carid.com/universal-mud-flaps/husky-stainless-mud-guards-4179274.html

• תוכן חדש...