Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מבעלי המאזדה 3 במודלים המוקדמים יכול להעיד על צריכת הדלק בעיר ?

מצאתי אחת משנת 2005 עם 100,000 ק"מ במחיר של 29,000 אני די בהתלבטות אם לרכוש אותה כיוון שאני מאד אוהב את ה 3 אבל מפחד ליפול בצריכת הדלק. באתר KML כתוב צריכה אמיתית של יותר מ10 קמ לליטר, אבל אני קורא פה ושם על בין 7 ל 8. זה מבחינתי עושה הבדל עצום בשיקול האם לרכוש אותו. כמו כן מה דעתם על המחיר ? הרכב מיד שניה אולם אצל אותו בעלים מהיום הראשון ונראה מאד שמור (היה בליסינג ע"ש הבעלים ואז קנה אותו מהם).

תודה !

פורסם

בעבר היתה לי מאזדה 3 2005 1.6

אני נוהג די רגוע והצריכה בעיר היא 1:10

אם אתה מרבה ללחוץ על הגז אז אני מאמין באזור ה 1:8

פורסם

נסעתי ברכב ליסיניג מאזדה 3 שנת 2005,

לאחר מכן הרכב נקנה על ידי אבא שלי והוא נוהג עליו עד היום.

צריכת דלק מאז ועד היום: 1:8, גם כשנהג בו נהג "צעיר" (הייתי אז בן 28, וגם כשנוהג בו נהג בן 60 שלא נוהג באופן אגרסיבי).

1:10 זה חלום רטוב.

לי כנהג ליסינג זה לא מאוד שינה, וכיוון שהנסועה השנתית נמוכה לא היתה לאבא שלי בעיה מהותית עם צריכת הדלק.

מכנית האוטו מדהים (פשוט לא רואה מוסך, טפו טפו טפו...).

פורסם

נסעתי פעם אחת כמה מאות ק"מ במאזדה 3 לרוב מחוץ לעיר והיא עשתה 1:10 ואני מדבר על 2012 שנתון

הוא מדהים מבחינת איך שהוא מגיב ויושב על הכביש, אבל עד כה האוטו הכי בזבזני שיצא לי להיות בו

פורסם

בעיר בנהיגה רגילה אני מצליח להוציא 1:9.5/1:10. מחוץ לעיר אני מצליח להגיע גם ל-1.12/1:12.5 בנסיעה רגועה על 90-110 קמ"ש. בנהיגה אגרסיבית עם הרבה האצות והורדות הילוך בקלות אפשר להגיע גם ל-1:7 בעיר ו-1:9.5 בבין-עירוני.

הממוצע שלי עומד על כ-1:11 ק"מ לליטר דלק. עם מזגן דולק בימים קיציים ועם עוד נוסעים ברכב ודברים בבגאז' יוצא לי ממוצע של 1:10. מדובר בממוצע משולב (עירוני ובין עירוני ביחד).

נמדד מס' פעמים ברכב שנמצא ברשותי, מאזדה 3 דור 1 שנתון 2008.

פורסם

1:8 בעיר זה בהחלט יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי, למרות שאני ממש אוהב את הרכבים האלה. מה שמחזיר אותי שוב לפונטו גרנדה ולסוזוקי אלטו :/

פורסם
10 בעיר, 12 מחוץ. רכב מצויין ומומלץ.

1:9 בלחץ בעיר. 4 הילוכים בלבד מה שאומר משיכה אינסופית של ההילוך השני בעליה דבר שבהחלט לא תורם לצריכת הדלק. אמינות טובה, חלפים בשפע, כסאות זוועה, תא מטען קטן עם פתח הכנסה צר (בהכנסת עגלה תיווכח). מומלץ? ממש לא לטעמי

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לא מצליח להבין את ההתלהבות מהרכב הזה...

הוא אמנם מעוצב טוב, אבל מרוב שהוא נפוץ המראה שלו כבר נהיה שגרתי ומשעמם למדי. צריכת הדלק לא משהו בכלל (בלשון המעטה), לא נוח במיוחד, לא מאובזר במיוחד... אז אמנם יש לו התנהגות כביש טובה, אבל מי רוכש מזדה 3 בשביל ביצועים(..?)

שתי האופציות שרשמת לעיל נשמעות לי עדיפות.

החסכון בין צריכת דלק של גרנדה (14~) לשל מזדה (נניח 9~) הוא 4000~ בשנה למי שעושה 15,000~ ק"מ. לדעתי, זה לא סכום זניח.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...