Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברשותי קורולה 2008 אשר מותקן בה כיבוי והדלקת אורות אוטומטי מהסוויץ.

כלומר, מתג האורות באופן תמידי על ON וכאשר סוגרים את הסוויץ, אורות הרכב נכבים לגמרי.

היום אשתי אמרה לי שהאורות לא נכבים כאשר סוגרים את הסוויץ ונשארים אורות החניה. בנוסף, הזמזום שמתריע על אורות דלוקים מצפצץ באוטו דבר שלא היה מעולם וכמו כן ישנו חיווי של אורות דולקים בלוח השעונים כאשר הרכב כבוי.

מכיוון שהבנתי האלקטרונית שואפת לאפס, ניסיתי לנתק את המצבר בתקווה שהדבר יאפס את התקלה והיא תיעלם אך זה לא עזר.

לא נראה לי שזה קשור אך לפני כשבוע הרדיו המקורי פורק והורכב לאחר תיקונו ע"י מעבדה (כפתור ווליום שלא עבד) אך מצד שני מכיוון שאנחנו לא נוגעים במתג האורות ותמיד נוסעים עם אורות דלוקים אז כנראה המצבר היה נגמר בפעם הראשונה שהיינו מכבים את הרכב ולא מחזיק מעמד שבוע אם התקלה הזו אכן נגרמה בגלל הרדיו וכמו כן היינו שמים לב לצפצוף מהרכב.

אשמח להכוונה מהי הבעיה וכיצד יש לפתור אותה.

תודה מראש.

איייל.

פורסם

ניחוש פרוע - חיברו את החשמל הקבוע והחשמל אחרי הסוויץ בהצלבה לרדיו דיסק. ומי שהתקין לך את הכיבוי אורות מהסוויץ התחבר על אותו הקו. מה שקורה שהמתח הקבוע זולג לאורות דרך החיבורים לרדיו דיסק.

פורסם

לא נראה לי שזה הגיוני מכיוון שבסך הכל ההתעסקות עם הרדיו המקורי היתה הוצאה שלו בשלמתו והחזרתו תוך חיבור באמצעות הקונקטורים שכבר היו ברכב במקור (והם בגדלים שונים).

לא היתה שם בכלל התעסקות עם חיווט.

פורסם

זה לא מסובך אבל יש המון דרכים לממש את עניין כיבוי האור מהסוויטש, אם אין לך ידע באלקטרוניקה, אז בכל מקרה תאלץ לפנות לחשמלאי-רכב.

פורסם

היה לך סיבוך עם הקודנית? אצלי אחרי שהקודנית ננעלה לי כי הכנסתי קוד לא נכון (אני שכחתי ששיניתי אותו!) התחילו תופעות מוזרות. בהתחלה, החלונות לא נסגרו לבד אחרי נעילה. לאחר שעה הם כן. הקודנית הפסיקה לצפצף כשנעלו את האוטו. אחרכך זה חזר. אורות הדרך לא כיבו את עצמם אחרי 30 שניות של דימום מנוע כמו תמיד. יום למחרת זה הסתדר. היום אין שום דבר.

פורסם

טוב, התעלומה נפתרה.

מכיוון שמדובר בפיצ'ר שהותקן בארץ, המתקין הוסיף כפתור שמדליק או מכבה את הפיצ'ר.

כנראה שאשתי נגעה בכפתור בטעות וכיבתה אותו ולכן הוא הפסיק לפעול וכאשר אני נכנסתי לאוטו כנראה פגעתי בו בטעות עם הברך והחזרתי אותו לפעולה.

ואני חשבתי שהאוטו שלי מתקן את עצמו.... :lol: :lol: :lol:

יצאתי טמבל אוי אוי אוי.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בגדול בכל הטויוטות יש שני קווים של בקרת תאורה, הדבר דומה ברוב הרכבים.

הטריק של כל המכלוליםתפשוט מאוד, מבצעים ניתוק של שני הקווים הללו (חיתוך) מעבירים דרך שני ממסרים ( מפסק אלקטרוני) וממתגים אותם עם קו אחרי סוויץ ( ככה למעשה ברגע שסוגרים סוויץ הממסרים נפתחים ויש נתק) במימושים החכמים יותר מוסיפים השהייה להדלקה, זה מאפשר למנוע מצב בו המנורות יספגו את זרם ההנעה וההידלקות של האלטרנטור.

מכלולים מורכבים יותר מוסיפים יכולת לחישה של התאורה בחוץ.

פורסם

המתג היה משמאל להגה ומימין למגירה הקטנה שיש משמאל להגה.

אבל בכל מקרה זו התקנה מקומית ככה שלך תדע איפה נתקינו את זה ברכב שלך אם בכלל.

• תוכן חדש...