Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש המלצה לצמיגים 225.45.17 להונדה שלי.

אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל שיהיו צמיגים נורמלים, לא טויו ולא מישלין אבל משהו סביר למחיר סביר, סביבות ה 2000 שקל ופחות ל 4 צמיגים, אפשרי במידה הזאת?

כי הצמיגים האחרונים שקניתי לרכב אחר היו במידה 14 והם עלו לי 1000 שח, אני חושב של יוקוהמה

פורסם
יש לך בצמיגי ניטו היפנים דגמים מעולים במידה הזאת.מצורף פרטים על הדגמים ולינק אם רשימת הפנצריות המורשות. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=511678

אשמח להצעת מחיר לצמיגים 225.45.17, אני מכיר את החנות של המאסטרו בחוצות המפרץ, היום הייתי שם ושאלתי דווקא לגבי גאנטים, שם נאמר לי שאין להם את הגאנטים שאני רוצה, וגם לא ניתן להזמין אותם, גם נאמר שאף אחד לא יזמין לי אותם מכיוון שצריך להזמין קונטנר שלם בשביל זה, לא ציפיתי לתשובה כזאת אבל שיהיה.

ושומאכר או שומ בצל איך שלא קוראים לך אתה לא שווה אפילו תגובה.

פורסם

אז למה הגבת? :lol:

השאלה שלך אגב, לגבי "צמיגים נורמליים", צריכה להישאל בפורום טכני ולא פה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז למה הגבת? :lol:

השאלה שלך אגב, לגבי "צמיגים נורמליים", צריכה להישאל בפורום טכני ולא פה.

לא חסרים פה דיונים על צמיגים אז אני בכל זאת חושב שזה אכן המקום, אבל ניראה לי שדיי הסתדרתי.

פורסם

אמרת שעדיין לא איזנת את צריכת הדלק ברכב ולמדת לנהוג עליו בצורה חסכונית נגיד ככה, אז עוד להגדיל את המידה מ16 ל17?.

אני עם אותה מידה מאז שהרכב יצא מהחברה, 16 וזה המידה האופטימלית לסיויק חבל לחפש סתם לזרוק כסף, קח בחשבון שאתה גם תצטרך סט של גאנטים 17 שזה עוד הוצאה בפני עצמה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אשמח להצעת מחיר לצמיגים 225.45.17, אני מכיר את החנות של המאסטרו בחוצות המפרץ, היום הייתי שם ושאלתי דווקא לגבי גאנטים, שם נאמר לי שאין להם את הגאנטים שאני רוצה, וגם לא ניתן להזמין אותם, גם נאמר שאף אחד לא יזמין לי אותם מכיוון שצריך להזמין קונטנר שלם בשביל זה, לא ציפיתי לתשובה כזאת אבל שיהיה.

ושומאכר או שומ בצל איך שלא קוראים לך אתה לא שווה אפילו תגובה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=511678

אתה מוזמן לפנות לפנצריות המורשות בלינק לקבלת הצעת מחיר.

פורסם

לא צריך לבקש אישור מהיבואן מה שרשום באוטודאטה זה מה שתוכל לאשר.

יש פה משתמש בפורום עם סיויק כמו שלך וגאנט 18 מאושר.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...