Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אומנם לא פורום ייעוץ רפואי, אבל אולי בכל זאת מישהו נתקל בזה בעבר.

היום בבוקר (סביבות 11) החלטתי לפנק את עצמי באייס קפה, אז ניגשתי כרגיל לאיזה "בית קפה" וקניתי כוס גדולה של אייס קפה.

אחרי שעה בערך מהרגע ששתיתי אותו התחלתי להרגיש רעידות בגוף (ידיים, ומן רעידות פנימיות), משהו שהוא שילוב בין רעידות עקב קור לרעידות עקב מתח/התרגשות/פחד, ובאופן כללי הרגשתי קצת בהיפר (אפילו הדיבור שלי היה קצת "רועד").

יש לציין שזה עבר אחרי כשעה-שעתיים, אך עדיין זה היה מעט מדאיג.

אני בריא באופן כללי, מתאמן כמה פעמים בשבוע ורמת הסוכר שלי בדם תקינה (נכון ללפני 3 חודשים, נקווה שזה ככה גם היום).

האם מדובר בסך הכל בתגובה לכמות גדולה של סוכר + קפה (זכור לי שבעבר הייתי מרגיש קצת בהיפר אחרי שתיית אייס קפה, אבל לא ברמה של רעידות)? או שמא כדאי לגשת לרופא (ולא עקב היפוכונדריה)?

תודה.

פורסם

דבר ראשון, שנה כינוי. ;)

דבר שני, שילוב של קפאין וסוכר, לא משהו להתרגש ממנו במידה וזה לא כרוני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא חושב שזה בכלל קשור למשקה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה לא אסטרה? זה נשמע כמו "שוגר ראש" קלאסי.

פרט לחלק של ה"שעה אחרי".

כמו אלוהים, אתה בטוח שעברה שעה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם זה היה קורה בקיץ מיילה, בחורף - לדעתי יש יותר קשר לזה שזה היה קר

פורסם

תנסה לשתות את אותו אייסקפה בבית ואולי יהיו תוצאות אחרות

פורסם

תראה, בסוף תמיד אפשר לגשת לרופא אם העניין מטריד אותך. אם זה קרה פעם ראשונה, באופן מקרי לחלוטין, ועבר אחרי כמות זמן מסוימת, אז ייתכן ותוכל לשכוח מזה. אם יש לך אי סדירויות כרוניות כל שהן, או שהתופעה מוכרת לך, אולי בכל זאת כדאי לגשת לרופא ולהתייעץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לשתות אייס קפה ב-11 בבוקר ואז ללכת לזיין? החיים שלי לא עד כדי כך טובים... :lol:

ובוודאות לא מדובר ברעידות עקב קור, שכן ישבתי בחדר שהיה בו די חם. הרעידות אומנם הזכירו קצת רעידות של קור, אבל לא עקב קור.

מה שכן, היום שוב פעם קניתי אייס קפה (כן, אני חי על הקצה :-P ) במקום אחר, ולא נצפו תופעות חריגות. כנראה שאתמול הם קצת הגזימו עם כמות הקפה/סוכר.

פורסם

כנראה היה מהול

היו בעיות בהאצה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תחושת היפר לא מתבטאת בדברים שרשמת, להפך, תחושת היפו מתארת בדיוק את מה שרשמת,

למעט התחושת קור (בהיפו מרגישים גלי חום חזקים)

לדעתי? משהו באייס קפה היה מקולקל. לא משהו להתרגש ממנו.

• תוכן חדש...