Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי כבר שנתיים גולף, אני רוצה לטפל בה אבל אשמח להערכה כמה יכול לעלות טיפול.

הבעיות:

- טיפול 10000 (הרכב עבר 210000 ק"מ)

- בעיה שרכב נכבה בנסיעה בגשם לפעמים.

- מערכת מתזים לא תקינה, מתז שמאל לא עובד.

- הפעלת מתזים לא תקינה, כאשר לוחצים על הפעלת מתז קדמי אז אחורי מופעל ולהיפך.

- חסרות נורות בתאורה פנימית.

- דלת שמאלית אחורית לא נפתחת.

- נורת מנוע דולקת.

האם תוכלו לתת ניחוש מושכל כמה יעלה לטפל בכל אחת מהבעיות פה?

אם למישהו יש משהו לומר שיכול לעזור לי אני אשמח. (דרך אגב, הטיפול הוא 15000 אבל אני רואה שכל אנשי המקצוע ממשיכים לקרוא לו 10000, האמת, לא מבין למה)

פורסם

אני מבין שאתה מאשדוד, כנס למוסך מומחה/מתמחה בדגמי VAG ותשלם הרבה פחות. בת"א (מרחק 25 דקות מאשדוד) יש את רון, שהפורום גדוש בהמלצות אודותיו. ערוך חיפוש.

seat leon 1.8 20v

פורסם

למעשה אני מרחובות.

עד עכשיו ניסיתי לטפל ברכב הנגב אבל אני מאוד מאוכזב מהרמה המקצועית שלהם.

עכשיו קראתי על מוסך רון ושוקל ברצינות ללכת אליו במקום.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם,

ברשותי כבר שנתיים גולף, אני רוצה לטפל בה אבל אשמח להערכה כמה יכול לעלות טיפול.

הבעיות:

- טיפול 10000 (הרכב עבר 210000 ק"מ) צריך לראות את ההיסטוריה בגדול טיפול קטן עולה כ 400 שח לפני מעמ וגדול כ 800.

- בעיה שרכב נכבה בנסיעה בגשם לפעמים. תקלה לא שכיחה ,כנראה משהו בהצתה צריך לבדוק

- מערכת מתזים לא תקינה, מתז שמאל לא עובד. העינית של המתז סתומה ,ניקוי או החלפה .

- הפעלת מתזים לא תקינה, כאשר לוחצים על הפעלת מתז קדמי אז אחורי מופעל ולהיפך. התקינו ברכב הזה משאבת מתזים של פולו והיא עובדת הפוך ,צריך להפוך את הצינורות ,זה מאד פשוט .

- חסרות נורות בתאורה פנימית. אם זה רק נורות זה זניח אבל תיתכן בעיה בפנס שגורמת לנורות לא להידלק .

- דלת שמאלית אחורית לא נפתחת. בדרך כלל בעיה במנעול עצמו ,מנעול מקורי עולה כ 1100 שח כולל התקנה לפני מעמ

מנעול חליפי עולה כ750 שח כולל התקנה ולפני מעמ

- נורת מנוע דולקת. צריך לחבר סורק לראות מה התקלות ולהמשיך משם .

האם תוכלו לתת ניחוש מושכל כמה יעלה לטפל בכל אחת מהבעיות פה?

אם למישהו יש משהו לומר שיכול לעזור לי אני אשמח. (דרך אגב, הטיפול הוא 15000 אבל אני רואה שכל אנשי המקצוע ממשיכים לקרוא לו 10000, האמת, לא מבין למה)

התשובות באדום .

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקצועית וחוות דעת ללא תשלום ונמשיך משם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...