Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ראיתי באיביי מוכרים ''מדבקות'' לפנסים (לא יודע איך לקרוא לזה ממש), זה נמכר במחירים ממש זולים.

ולפי סרטונים ביוטיוב זה לא ניראה כזה מסובך לדביק את זה על הפנס.

אני רוצה לנסות להזמין ולהדביק לבד, כי באמת אין יותר מידי מה להפסיד, מדובר במחירים ממש זולים, ובארץ יקחו לי על דבר כזה הרבה כסף.

בסרטונים ביוטיוב ראיתי איך עושים את זה, וראיתי שהוא מתיז כל הזמן מים או נוזל כלשהו, רציתי לדעת באיזה נוזל מדובר? זה חומר סיכוך כלשהו? אני מעוניין לדעת איזה חומר זה בידיוק כי הוא חיוני לעבודה הזו.

אלה הכלים הדרושים שיש בכל בית לעבודה זו

a1bu.png

ורק להבנה אני כמובן מדבר על המדבקות האלה

blueHeadlight.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQPYNFOCE_-Jxa2o8qvjWL9Miam20GehhN3mvpXtj3TjD3nvYjOIA

פורסם

ראיתי כמה מכוניות כאלה שעשו את זה בארץ, זה כניראה לא משנה ממש את צבע התאורה אבל זה משנה את מראה הפנס, מראה דיי מיוחד ושונה, עם צבע מתאים זה יכול להיות נחמד.

לגבי חוקיות אין לי מושג אבל לא ניראה לי שאמור לעשות בעיה אלה אם כן מדובר בצבע שחור חזק שמוריד מאיכות התאורה עצמה.

זה חומר כמו שעושים השחרת חלונות, אז במקום שיהיה שחור זה פשוט צבעוני שקוף, אפשר גם לבחור שחור שקוף ואז זה משחיר פנסים, לכל גליל יש את רמת השקיפות שלו.

Acura-TL-2004-1-Smoked-Headlight-Tint.jpg

פורסם

אין דבר כזה שהתאורה לא משתנה, זה פילטר לכל דבר.

הייתי בודק טוב את החומר הזה לפני שהייתי שם את זה ברכב שלי, אם זה החום שבקיץ או החום שמפיקה הנורה עצמה.

• אחראי פורום
פורסם

הגזמתם בנוגע לחום מהשמש או מהפנס, בזמן ההדבקה משתמשים בפן או heat gun

כדי לרכך את הפילם והם מייצרים משמעותית יותר טמפ׳.

שום פלסטיק לא מתרגש מ-30-40 מעלות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מים

זה רק שאתה יכול להזיז את החתיכה למקום ואז עם הפלסטיק שאתה מורח להצמיד והמים יוצאים מהצדדים

זה פותר גם בועות שנוצרות

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לא מדברים על הפלסטיק של הפנס, התכוונתי לפילם עצמו.

ואי אפשר להשוות חשיפה קצרה של אובייקט לחום מול חשיפה ארוכה של אותו אובייקט אפילו לחצי מהחום.

זה כמו הסיפור על הטיפה והסלע, 100 קוב מים במכה על סלע לא יעשו לו דבר - לעומת זאת 100 קוב מים בטיפות מטפטפות לאט לאט, יפערו בור חור.

• אחראי פורום
פורסם

גם אני התכוונתי לפילם עצמו. הפנס אולי חם אבל ממש לא ברמה של פגיעה בפילם.

כל עוד אתה לא קרוב לטמפ׳ התרככות של פלסטיק, הוא יכול להיות חשוף זמן רב לטמפ׳ שנראית לך גבוהה אבל בפועל לא משפיעה עליו.

אני מלחים פלסטיקים רכים משמעותית מהפילם הזה והם נכנעים ב-90 מעלות ומעלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אצלי, בפולו ביצעתי את הציפוי הזה על הפנסים הקדמיים (שחור עדין)+פנסי ערפל(צהוב), העבודה ממש לא קלה כפי שזה נראה, צריך הרבה סבלנות וניסיון בהדבקה של ציפויים מהסוג הזה (ניסיון בהשחרת חלונות יכול לעזור).

להגיד את האמת אני לא הרגשתי בכלל ירידה בעוצמת התאורה אולי בגלל שעשיתי השחרה עם שחור עדין.

כמו כן תוכל לראות השחרה לדוגמא שביצעו בניסאן GTR שמסתובבת אצלנו באזור, שם ההשחרה ממש שחור שחור.

מה שכן אני יכול להעיד שאחרי השחרה אתה שוכח מהבעיה של עכירות פנסים, והפנס תמיד נראה נקי וכמו חדש.

2013-04-18 15.16.32.jpg

2013-05-10 17.25.37.jpg

2013-08-31 19.25.05.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

טוב אני יזמין בכל זאת ואנסה לבצע את העבודה לבד, בארץ למדו להזמין דברים בגרושים ולדפוק לנו מחירים בשמים, אין לי מה להפסיד אני יזמין אפילו כמה שאם לא ילך יהיה לי עוד הזדמניות.

פורסם

כמה טיפים מצפייה במקצוען אמיתי שעשה לי משהו דומה ברכב:

חשוב לרסס הרבה מאוד מים בצורה אחידה על הצד הפנימי של המדבקה ועל הפנס עצמו.

תניח את המדבקה מלמעלה למטה בעדינות ובלי לחיצות.

אם ריססת כמו מספקת של מים תוכל למקם את המדבקה בחופשיות.

חשוב להחזיק את הצד הדביק של המדבקה תמיד כלפי הרצפה כדי למנוע נחיתה של אבק וגרגירים שנמצאים באוויר, וכמובן לדאוג שהפנס וסביבתו נקיים מאוד.

במידה ויש חיטובים בפנס כדאי להשתמש באקדח חום על אזור החיטוב כדי שהמדבקה תקבל את הצורה שלו.

לאחר מכן אפשר לנקז את המים ע"י כרטיס גומי רך (כדי לא לסרוט את המדבקה) פנים - לחוץ.

בהצלחה!

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...