Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחשבו על תחנת עבודה רבת עוצמה מבוססת קסאון עם דיסק קשיח מבוסס פלאש, אבל לא SATA אלא PCIE מהיר בהרבה, עד 64G זיכרון, שני כרטיסי מסך מקצועיים שתומכים ב4K, מעבד עד 12 ליבות. וכל זה במארז בגודל כוס בירה.

הפעם אפל שיחקו אותה בגדול, מאק פרו לא רק סופר קטן, אלא גם שקט להפליא, בסרק רק 12 דציבל רעש ובעומס 17. יש לו פיתרון קירור מאוד מעניין.

זה מדהים כי בדרך כלל תחנות עבודה בסדר גודל כזה במארז הרבה יותר גדול, רועש (יחסית, יש לי למשל דל פרסיז'ין ולמרות שהוא שקט מאוד ביחס למחשבים מורכבים, אבל עדיין אפשר לשמוע אותו), עם דיסקים רגילים או מקסימום SSD.

הנה המחשב: http://www.apple.com/il/mac-pro/

עכשיו בטח יצרנים אחרים ירוצו להוציא דגמים במארזים סופר קומפקטיים.

הפעם זה באמת מחשב מהפכני ועוד עם חיבורי THUNDERBOLT אפשר לחבר כרטיסים PCIE חיצוניים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

Guy_25, אכן. ועוד באתר עושים למחשב סטריפטיז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כבר בחנתי מכל הזוויות מבעד לכל השכבות והקימורים

4000 דולר לגרסה עם ה6 ליבות. מפחד לשמוע על המחיר של ה12

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

4 ליבות מתחיל ב3K$, זה אמור לעבוד מהר מאוד עם מערכת ההפעלה שלהם. אפילו IMAC רגיל עם I3 מגיב יפה מאוד.

המחשב הזה בגירסאות הבכירות עם הרבה זיכרון מתקרב ל10K.

פורסם

עכשיו בטח יצרנים אחרים ירוצו להוציא דגמים במארזים סופר קומפקטיים.

או שיוציאו, יראו שזה לא נמכר מי יודע מה, וימשיכו עם התחנות עבודה הרגילות.

רוב שרוכשים של תחנות עבודה מבוססות זאון זה לא אנשים פרטיים אלא אירגונים, ואת המהנדס/גרפיקאי/ארכיטקט/אנימטור/וואטאבר ממש לא מעניין אם זה נראה כמו צילינדר מעוצב, או קופסה אפורה גדולה שתקועה מתחת לשולחן, מה שחשוב לו זה הביצועים ושיהיה מסך איכותי. גם הבוס שלו לא כ"כ להוט להוציא אקסטרה כסף רק על העיצוב.

גם אם זה יהיה מישהו פרטי, זה עדיין יהיה מהנדס או ארכיטקט פרילנסר, שגם אותו מעניינת בעיקר התמורה שהוא יקבל מהמוצר.

חיבור thunderbolt זה גם משהו שהוא לא ייחודי לאפל, יש אותו כבר היום בשלל דגמי hp, ואני בטוח שבעוד חברות. זה למעשה פיתוח משותף של אפל ואינטל, שנועד עם הזמן להחליף את חיבורי usb ו-displayport.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תחנת עבודה מבוססת קסאון במארז בגודל כוס בירה

חתיכת כוס בנפח 5.5 ליטר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
או שיוציאו, יראו שזה לא נמכר מי יודע מה, וימשיכו עם התחנות עבודה הרגילות.

מניח שכל מי שקונה מאק פרו, יקנו את הדגם הזה. זה כולל מעצבים גראפיים, עורכי סרטים שמשתמשים במאק ועוד. וגם יהיו פרטיים שממש אוהבים מאק. מסכי 4K של מאק פשוט מדהימים, אף אחד אחר לא מייצר מסכים כאלה. מהירות עבודה של מערכת הפעלה ללא תחרות עם חלונות, כי כל מה שעובד - עובד מהר (מאק מבוסס I3 עם דיסק קשיח רגיל מגיב מדהים, זה עם פלאש דיסק ועוד מעבד מפלצתי זה אמור להיות פשוט מטורף). ולא, אני לא חסיד מאק ואין לי תוכנית להחליף את הדל שלי במאק וזה למרות שמאק עולה מהר מאוד כמו אייפד ובכלל זה מוצר איכותי. אני מסתדר יפה עם פול טאוור - מחשב טוב, צריך להיות אותו הרבה.

חתיכת כוס בנפח 5.5 ליטר

יש כאלה שאוהבים לשתות הרבה בירה. :lol:

פורסם

אייל, בתמונה שלך זה מאק פרו ביחד עם IMAC (זה לא מסך, זה מחשב משולב מסך).

המחיר שאתה מדבר אליו זה בתצורה הטופ שבטופ. גם תחנות עבודה של יצרנים אחרים בשקט מגיעות ל8K+ ללא מסך ואויזרים.

אבל גם בתצורה הבסיסית של 3K המחשב שווה למדי מבחינת המפרט (אפשר להרכיב משהו ב2000ש"ח - דלי חלקים זה לא רק איכות אחרת וגם לא קסאון, המאק מריץ מערכת הפעלה מבוססת יוניקס שלהם ועם פלאש דיסק הוא יהיה מהיר יותר מאי פעם).

אני בטוח שמחשב הזה יזכה להצלחה מסחררת אצל אנשי מאק. ואני גם בטוח שבעקבות המחשב הזה יצרנים אחרים יעשו כל מיני חיכויים.

יש הרבה אנשים שמוכנים לשלם הרבה תמורת פריטים מעוצבים יפה מותגים. למשל יש חנות רהיטים שכל שרפרף מתחיל ב140Kש"ח, באים לשם לקנות אנשים על רכבים שעולים מעל 1.5M ש"ח. מאק גם מעוצב מאוד יפה וכך מרבית המוצרים שלהם, בגלל זה אנשים קונים אייפונים, IMACים(אני מכיר כמה אנשים שרכשו IMAC לשימוש ביתי או מאק בוק) וכד'. לאומת זאת מאק פרו זה כבר תחנת עבודה מקצועית, גרפיקאים ועורכי סרטים שעובדים עם מאק לא יחליפו את זה בפלטפורמה אחרת. ועכשיו זה בא גם בעיצוב מדהים (גם עיצוב של מאק פרו הקודמים היה יפה, אבל זה כבר עיצוב מהפכני).

כמובן שליצרנים אחרים של תחנות עבודה אפילו חזקות יותר: עם 256G זיכרון, 2 מעבדי קסאון 12 ליבות כ"א, מקום ל6 דיסקים קשיחים, 8 סלוטי לכרטיסים וכד'. אבל זה בא בדרך כלל במארז פול טאוור עם הרבה מאווררים וזה לא עובד בשקט מופתי. וגם לרוב מריצים על זה חלונות, כל שאי אפשר לצפות למהירות תגובה וחווית שימוש חלקה. כי כאפשר מערכת הפעלה תפורה למשהו ספציפי היא רצה יותר טוב ממערכת שנועדה לרוץ על כל דבר. כמובן תחנת עבודה יכולה להריץ גם גירסאות יוניקס ולינוקס, לחלק מדברים יש אפילו דרייבים וזה עובד יפה.

• תוכן חדש...