Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעקב משלוחים בדואר ישראל

" תקלה. אתכם הסליחה

אנא נסו שוב מאוחר יותר. "

גם אצלכם?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
מעקב משלוחים בדואר ישראל

" תקלה. אתכם הסליחה

אנא נסו שוב מאוחר יותר. "

גם אצלכם?

כן... זה קורה לעיתים תכופות מדי.

פעם בשנה אני בודק מספר מעקב ודווקא אז יש תקלה

פורסם

מטען לאייפון שנשלח מהונג קונג ב-9/5 הגיע היום לתיבת הדואר שלי :shock:

פורסם

עושה חשק להזמין חבילות מאסיה עם הזמנים המהירים שאנשים מציינים כאן. שישחררו כבר את החבילות הישנות :(

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם
.....או שאתה יכול לקרוא מה כתוב, ואז להבין ש dispatched to overseas אומר שהחבילה יצאה ממדינת המוצא בדרכה אל מדינת היעד, אף אחד לא אומר לרגע שהיא גם הגיעה למדינת היעד. נראה לך שמשלוח חינמי/זול יעשה הונג קונג-סינגפור-ת"א בפחות מ 5 ימים?

גם אני לא סובל את דואר ישראל (ארה"ב-ת"א= 6 ימים. ת"א-הבית שלי= 7 ימים. מדהים.) אבל מתי שהאשמה לא שלהם, אין טעם להפיל אותה עליהם.

אולי אתה צודק ו"החבילה בדרכה אל מדינת היעד" ברגל או בשחיה. פאקינג טיסה מסינגפור. גם אם תוסיף 3 קונקשנים בדרך לת"א, כמה זמן זה כבר לוקח.

אז אולי אתה צודק והחבילה לא נמצאת 20 ימים כבר בארץ אלא רק 18 או 15 יום. (הרי את חמשת הימים שלקח מHK לסינגפור אני לא סופר. רק אחרי חמשת הימים האלו, שרק אז סומן "שוגר לישראל", התחלתי לספור 20 יום עד עכשיו).

תשמע חבר, אין מה לדון לכף זכות חבורת אפסים מאוננים שיושבים ועושים טובה שעובדים בפועל חצאי ימים ובשאר השעות מגרדים את הביצים שלהם ושל חמשת בני המשפחה שלהם שם.

העסק שלי בשכנות לדואר מרכזי בעיר מרכזית. אני רואה את הבטלנים האלו יום יום. כמו סרטן עם גרורות. אבטלה סמויה -שאינה סמויה כלל- של ים של עובדים שהולכים הלוך ושוב באפס מעשה. ועוד לא דיברנו על אפס שירותיות. סניף מפוצץ לקוחות ורק שלוש מתוך שבע עמדות קבלה מאוישות. ואין דין ואין דיין. עושים מה שבזין שלהם ולא דופקים חשבון לאף אחד. אם מישהו מנסה לעשות להם נו נו נו הם משביתים את המדינה.

ארגון רקוב מלמטה עד למעלה. אין לי טיפת אמפתיה אליהם.

מה שכן, מוזר מאד אבל הדוורים שמגיעים אליי לעסק וגם לבית פשוט אחלה אנשים. אולי כי הם היחידים שעובדים שם. ועובדים קשה.

חברים באירופה ובארה"ב מזמינים מאיביי / אתרים סיניים ואחרי שבוע עשרה ימים זה בבית שלהם. רק בישראל זה לוקח חודש.

פורסם
אולי אתה צודק ו"החבילה בדרכה אל מדינת היעד" ברגל או בשחיה. פאקינג טיסה מסינגפור. גם אם תוסיף 3 קונקשנים בדרך לת"א, כמה זמן זה כבר לוקח.

אז אולי אתה צודק והחבילה לא נמצאת 20 ימים כבר בארץ אלא רק 18 או 15 יום. (הרי את חמשת הימים שלקח מHK לסינגפור אני לא סופר. רק אחרי חמשת הימים האלו, שרק אז סומן "שוגר לישראל", התחלתי לספור 20 יום עד עכשיו).

.

אבל זה לא עובד ככה, בכלל. החבילה לא קופצת על המטוס הראשון לישראל או הטיסה הראשונה שיש לה קונקשן לישראל, ככה עובדים משלוחי אקספרס, וזה למה הם פה תוך 3-5 ימים.

מה שקורה בדואר זול- החבילה עולה על מטוס בכיוון הכללי של ישראל, טיסה נוחתת, חבילה עוברת מיון מחדש (בין יום ל 3. זה לא מיון פרטני, אלא זורקים משק אחד למשנהו), עוברת לתחנה הבאה, בין אם בטיסה או בקרקע, עוברת עוד מיון מחדש, וחוזר חלילה.

עכשיו תחשוב שחבילה יכולה לעבור 7-8 תחנות מיון בדרכה לפה, ותבין למה מהמזרח אפילו חודש זה זמן הגיוני.

משלוחים מאירופה/ארה"ב מגיעים לפה הרבה יותר מהר בגלל שרוב המיון נעשה בארה"ב או באירופה, ובהרבה מקרים הטיסות הן אכן טיסות ישירות לארץ (NY/לאס וגאס/מיאמי, 3 ממרכזי ה ISC הגדולים של USPS)

זה מבאס, אבל זה מה יש. איך נראה לך החבר'ה מסין יכולים לשלוח לך מוצר של 12 דולר לקצה השני של העולם בחינם? משלוח אקספרס זה בטח לא.

פורסם
מטען לאייפון שנשלח מהונג קונג ב-9/5 הגיע היום לתיבת הדואר שלי :shock:

על מה אתה בשוק? שבועיים מקסימום זה בד"כ הזמן הסטנדרטי למשלוח מהמזרח (בתנאי שהוא קטן מספיק בשביל להכנס לתיבת דואר,ובתנאי שזה משלוח ללא קוד מעקב) :)

הנ"ל תקף מנסיוני בעבר (יעני,משנה שעברה כשהדואר עוד היה זריז יחסית)

למישהו יצא לתזמן משלוחים מפולין?

פעם אחת הזמנתי מאיביי פולין,פריט יקר שיצא 120$ כולל משלוח,הגיע תוך שבוע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סטנדרטי זה מה שקורה בדרך כלל, לא מה שאמור לקרות.

פורסם

שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה:-)

דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בראשון לציון בתאריך 21/05/2014 לקראת העברתו לחלוקה.

2 מצלמות G1WH מבאנג שעזבו את סין ב22/04 :-).

הסטרימר של VEGA S802 שיצא מסין ב09/04 עדיין לא באופק :-(.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הגיעה חבילה שנייה כבר השבוע שהוזמנה ב-20/3. נראה שהחבילות לאט לאט מתחילות לטפטף...

עדיין ממתין לחבילה מ-12/02 :?

פורסם

גם אצלי יש חידושים, חבילה שנשלחה מסין באמצעות דואר סינגפור ב 11-04-14, הגיעה אתמול לדואר המרכזי בר"ג,

ומשם בד"כ זה יומיים עד לדואר השכונתי.

חבילה אחרת שנשלחה מאנגליה באמצעות דואר שבדיה :shock: ב 09-05-14, הגיעה לסניף השכונתי ב 19-05-14,

אבל משום מה אין עדיין פתק בתיבה.

פורסם

חבילה שיצאה מהונג קונג ב 4.4 הגיעה רק אתמול

חבילה שיצאה משנזן ב1.4 עדיין לא הגיעה, פשוט הזוי, כמה זמן לוקח להם?!

פורסם
הגיעה חבילה שנייה כבר השבוע שהוזמנה ב-20/3. נראה שהחבילות לאט לאט מתחילות לטפטף...

עדיין ממתין לחבילה מ-12/02 :?

כמעט מדוייק, חבילות ללא קוד מעקב עוברות (יחסית) חלק.

אלו עם הקוד מעקב, הופכות להיות מעוכבות כנראה בגלל חשד דבילי של הדואר שאם זה נשלח ברשום , זה בטוח שווה משהו שצריך לבדוק במכס.

בהצלחה להם עם כמה מעטפות של מדבקות וצמחיית פלסטיק לאקווריום שהזמנתי לפני חודשיים שלוש וטרם התקבלו. (בעלי קוד מעקב)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...