Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזור ה4-5 אלף בשביל מגבר חדש.

אתה צריך 2.5K ומעלה בשבילו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

א.תלוי מה התנגדות הסלילים.

ב.אפשר לרכוש מגבר מתאים מחו"ל

חדש בגבול ה-2000 שח.

ג.ההוצאה הגבוהה באמת תהיה על שידרוג מערכת החשמל ברכב

הסאב הנ"ל אינו מתאים לעבודה על מערכת חשמל מקורית.

פורסם

אודיו קינג, אני בספק אם ניתן להשיג חדש בסכום הנ"ל.

משומש אולי, חדש לא.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

בעיקרון זה תלוי בקוטר של הסאב כי הנצילות מושפעת מהקוטר

הסאב הזה דורש 2000rms אמיתיים

וכמו שאודיו קינג אמר תבדוק לגבי ההתנגדות הסופית של הסאב.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

אפשר להריץ DC XL על כל הספק, הנה דוגמא לזוג XL בקוטר 18" שרצים על 500-600RMS כ"א:

מנגד, אם אתה יודע מה אתה עושה, ניתן גם לתת לו הספקים מטורפים:

כמובן שיש הבדל בין "יעבוד" לבין יישמע טוב, או יעבוד כפי שתוכנן לעבוד ויגיע לידי מיצוי הפוטנציאל הגלום בו.

אני מכיר אנשים שמריצים XL על מגבר הייפוניקס ובהתאם לתנאים ולכסף שהשקיעו הם מרוצים במידה מסוימת, ואני מכיר מנגד אנשים שמריצים XL על מגברים רציניים יותר ומגיעים לתוצאות מטורפות (חבר הפורום gleb מחזיק בשיא ישראל, יש לו DC XL בקוטר 15" מוגבר ע"י DC 3.5K).

כאשר רוצים לבנות סטאפ יש להתייחס לכמה וכמה פרמטרים. אתה צריך לדעת מה הנפח שאתה יכול להקציב לעצמך לטובת התיבה, מה הסכום שאתה יכול להקציב לטובת המונובלוק, מה הסכום שאתה יכול להקציב לתשתית (חשמל ואקוסטיקה), מה המטרה שאתה מכוון אליה מבחינת עוצמה, טווח תדרים, סגנון המוזיקה, מוזיקליות כללית וכו'.

באופן אישי, כבעל שני סאבים כאלה, כאחד שהיה נוכח בכל ההתקנות של סאב DC XL בארצנו ולאור מחקר הכולל שילוב של הנחיות היצרן עם הניסיון בפועל בארץ ובעולם, הייתי ממליץ על מגבר מינימלי בהספק אמיתי 2000RMS של חברה ברמה טובה.

כמובן שההספק הוא לא הכל, וגם לאיכות המגבר יש חשיבות גבוהה, ואת זה יגידו חברי פורום שהתנסו עם מגברים ברמות שונות ובהספקים דומים, או דומים לכאורה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...