Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי רכב ישן משנת 1994,הקפאתי/הפקדתי את רישיון הרכב לפני 3 חודשים-(מחכה ל-2014-רוצה לגרוט את הרכב).חיברתי את הרכב עם כבלים לרכב קטן דלוק הנוריות חיווי נדלקו היה סטרטר אבל לא הצלחתי להתניע(יכול להיות שהכבלים לא כל כך טובים-ושמעתי שאם המצבר כמעט גמור צריך כבלים טובים).לרכב יש נעילה חשמלית-השארתי את הרכב מחובר בכבלים לרכב הדלוק ושכחתי את המפתחות על מושב הנהג...הדלת שליד הנהג לא הייתה נעולה-לא יודע מה קרה היא ננעלה לבד.

כדי להתניע את הרכב צריך לסובב ביחד עם המפתח אימובילייזר.

המכסה מנוע פתוח...

יש אפשרות לפתוח את הרכב ממכסה המנוע?

אם אצליח לפתוח רווח מספיק גדול בדלת אולי אצליח לדוג את צרור המפתות מהמושב...

ראיתי גם ביוטוב How to Unlock Your Car with Thin Rope or String (slipknot) - Bigstills.com(אני לא יכול לפרסם קישור כי מונה ההודעות שלי צריך לעמוד על 20 לפחות)

יש למישהו רעיון איך לפתוח את הרכב?ואם אצליח אז איך אפשר להתניע אותו?

אני ממש לא יודע מה לעשות ואשמח לעזרה.

תודה רבה!

פורסם

שתי עצות מועילות להמשך כתיבה בפורום:

1. פונטים של הכתב - מספיק שיהיו רגילים ובשחור. הראיה של מרבית החברים בפורום מספיק טובה כדי לקרוא אותיות בגודל נורמלי.

2. מה סוג הרכב ? (גם בכותרת).

alfa 156 2.5.

פורסם

עצה מועילה #3: תרים טלפון לארגון ידידים

1464765_10152064194480350_65265600_n.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא נראה לי שהכדור טניס יעבוד אבל יכול להיות שאנסה-אם אני לא אצליח לפתוח אז אשבור את החלון(מקווה שלא תהיה בעיה כי הרכב צריך להגיע במצב תקין לגריטה לפי מה שהבנתי)

פורסם

לוקח מברג שטוח ולוחץ איתו על הדלת בעדינות על מנת ליצור מרווח.

מכניס במרווח תייל דק\ברזל\וו תלייה מיושר

מרים את כפתור נעילת הדלת מבפנים

ככה פתחנו רכב של חבר ששכח את המפתחות בפנים. הוו תליה שיישרנו עדיין אצלי בבגאז' אם אתה מאיזור הדרום :lol:

פורסם

תודה רבה lesles(אני מחיפה)-חשבתי לנסות לתפוס את הצרור ולהעביר אותו במרווח

יכול להיות שהמצבר של האוטו הקטן(1200) לא מספיק להתניע רכב עם מצבר/מנוע(1600)יותר גדול-יש כל מיני בוסטרים איזה כדאי?או שעדיף כבלים יותר טובים?

פורסם

אם אחד החלונות פתוח קצת, או שאפילו תוריד את החלון בכוח (רק אצבעות, אל תשתמש במברג).

ואם תצליח, תנסה לעקם את החלון ולחלוץ אותו קצת מהגומיות.

יכול ליהיות נזק לאטימה! צריך לעשות לאט ובעדינות ולשים לב שלא פוגעים בכלום.

ככה בנדוד פרץ לי את הרכב (ביקשתי ממנו:wink:) בגלל ששכחתי המפתחות בפנים.

המזל שלי שהחלון לא היה נעול עד הסוף, אלה 1 ס"מ מלפני הסוף אני משאיר רווח.

פורסם

חיכיתי כמה דקות ולא עזר-אני חושב שהכבלים לא מעבירים מספיק זרם.לפני 3 חודשים נסעתי ברכב וכשהפקדתי/הקפאתי את הרישיון ניתקתי את החיבור מהקוטב השלילי במצבר(חשבתי שזה מספיק) כנראה שהייתי צריך לנתק גם את הפלוס...

• תוכן חדש...