Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב היה/יש טסט...תאריך תשלום:24.06.2013 תאריך מבחן:24.06.2013.

ביטלתי/הפקדתי את הרישיון כי אני לא נוסע ברכב.

בראש הדף כתוב:15.06.2014

התקשרתי למשרד הרישוי והם לא יכולים לבדוק את זה דרך הטלפון-אצטרך לנסוע למשרד הרישוי ולברר.

פורסם

המפתח אצלי:-D

המפתח לא פותח את הדלתות הקדמיות(ניסיתי גם בכח ומשהו תקוע),הצלחתי לפתוח את הדלת של תא המטען ומשם נכנסתי לאוטו...ניסיתי לשחרר את הנעילה ולפתוח מבפנים ואי אפשר(אף דלת לא נפתחת)

עבר במקרה באיזור רכב עסק של מצברים וביקשת ממנו לבדוק את המצבר-הוא חיבר מכשיר מכשיר כמה שניות ואמר לי שהמצבר לא נותן מטח והוא גמור.

הבאתי כבלים יותר טובים ואחרי כמה שניות הצלחתי להתניע את האוטו.

נסעתי כמה דקות-אח"כ ניסיתי להניע שוב ללא כבלים ואין סטרטר(יכול להיות שצריך לנסוע יותר זמן/או שבאמת המצבר גמור)

מה הבעיה בדלתות?הם היו בסדר עד התקלה אתמול שהאוטו ננעל לבד לאחר ניסיונות ההנעה עם הכבלים.

פורסם
לרכב היה/יש טסט...תאריך תשלום:24.06.2013 תאריך מבחן:24.06.2013.

ביטלתי/הפקדתי את הרישיון כי אני לא נוסע ברכב.

בראש הדף כתוב:15.06.2014

התקשרתי למשרד הרישוי והם לא יכולים לבדוק את זה דרך הטלפון-אצטרך לנסוע למשרד הרישוי ולברר.

המפתח אצלי:-D

המפתח לא פותח את הדלתות הקדמיות(ניסיתי גם בכח ומשהו תקוע),הצלחתי לפתוח את הדלת של תא המטען ומשם נכנסתי לאוטו...ניסיתי לשחרר את הנעילה ולפתוח מבפנים ואי אפשר(אף דלת לא נפתחת)

עבר במקרה באיזור רכב עסק של מצברים וביקשת ממנו לבדוק את המצבר-הוא חיבר מכשיר מכשיר כמה שניות ואמר לי שהמצבר לא נותן מטח והוא גמור.

הבאתי כבלים יותר טובים ואחרי כמה שניות הצלחתי להתניע את האוטו.

נסעתי כמה דקות-אח"כ ניסיתי להניע שוב ללא כבלים ואין סטרטר(יכול להיות שצריך לנסוע יותר זמן/או שבאמת המצבר גמור)

מה הבעיה בדלתות?הם היו בסדר עד התקלה אתמול שהאוטו ננעל לבד לאחר ניסיונות ההנעה עם הכבלים.

תשים לב שאתה נוסע בלי רשיון, ואני מניח שגם בלי ביטוח. לא כל כך מומלץ

אפשר להשאיר מונע בעמידה

או לחלופין להעמיד על בוקים ולשלב להילוך כאשר הגלגלים באוויר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא ניסחתי טוב...

לא ממש נסעתי-הזזתי את הרכב אולי 2 מטר ובמצב ניוטרל לחצתי על גז כמה דקות.

אפשר לבטל את הנעילה החשמלית?אולי בגלל זה הדלתות לא נפתחות מבחוץ ומבפנים

אני מחכה לחודש ינואר כדי לגרוט את הרכב אם לא אז פירוק לחלקים/ברזל...מישהו יודע אם הגריטה חוזרת בינואר+אם אוכל לגרוט את הרכב(הקפאתי את רישיון הרכב-כתוב ברישיון המוקפא עד יוני 2014).

• תוכן חדש...