Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עצוב מאוד :(

יש סרט טוב שהוא השתתף בו ששוה לראות?

לא...

כן . כרוניקה של אקדח .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

יהי זכרו ברוך, לאט לאט זה הופך לשבוע דפוק לגמרי :cry:

פרסמתי את פליטת הפה המטופשת הזאת בעמוד הפייסבוק של גלגל'צ, אולי יתייחסו לזה. אולי לא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כן . כרוניקה של אקדח .

אחד הגרועים. בעייני בכל אופן, במיוחד ביחס למה שעשו ממנו והציון שקיבל בIMDB. שני לו באותו יחס זה דרייב.

פורסם

הוא הלך לעולמו בדיוק בדרך שצריך לפי מה שקלרקסון אומר כל פעם, בתוך כדור אש ענק במהירות במכונית חזקה.

יהי זכרו ברוך, אני אוהב את השחקן הזה.

פורסם

מה נסגר עם הפורשות האלה? עץ ציפלון מרסק רכב שאמור להיות עמיד בהתהפכויות ובפגיעות במהירויות גבוהות.

חוץ מזה איך רכב כל כך יקר מתלקח ועולה באש בגלל תאונה? אני זוכר במכסחי המיתוסים מה הם לא עשו כדי שהרכב יעלה באש ולא הצליחו. (רכב אמריקאי )

אני לא מהנדס רכב אבל לדעתי אם המנוע היה מקדימה זה היה נגמר אחרת.

כל כך מבאס שאדם מת בגלל שטויות כאלה.:?

נ.ב כרוניקה של אקדח באמת סרט טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היום בשעה 0715 בערך מודיע השדר של גלגל"צ. "פול ווקר כוכב סרטים מהיר ועצבני מת בתאונת דרכים.נעשה כאן סוג של צדק פואטי ,אם תרצו אלוהים החזיר לו על שנים של הדחת אנשים למירוצי רחוב בלתי חוקיים"

מעניין אם זו סתם פליטת פה מטומטמת של השדרן או שניסו להעביר פה מסר.

לא התחברתי במיוחד לסרטי מהיר ועצבני, אבל הבן אדם היה בסך הכל שחקן וללעוג לדרך שבה הוא נהרג זה פשוט בורות צרופה שגובלת ברשעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעניין מה יהיה עם הטרילוגיה של מהיר ועצבני.

או שיפסיקו את הסדרה, או שימצאו מחליף שישחק את בריאן, או ש"ימיתו" אותו בסרט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

התאונה הזו עוד יותר מוזרה לאור זה שהנהג היה נהג המירוצים לשעבר רוג'ר רודאס.

לא הכרתי, אז גיגלתי, מסתבר שלא רק שהוא נהג מירוצים, שנה שעברה הוא הגיע מקום שני באליפות "גביע הנהגים" של פורשה/ פירלי!

לנהג כזה לאבד שליטה על רכב שהוא כ"כ מכיר, זה ממש מוזר.

Alleged driver of the car that killed Paul Walker has been identified as former race car driver Roger Rodas

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי הייתה תקלה ברכב. מצד שני פורשה זה לא ואג, אז מה יכול להתקלקל? רגע, אולי זה כן וא...?

meme-funny-768x1024.jpg

עריכה: באחד הסרטים הוא הטביע אמרה יפה: אם אי פעם מהירות תהרוג אותי, אל תבכו, כי חייכתי כשזה קרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...