Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפסקתי איפה שהוא בעמוד שמונה, אני צוער בבהד אחד שהגיע מעולם הקישור והולך להיות ק.קישור.

השרשור הזה הוא פשוט גיבוב של שטויות ואני מתבייש לקרוא את מה שנאמר כאן.

מילואים הם לא המלצה או בקשה ונעשים מאמצים אדירים עבור כל בקשה אמיתית וגם עבור ההנפצות שלכם.

תגיעו ותעשו את המוטל עליכם עבור המדינה שאתם חיים בה גם אם זה קשה ולא נוח יש הבנה והתחשבות ענקית בחיילים.

אני יכול לרשום פה עמוד שלם על כל החוקים של הקריאה לשמפ אבל אם יש שאלות ספציפיות אתם מוזמנים לשאול.

אגב "מילואים בהפתעה" שאתם אוהבים להגיד הם לא בהפתעה כל צו מילואים של מעל 3 ימים נשלח אליכם בהתראה של 60 יום וזו רק נק' אחת מתוך הרבה שטויות ששמעתי כאן.

אשמח לענות על שאלות ולהסביר לכם כל הגיון שאתם לא מצליחים להבין.

גאה ששירתתי בצבא, אבל יכול להגיד לך שמה שמספרים לך עכשיו לא עובד בחיים האמיתיים. קיבלתי זימון למילואים לעוד 3 שבועות בהודעת וואטסאפ מהמ"פ שלי, וכשהוא הודיע לי בהודעה, הוא אמר שהצו יישלח עוד כמה ימים. כלומר אם לא היה מודיע לי בהודעה הייתי מקבל את הזימון במקרה הטוב שבוע לפני התאריך המיועד.

וסמוך עליי שזה לא פעם ראשונה שזה קורה, ואני עושה לא מעט מילואים.

הכי הרבה היה חודש וחצי, 60 יום זה אולי בדמיון של מי שמכשיר ק.קישור בבה"ד1.

אגב, ק.קישור גבר, בטח יש לך חיים יפים ומעניינים שם עם כל הקצינות [emoji6]

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לק. הקישור הגיבור:

אני רק מאחל לך שתיזכר בשורות האלו שכתבת שתסיים לשחק בקקה שמה ותצא לחיים האמיתיים, שתהיה סטודנט בתקופת מבחנים ותקבל צו מילואים לאיזו שטות מיותרת שמישהו סימן רנדומלית באיזה לוח שנה כי זה מסתדר לו עם ההדממה בבסיס או הטיול לחו"ל ושכולם יתיישרו - ותגיש בקשה - ויידחו אותך ואז תצטרך לשבור את הראש איך תצליח לעבור שנה.

או לחילופין שתהיה בעבודה ויהיה לך לחץ אטומי, פגישות ולקוחות שתלויים בך ואז תקבל צו של שבוע לאיזו שטות שבמקום שהזמן של האנשים שלו חשוב לו היו סוגרים את זה בחמש שעות -ויענו לך - מה הבעיה? אתה מקבל תשלום עבור הימים - אבל לך תסביר שזה לא העניין, כי זאת "הנפצה".

או יותר מזה, שתהיה עצמאי, אתה יודע, עסק קטן כזה, שנלחם על כל לקוח ושבוע לקוחות לא יקבלו מענה - כי הגיבור במילואים. זה כמובן מעניין להם את התחת וכמה יעברו למתחרה שזמין ובעבודה.

אני שכיר ועשיתי 3 ימי מילואים לפני חודש. אגב, הצו הגיע באיחור וחתמתי שאני מסכים להגיע למרות האיחור ועד היום אני משלם את המחיר עם תלונות על תורים שבוטלו בגלל המילואים ההם. שאגב הגעתי והסתבר שאין מה לעשות איתי.

אז אל תטיף לנו מוסר, שתגדל קצת ותראה מה עוד יש חוץ מהצבא - תבוא לספר לנו מה דעתך. עד אז, בתור מי שממלא תפקיד של פקידה בכירה - ממליץ לך לנוח. כי יש פה אנשים שעשו דברים בצבא ולטובת המדינה שאתה עוד לא חולם לעשות.

פורסם (נערך)

אני מתבייש בקצינים כאלה שחושבים שהכל מושלם בצהל, כאילו המערכת הזאת לא זועקת על טמטום ללא גבולות בצורה שקופה שכולם מתעלמים ממנה כי ככה זה.

בנאדם, אתה יכול להיות טיפה ביקורתי, תגיד כן - החוק הצבאי נוקשה מדיי ולכן אם קצין קישור ביחידה של חלק מהאנשים יהיה גוש ח*א, אותם אנשים יקללו את הצבא. זה לגיטימי!!

ויש מה לעשות, לך בתור קצין, בהתחלה כפקידה תוכל להיות הקצין הטוב ולא להתחיל לחקור בציציות למה למישהו לא מסתדר לבוא, אם הוא משקר אתם לא צריגים אותו במילא ואם לא משקר אז מצויין שלא יבוא, פשוטטט בלי שום חוק נוקשה.

בעתיד אם לא תברח משם, ותגיע לדרגה גבוהה, היה נחמד אם צהל היה מקום עדכני שלא שולח לכלא צבאי מגוכח אלא פועל במסגרת משפט אזרחי, והיה נותן פשוט קנס או עבודות שירות. או אם החוק הצבאי היה סגור על עצמו, ולא לכל דבר שלא מסתדר להם חותמת מ2 פלאפלים פותרת מהחוק שהם עצמם כתבו.

המערכת כיום פועלת בדיוק כמו שהיא פעלה בקום המדינה, וכבר אין מקום לזה. אין מחסור באנשים, אין סכנה קיומית, ואם דור לא ילך למילואים הדפוקים האלה שנופלים לו על בחינות לא יקרה ש-ו-ם ד-ב-ר.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נחמיקי..... תותח אתה.. הוא כנראה בלע את המילים!

מתי עם ישראל יתחיל להפנים שלא הכל חייב להיות על חשבון התחת שלו??? מה אתם עד כדי עיוורים למצב הנוכחי? עד כדי כך שכל דבר שיגידו לכם לעשות "למען המדינה" אתם תעשו? ושלא תטעו, אני גדלתי על ערכים של צבא חובה, חינוך טוב ותקין, כיבוד ועזרה לזולת, ועוד ועוד, אבל ביננו... מתי "המדינה" שאתם כל כף מגנים עליה עשתה דבר ולו הקטן ביותר לטובתכם האישית????????????

תתעוררו כבר!!!!

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
לק. הקישור הגיבור:

אני רק מאחל לך שתיזכר בשורות האלו שכתבת שתסיים לשחק בקקה שמה ותצא לחיים האמיתיים, שתהיה סטודנט בתקופת מבחנים ותקבל צו מילואים לאיזו שטות מיותרת שמישהו סימן רנדומלית באיזה לוח שנה כי זה מסתדר לו עם ההדממה בבסיס או הטיול לחו"ל ושכולם יתיישרו - ותגיש בקשה - ויידחו אותך ואז תצטרך לשבור את הראש איך תצליח לעבור שנה.

או לחילופין שתהיה בעבודה ויהיה לך לחץ אטומי, פגישות ולקוחות שתלויים בך ואז תקבל צו של שבוע לאיזו שטות שבמקום שהזמן של האנשים שלו חשוב לו היו סוגרים את זה בחמש שעות -ויענו לך - מה הבעיה? אתה מקבל תשלום עבור הימים - אבל לך תסביר שזה לא העניין, כי זאת "הנפצה".

או יותר מזה, שתהיה עצמאי, אתה יודע, עסק קטן כזה, שנלחם על כל לקוח ושבוע לקוחות לא יקבלו מענה - כי הגיבור במילואים. זה כמובן מעניין להם את התחת וכמה יעברו למתחרה שזמין ובעבודה.

אני שכיר ועשיתי 3 ימי מילואים לפני חודש. אגב, הצו הגיע באיחור וחתמתי שאני מסכים להגיע למרות האיחור ועד היום אני משלם את המחיר עם תלונות על תורים שבוטלו בגלל המילואים ההם. שאגב הגעתי והסתבר שאין מה לעשות איתי.

אז אל תטיף לנו מוסר, שתגדל קצת ותראה מה עוד יש חוץ מהצבא - תבוא לספר לנו מה דעתך. עד אז, בתור מי שממלא תפקיד של פקידה בכירה - ממליץ לך לנוח. כי יש פה אנשים שעשו דברים בצבא ולטובת המדינה שאתה עוד לא חולם לעשות.

הייתי בכל הפינות שציינת ותמיד התארגנתי עם גיבוי לעת הצורך.

בצוק איתן ועמוד ענן כמעט כל המשרד שלי, כולל אותי, היינו בעזה. למרות זאת, תמיד היה מענה ללקוחות, ולא נפלו עלי השמיים.

צריך לקחת את זה בפרופורציות הנכונות.

פורסם

זה לא רק לגביי, זה לגביי כל אחד.

הצבא צריך להבין שלאנשים יש חיים פרטיים ואישיים, וזה לא קל לקום ולעזוב את כל מה שאתה עושה, ובאמת שאין לי שום בעיה (אני חושב שכתבתי את זה לפחות 10 פעמים בשרשור), אבל לא על חשבון לימודים.

וכן, המערכת הזאת לא יעילה, טיפשית, בזבזנית ועוד הרבה דברים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הפסקתי איפה שהוא בעמוד שמונה, אני צוער בבהד אחד שהגיע מעולם הקישור והולך להיות ק.קישור.

השרשור הזה הוא פשוט גיבוב של שטויות ואני מתבייש לקרוא את מה שנאמר כאן.

מילואים הם לא המלצה או בקשה ונעשים מאמצים אדירים עבור כל בקשה אמיתית וגם עבור ההנפצות שלכם.

תגיעו ותעשו את המוטל עליכם עבור המדינה שאתם חיים בה גם אם זה קשה ולא נוח יש הבנה והתחשבות ענקית בחיילים.

אני יכול לרשום פה עמוד שלם על כל החוקים של הקריאה לשמפ אבל אם יש שאלות ספציפיות אתם מוזמנים לשאול.

אגב "מילואים בהפתעה" שאתם אוהבים להגיד הם לא בהפתעה כל צו מילואים של מעל 3 ימים נשלח אליכם בהתראה של 60 יום וזו רק נק' אחת מתוך הרבה שטויות ששמעתי כאן.

אשמח לענות על שאלות ולהסביר לכם כל הגיון שאתם לא מצליחים להבין.

תשמע, לא יודע מה עשו לך בבה"ד 1.

אני עברתי שם לפני שנתיים ולא זכורה לי עשירית משטיפת המוח שאתה מפגין כאן כעת.

פורסם

מקרה של סגמת נעורים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הייתי בכל הפינות שציינת ותמיד התארגנתי עם גיבוי לעת הצורך.

בצוק איתן ועמוד ענן כמעט כל המשרד שלי, כולל אותי, היינו בעזה. למרות זאת, תמיד היה מענה ללקוחות, ולא נפלו עלי השמיים.

צריך לקחת את זה בפרופורציות הנכונות.

יש הבדל בין צוק איתן לבין עוד אימון. יש לקחת בפרופורציות.

שיש מלחמה כולם נקראים לדגל. בשגרה, יש מקום להתחשב כי כל אחד בחיים נמצא במקום שונה. ויש זמן שאנשים שמחים ללכת למילואים, זמן שסתם לא בא להם וזמן שבאמת הם לא יכולים. צריך להתחשב באמת ולא לזלזל באנשים. אנחנו קודם כל בני אדם ואזרחים ורק אחר כך חיילים.

להזכירך, אני חתמתי על הצו שהגיע באישור ו"התנדבתי" לבוא לאותה יחידה שידעה מתי לשחרר אותי שהייתי צריך.

מצד שני, הדיבור של אותו ק.קישור שחושב שכל מה שאנשים עושים בחיים זה לחכות למילואים, לא לעניין.

פורסם

התגובות פה לא מפתיעות אותי,

תבינו שגם אני בתור חייל שחררתי המון חיילים ממילואים מהמון סיבות, מובן לכולם שמדובר באזרחים ומתחשבים בכם כמה שאפשר.

אני לא יודע איך זה היה אצלכם אבל אצלי שום חייל לא נשאר חסר אונים והרגיש אטימות ובגלל זה גם כמות הנפקדים הייתה מאוד קרובה ל-0 גם שגייסנו גדוד שלם

יש לכם את הזכות המלאה לראות שלא פוגעים לכם בזכויות ואם מודיעים לכם על מילואים בהתראה קצרה יש לכם זכויות.

ישנה אטימות בצבא וברור שלא הכל מושלם שוב, הכל תלוי מפקד זה בדיוק כמו בסדיר אם הקישור של החטיבה מתפקד טוב החיילים יגיעו למילואים ואם לא אז להפך.

ישנה דרך לפתור בעיות, גם כאן בפורום תדרכתי אנשים בפרטי בדיוק איך לא להגיע למילואים כי הקישור שלהם פשוט חרא ומגיע להם להשתחרר אחרי שעשו הכל בדרך המקובלת.

יש עניין של גישה, מילואים זה לא סוף העולם חיילים שבאמת באים ועושים מילואים מקבלים מהמפקדים המון התחשבות כשהם צריכים. כשחייל מתחמק פעם אחר פעם ממילואים שלא יתפלא שהוא יתן על זה את הדין בסופו של דבר.

פורסם (נערך)

לפותח השירשור, אם ביצעת מעל המותר בשנה ראשונה ולא מוכנים לבטל לך, תקבול, כמו שהחוק הצבאי חל עלייך הוא חל המפקדים שלך.

מי שלא מתחשב בחייל שתורם הוא אידיוט, מי שדופק חייל בצורה לא חוקית צריך לחטוף בראש.

עריכה אחרונה על ידי אומי5

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
רשום מרווח משירות הסדיר.

שירות סדיר פירושו שירות חובה ושירות קבע. כל מי שנמצא 100% מהזמן בצבא או לרשותו, בניגוד לאנשי שירות המילואים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נחמיקי..... תותח אתה.. הוא כנראה בלע את המילים!

מתי עם ישראל יתחיל להפנים שלא הכל חייב להיות על חשבון התחת שלו??? מה אתם עד כדי עיוורים למצב הנוכחי? עד כדי כך שכל דבר שיגידו לכם לעשות "למען המדינה" אתם תעשו? ושלא תטעו, אני גדלתי על ערכים של צבא חובה, חינוך טוב ותקין, כיבוד ועזרה לזולת, ועוד ועוד, אבל ביננו... מתי "המדינה" שאתם כל כף מגנים עליה עשתה דבר ולו הקטן ביותר לטובתכם האישית????????????

תתעוררו כבר!!!!

קו המחשבה הזה פשוט מגעיל אותי.

אתה בשום מקום לא כתבת שיש לך בעיות מיחדות והצבא לא מתחשב בך.

אתה לא עושה מילואים, כי לא בז#ן שלך לבזבז את הזמן היקר שלך.

אתה תמשיך להתלונן על ה"הומואים השמאלנים הפחדנים מתל אביב".

ובכל בחירות תצביע למפלגה יותר ימנית ויותר לוחמנית.

ותשלח את ה"פראיירים" שחלקם כותב פה, להילחם בשימך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שים לב שזה אתה שהחלטת בשבילו את כל עניין ההומואים שמאלנים ופחדנים בת"א וההצבעה למפלגות ימין מיליטנטיות.

אין הודעה אחת בכל השרשור שמזכירה את זה.

מה זה אומר עליך ועל איך שאתה אוטומטית מצייר את כל מי שלא חושב כמוך?

גם אני חושב שמי שעושה מילואים למרות שהוא מפסיד וניזוק מזה הוא פראייר ששם את רצון הפוליטיקאים וה"מנהיגים" שמשחקים בו לפני הרצון האישי שלו וטובת משפחתו.

אני אמנם לא מתבייש ששרתתי בצבא, אבל אני אכן מתבייש בצורה שבה הצבא והמדינה מתנהלים ואני לא רוצה לקחת חלק בזה מעבר למינימום שבמינימום שהחוק מחייב, וגם זה רק לטובתי האישית כדי לא להסתבך עם החוק ולא בגלל כל מיני אידאלים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"נו תן לי רגע את טליק בטלפון, נו מה אכפת לך? יעלו אותך בדרגה, תהיה ש"ד."

יאללה מילואים זה כיף אני משלים המון שעות שינה , כמובן כל עוד זה לא מתנגש בדברים חשובים.

אה וגם אפשרות לבדוק את הכלים החדשים של צהל.

• תוכן חדש...