Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

car gears - חולון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הרכב שלי זקוק לשיפוץ גיר אני מחולון והרכב לא במצב נסיעה שמעתי על "CAR GEARS" בחולון ודיברתי איתו קיבלתי ממנו הצעת מחיר על שיפוץ כללי בגיר סכום שהוא יחסית זול לשאר המכוני גיר עימם שוחחתי האם מישהו מכיר? עשה אצלו? הרכב המדובר הינו אלנטרה 2001 רכב שלא שווה הרבה מאוד כסף ולכן אינני רוצה לצאת ביותר מדי הוצאות.

תודה מראש לעונים.

פורסם

תעשה חיפוש דובר על מכוני גירים על גבי הפורום, יש מאוד מומלצים פה מניסיון של אנשים אחרים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אל תשחק יותר מדי במצב שכזה, גיר תקול הינה הוצאה לא קטנה וגם אם יש מישהו שמציע לך בחצי מחיר מהנהוג, אתה לוקח את הריזיקה שתשלם את הסכום המלא על שני שיפוצי גיר.

ממליץ לך בחום לבדיקה אצל ספי ויניב מפתח תקוה, שווה לך ותהיה גם בראש שקט מבחינת אמינות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לפני כחצי שנה הייתי אצלם לבדיקת תקלה בגיר . הרכב חובר למחשב בוצעה בדיקה תוך כדי נסיעה וההצעה הייתה צריך שיפוץ גיר. המחיר היה באמת אטרקטיבי כ 3000 ש"ח

מייד משם נסעתי לאורן שנמצא 5 דקות נסיעה , שוב חובר מחשב ובוצעה בדיקה בנסיעה.

ההצעה תיקון , לא שיפוץ כללי, בסכום של כ1000 ש"ח.

בוצעה תיקון אצל אורן והרכב נוסע כבר חצי שנה עם גיר תקין.

מסקנה שווה בדיקה נוספת , כמו אצל רופאים , אחד מציע ניתוח והאחר טיפול תרופתי.

פורסם

במקרה הזה יש סיכוי שגם שיפוץ לא יעזור.

למכוניות הללו ספציפית יש מחלה ידועה-מחשב הגיר שלהן שובק חיים.

חובה להתחיל מאבחון ממוחשב במכון גירים ולאתר תחילה את התקלה ואז להחליט אם בכלל צריך להעלות את הגיר על שולחן הניתוחים.

מכון גירים טוב בחולון הוא של אדמונד- אמנם מומחה בשיפוץ גירים גרמניים אבל מאמין שמתעסק גם עם שאר סוגי הרכב.

הסתת 10(בסמטה) אזור תעשיה חולון, טל: 03-6500614/3

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מצטרף להמלצה על אדמונד בחולון, שיפץ את הגיר בדיהטסו הישנה של אישתי ועשה עבודה מעולה.

נועם,זה לא מספיק טוב 8) ?

הבחור תיקן את הרכב שלו במכון הגירים הזה והמליץ לך ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקשר לאדמונד אני קצת בהיסוס כי קיבלתי פידבקים קצת פחות טובים עליו בגלל זה אני שואל לגבי CAR GEARS כי במחיר שהם הציעו הוא אותו דבר כמו אדמונד.

פורסם

לאחר התייעצות עם גורמים רלוונטים ירדתי מהמוסך הנ"ל, אני צריך את עזרתכם שוב לגבי מוסך יהודה בבת ים לפי הבנתי הבנאדם אומן עם 25 שנות ותק ונסיון הוא גם היחיד שמציע לי שנה אחריות ובמחיר שפוי. מישהו?

פורסם

תפנה ליס גירים אוטומטים בסגולה .

תדבר עם ספי 0573868964

אתה יכול לעשות חיפוש בפורום ותמצא רק המלצות טובות .

בנוסף אני חושב שהוא בין היחידים שנותן שנה אחריות .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
תפנה ליס גירים אוטומטים בסגולה .

תדבר עם ספי 0573868964

אתה יכול לעשות חיפוש בפורום ותמצא רק המלצות טובות .

בנוסף אני חושב שהוא בין היחידים שנותן שנה אחריות .

תודה דיברתי איתו הוא רוצה ב 1000 ש"ח יותר מכול המוסכים האחרים.

פורסם

כמו שכתבתי לך כבר קודם .

תנסה לבדוק עם אורן משרותי רכב בחולון חבר בפורום.

אני תיקנתי אצלו את הגיר.

תיקון טוב במחיר טוב.

הבדיקה הממוחשבת אצלו חינם ובלי התחייבות אז מה הבעיה.

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...