Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה חבל שבגלל צמיגים שחוקים ומהירות כפולה מהמותר הם נהרגו.

מאוד מוזר הסיפור.

רכב כזה ולא להחליף צמיגים?

לא נראה לי שהצמיגים לא הוחלפו בגלל חוסר הבנה של חשיבותם או מתוך רצון להשתמש בהם לדריפטינג וכו', נראה לי שהסיבה לכך פשוטה מאוד:

פול ווקר מעבר לעובדה שהיה עסוק בעבודתו שלעיתים לקחה אותו לאתרי צילום במקומות מרוחקים- הוא היה אספן רכבים, כלומר זו ממש לא המכונית היחידה שלו ולעיתים יש נטייה לשכוח מהצמיגים כשיש לך יותר מדי רכבים לתחזק, התחזוקה הופכת לסוג של תחזוקת שבר.

גם בקרב חבריי שהינם אספני רכבים שחלקם מאוד חזקים לעיתים הצמיגים "נופלים בין הכסאות", הבחור לוקח ביום ראשון את המכונית לנהיגה ומרגיש שהאחיזה לא משהו וזה מזכיר לו שצריך להחליף צמיגים אך בשבוע הבא הוא כבר בא לנהיגה במכונית אחרת וכבר הספיק לשכוח את הצמיגים של המכונית הקודמת...

בקיצור, סבירות גבוהה שהצמיגים הישנים אינם תוצר של "זלזול" אלא יותר תוצר של "צרות של עשירים".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב. יכול להיות שהוא לא נהג ברכב הזה שנים. הוא סתם רכש אותה כשהיא יצאה לשוק, בתור עוד אחת לאוסף. אחרי כמה שנים נזכר שבא לו סיבוב, והתוצאה לפנינו. חבל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נראה לי שלרשום שהוא יצא לסיבוב דריפט עם צמיגים ישנים היה פוגע בתדמית.

זה ברור שרק בגלל זה הצמיגים ישנים. כל מי שחושב לצאת לסיבוב שיכלול זריקת תחת עם מצערת מלאה יחליף צמיגים לישנים שמשיגים מפנצ'יריות.

זה בכלל לא קשור לתחזוקה.

אני מתפלא שאנשים אוכלים את לוקש הזה ש-9 שנים הוא לא החליף צמיג.

החיים הם כמו....

פורסם
לא נראה לי שהצמיגים לא הוחלפו בגלל חוסר הבנה של חשיבותם או מתוך רצון להשתמש בהם לדריפטינג וכו', נראה לי שהסיבה לכך פשוטה מאוד:

פול ווקר מעבר לעובדה שהיה עסוק בעבודתו שלעיתים לקחה אותו לאתרי צילום במקומות מרוחקים- הוא היה אספן רכבים, כלומר זו ממש לא המכונית היחידה שלו ולעיתים יש נטייה לשכוח מהצמיגים כשיש לך יותר מדי רכבים לתחזק, התחזוקה הופכת לסוג של תחזוקת שבר.

גם בקרב חבריי שהינם אספני רכבים שחלקם מאוד חזקים לעיתים הצמיגים "נופלים בין הכסאות", הבחור לוקח ביום ראשון את המכונית לנהיגה ומרגיש שהאחיזה לא משהו וזה מזכיר לו שצריך להחליף צמיגים אך בשבוע הבא הוא כבר בא לנהיגה במכונית אחרת וכבר הספיק לשכוח את הצמיגים של המכונית הקודמת...

בקיצור, סבירות גבוהה שהצמיגים הישנים אינם תוצר של "זלזול" אלא יותר תוצר של "צרות של עשירים".

הרכב היה של הבחור שנהג לא?

פורסם

אני לא קונה את זה.

שניהם היו נהגי מירוצים חצי-מקצוענים, שניהם היו שותפים בסדנת AE.

מגיע להם קצת יותר קרדיט.

חוץ מזה, הקאררה GT הזו הייתה בשימוש קבוע של הנהג.

פורסם
נראה לי שלרשום שהוא יצא לסיבוב דריפט עם צמיגים ישנים היה פוגע בתדמית.

זה ברור שרק בגלל זה הצמיגים ישנים. כל מי שחושב לצאת לסיבוב שיכלול זריקת תחת עם מצערת מלאה יחליף צמיגים לישנים שמשיגים מפנצ'יריות.

זה בכלל לא קשור לתחזוקה.

אני מתפלא שאנשים אוכלים את לוקש הזה ש-9 שנים הוא לא החליף צמיג.

הבנאדם יושב על מליוני דולרים ובאמת זה מה שיטריד את מנוחתו, שהוא חייב לגשת לפנצ׳ריה לפני שהוא עושה דריפט ....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הבנאדם יושב על מליוני דולרים ובאמת זה מה שיטריד את מנוחתו, שהוא חייב לגשת לפנצ׳ריה לפני שהוא עושה דריפט ....

העניין של הפנצ'ריה כמובן היה כדוגמה. הוא לא ילך לפנצריה אך בטוח שמאותה סיבה שהוא יושב על מיליונים הוא לא יתקמצן על החלפת צמיגים 9 שנים.

אני מכיר נהג שמתחרה בפורמולה דריפת ויש לו סדנה ובמקביל ב-wtcc והוא גם שם צמיגים ישנים כאשר יוצא לדריפט. פשוט מחליף צמיגים בדקה ויוצא לסיבוב.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...