Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לקנות פיאסטה ידנית חדשה (מדלק).

כרגע מחיר המחירון הוא 77000 (והם נותנים הרבה אבזור מתנה).

אמרתי שאני רוצה שהרכב יעלה על הכביש רק בינואר (כלומר רישוי 2014).

אמרו שאין בעיה, ושאם אשלם עכשיו אז המחיר שאשלם יהיה של המחירון הנוכחי (77000), והם יתחילו לטפל ברכב בינואר, כך שאקבל אותו בין ה1 ל15 לינואר.

אם אחליט לא לשלם עכשיו, אז אצטרך לשלם כמובן את המחירון החדש של ינואר 2014.

מקריאה בפורום, ראיתי ששנה שעברה המחירים של חלק מהרכבים ירדו בינואר 2013, ושדלק לא הסכימו להחזיר את ההפרש אפילו אם מי שהזמין עדיין לא קיבל את הרכב.

בקיצור, השאלה שלה היא - האם מחיר הפיאסטה הידנית אמור לעלות או לרדת במעבר לינואר 2014?

אם לא ידוע, האם יש סיכוי שאצליח להוציא מדלק התחייבות להחזרת ההפרש במקרה של הוזלה? ובמידה ולא - מה יותר סביר ומה עדיף לי לעשות.

מבקש לא להתחיל עוד ויכוח של דלק מול איילון, את ההחלטה שלי כבר קיבלתי ושבעתי מכל הויכוחים האלו.

פורסם

שיהיה בהצלחה.לא משנה איפה תקנה העיקר שתצא מרוצה.

לעניננו אם אתה רוצה לקבל את הרכב בינואר תוכל לסגור עסקה מיידית עם מקדמה בלבד וכך תוכל לבטל את העיסקה אם

המחירים ירדו והם לא יהיו מוכנים לעדכן את המחיר החדש.אל תשלם את יתרת הסכום,אלא רק בינואר,מעבר לכך אל תעשה

מה שנציג המכירות אומר או מנסה לשכנע לתת את כל מלוא הסכום בכדי להבטיח את הרכב.

פורסם

בדר"כ נהוג, שאם אתה משלם עכשיו את מלוא התמורה ומבקש רשוי ינואר

הרכב ייכנס לעבודה סמוך לסוף החודש ויסופק לך בתחילת החודש.

הם לקחו את כל השבועיים לתוך ינואר אך ניתן להגיע לסיכום שונה.

הרי אם זה כך, בצע הזמנה ואת מלוא התשלום העבר להם בראשון לינואר, אין לך סיבה לשלם עכשיו.

אני בזמנו שילמתי את מלוא התמורה וקיבלתי את הרכב בשלישי לינואר.

לגבי החזרי תשלום, אם שילמת עכשיו את מלוא התמורה וביקשת רשוי בינואר אין סיבה להחזיר לך כסף,

גם במקרה שמחיר הרכב יורד משום שהם עמדו בכל תנאי העיסקה שסוכמה בינכם ומועד האספקה יכל להיות דצמבר

ואתה זה שביקשת לקבל את הרכב בינואר.

לחילופין המתן לינואר וראה אם המחיר יעלה או יירד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עקרונית שריינתי את הרכב.

בהסכם רשום שצריך לשלם את כל הסכום תוך 7 ימים ומרגע התשלום הם מתחייבים לאספקה תוך שבועיים...

הקטע שכיוון שהרישוי חייב להיות ינואר, ויש הרבה כאלה, אז הם לא מתחייבים לתאריך מדוייק בתחילת 2014, אלא רק מתחייבים שגג עד ה15, ואולי לפני..

אז אני לא יכול גם לשריין ולשמור על ההצעה וגם לחכות לינואר, כי הם יבטלו את העסקה תוך שבוע.

נשארת השאלה אם המחירים יעלו בינואר, וחוץ מזה אני לא בטוח אם יתנו לי את כל האביזרים מתנה גם בינואר.

פורסם

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אם אתה מתכוון להחזיק ברכב זמן קצר יחסית - חכה לינואר. אם לא - קנה עכשיו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האמת שאין קשר כי בכל מקרה לא יוסיפו לך את החודשים מינואר עד דצמבר. חכה לינואר בכל מקרה.

סגור עם סוכן המכירות שהרישוי יהיה בינואר. זה ממש לא חריג או בקשה גדולה מידי מצידך.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

את זה כבר סגרתי.

אבל השאלה היתה אם לשלם עכשיו לפי מחירון דצמבר 2013 (ולקבל את הרכב בפועל בינואר עם רישוי ינואר), או לחכות לשלם בינואר לפי מחירון ינואר 2014 (ואז יש מצב שהמחירים יירדו או יעלו).

פורסם

אתה צריך לבדוק מגמות בחברות אחרות ולרכבים אחרים, לפי דעתי האישית מרוב אלטרנטיבות לסופר מיני (איביזות,פאביות,פג'ו,C3,פיאסטה וכו') אני אישית חושב שהמחירים ירדו, אלה אם כן הם יוצאים במבצעי סוף שנה שזה משהו אחר.

אני הייתי לוקח את הסיכון ומחכה, לא משלם לו מראש, מקסימום המחיר יעלה אז תגיד לאותו סוכן "אתה רוצה לסגור עסקה ? אני רוצה באותו סכום שקבענו".

לפי דעתי הוא לא יתן לך לצאת מהסוכנות.

פורסם

מבצעי סוף שנה הם על רכבים שרוצים להתפטר מהם עד סוף השנה כדי לא לרשום אותם כיד 1 ולמכור במחיר מופחת.

אם המחיר שקיבלת הוא מחיר סוף שנה על רכב שלא מוגדר כחייב להימכר אז זו יכולה להיות עיסקה מצויינת.

אם לא כנראה שתקבל את אותו המחיר גם בינואר אם אין איזה שהוא שינוי במיסוי.

פורסם
לא הבנתי, מה הקשר אם אני אחזיק לזמן קצר או ארוך?

אם אתה קונה לזמן קצר יחסית ההשפעה (הפסיכולוגית בעיקר) על הערך של הרכב בגלל שהרישוי נעשה ב-2014 תהיה גבוהה.

ככל שהזמן יחלוף זה יהיה פחות משמעותי עד זניח.

אני הייתי לוקח רישוי ינורא משלם הכל עכשיו - וסוגר מחיר. מה יהיה בעתיד? לא יודע...לפחות כך אתה יודע שהמחיר לא יעלה.

מה יש? פוחד לצאת פראייר?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא קשור לפראייר.

אם הצפי הוא שבתחילת השנה המחירים של כל או רוב המכוניות יורדות, אז מן הסתם אני מעדיף לשלם פחות..

בגלל זה שאלתי.

אנחנו שבועיים לפני 2014, ברור שאני אחכה לרישוי 2014.

לא משנה לכמה זמן אני קונה את הרכב, עדיף שיהיה 2014.

פורסם

עדיף שתקבל רכב עם 1/2014 מאשר 12/2013,מבחינה פסיכולוגית לפחות.

בקשר למחירים,גם אם המחירים יירדו(ואני לא מאמין שכן) זה יהיה סכום זניח ולא משמעותי (עד 500ש"ח).

יש לי אותה פיאסטה שהוצאתי באפריל,אחלה רכב.

אתה ציינת שקיבלת תוספות אבזור ,מה בדיוק קיבלת? איזה "מתנות" הציעו לך ?

פורסם

ממש רכב מצוין,נהנה ממנו מאוד,מסיבי,בטיחותי עם אחיזת כביש.כמו שאמרת אחלה רכב.

אני קניתי אותו מהיבואן המקביל ברמת גימור "TREND" עם תוספות יצרן כמו בלוטוס מקורי,מחשב דרך,הגה מעור,מערכת בקרת אקלים דיגיטלית,מושבים מפוארים ועוד המון דברים מקוריים מהיצרן,כל מה שדלק נותנים בתוספת הינם איבזור מקומי ורק ע"מ

לא להוריד במחיר כי איך הם יתנו הנחה לחברות הליסינג.

פורסם
עדיף שתקבל רכב עם 1/2014 מאשר 12/2013,מבחינה פסיכולוגית לפחות.

בקשר למחירים,גם אם המחירים יירדו(ואני לא מאמין שכן) זה יהיה סכום זניח ולא משמעותי (עד 500ש"ח).

ממש רכב מצוין,נהנה ממנו מאוד,מסיבי,בטיחותי עם אחיזת כביש.כמו שאמרת אחלה רכב.

אני קניתי אותו מהיבואן המקביל ברמת גימור "TREND" עם תוספות יצרן כמו בלוטוס מקורי,מחשב דרך,הגה מעור,מערכת בקרת אקלים דיגיטלית,מושבים מפוארים ועוד המון דברים מקוריים מהיצרן,כל מה שדלק נותנים בתוספת הינם איבזור מקומי ורק ע"מ

לא להוריד במחיר כי איך הם יתנו הנחה לחברות הליסינג.

• תוכן חדש...