Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול הציעו לי קצת יותר מ7500 שח הנחה באביזרים, כשאני יכול לשחק עם מה שאני בוחר... אבל זה רכב רביעי של המשפחה שלי מדלק מוטורס, אז אולי הלכו לקראתי במיוחד (או שלא?)

מה אתה קיבלת? הצלחת להוריד אותם גם במחיר באיזשהו אופן?

ואיך הרכב באופן כללי? יש בעיות מיוחדות?

פורסם

אלמוג, כל הכבוד שאתה מנסה להשתחל לכל שרשור אפשרי ששואלים על פיאסטה או על כל רכב מיני או סופר מיני.

ממעבר על ההודעות שלך בפורום רואים שבכל שרשור כזה אתה מתערב לרעת רכבים אחרים, מציע מיד את הפיאסטה, ומציין בהתלהבות שבאיילון מוטורס יש את אותו רכב בגימור טוב יותר..

אז כל הכבוד שלא תפסו אותך עד עכשיו, אבל מצאתי אצלך שתי הודעות סותרות: בשרשור אחד קנית פיאסטה אוטומטית עם אבזור טוב יותר (דיבורית מובנית), ובהרבה שרשורים אחרים קנית פיאסטה ידנית כמובן ברמת גימור trend מאיילון מוטורס.

מספיק עם זה! זה לא לעניין, יש לך את המשתמש "איילון מוטורס" - תשתמש בו ואל תנסה להתערב בשיחה כאילו אין לך אינטרס ואתה רק רוצה לעזור למתלבטים מה לקנות.

הפלא ופלא - כשמישהו העלה תמונה של הרכב שהוא נסע בו בדלק מוטורס, מיידית העלית תמונה שצילמת באותו רגע באיילון מוטורס והראית את האבזור השונה (ורואים שזה בסוכנות בגלל הנייר קרטון על הרצפה).

אז יאללה מספיק, נתפסת, מספיק עם זה!

פורסם

יוני,

מזמין אותך לבוא ולעשות נסיעת מבחן ברכבי שנקנה מאיילון מוטורס,לאחר מכן נראה מה תגיד.

חפרת פה בכל שירשור שמישהו העלה.

"גמל תסתכל יש לך דבשת"

פורסם

על מה אתה מדבר?

פתחתי שני שרשורים - באחד שאלתי אם יש רכב שעדיף מהפיאסטה, ואחרי שהבנתי שכנראה כדאי (למעט בדיקה שאני צריך לעשות לקליו ול208 ), פתחתי שרשור מתי כדאי לשלם...

מעבר לזה ניצלתי שרשור ששאל על הקליו וה208 ושאלתי אם זה עדיף..

טוב זה וויכוח חסר משמעות, לעשות לך צילום מסך על זה שפעם אחת אתה מדבר שקנית אוטומטית ופעם אחת ידנית? או שקנית באמת את שתיהן?

עזוב, אין פה אפילו משתמש אחד אחר שכל כך משבח בהתלהבות את הרכב שלו, ובאותה נשימה מתלהב ממקום ספציפי שהוא קנה ממנו (ובלי להתבלבל ובלי לשכוח - כל פעם!)

אני את שלי אמרתי, שכל אחד יאמין למה שהוא רוצה..

פורסם
עדיף שתקבל רכב עם 1/2014 מאשר 12/2013,מבחינה פסיכולוגית לפחות.

בקשר למחירים,גם אם המחירים יירדו(ואני לא מאמין שכן) זה יהיה סכום זניח ולא משמעותי (עד 500ש"ח).

יש לי אותה פיאסטה שהוצאתי באפריל,אחלה רכב.

אתה ציינת שקיבלת תוספות אבזור ,מה בדיוק קיבלת? איזה "מתנות" הציעו לך ?

אשמח אם תוכל להגיד גם מה אתה קיבלת, ובאופן כללי ההתרשמות שלך מהרכב, מהשירות של "דלק מוטורס", ואם היו לך בעיות עם הרכב.

גם אתה קנית ידנית, כן?

תודה.

• תוכן חדש...