Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדואר פשוט לא מגיע עוד הבייתה! אנחנו זוכים לביקור הדוורית פעם עד פעמיים בשבוע.

דואר רשמי של הממשלה עם תאריכי תוקף מגיע כחודש וחצי עד חודשיים לאחר תום התוקף!

דברים שנרכשו באי ביי לא מגיעים בכלל. בחצי שנה האחרונה אני מקבל החזר מלא כמעט על כל דבר שקניתי באי ביי.

שירות הדואר בישראל פשוט פשט רגל. זה שיש "הפסקת חשמל" בסניף בקניון שער ראשון מעיד רק על דבר אחד - שבעל הסוכנות הפרטית לא שילם חשבון חשמל. עכשיו למה ממשיכים לזרוק אצלו חבילות ולא מושכים אותן משם לחלוקה?

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

דווקא היום היתה לי הפתעה - קיבלתי SMS מקדים על כך שחבילה גדולה הגיעה לעיר ותועבר לסוכנות הדואר - ואז אקבל הזמנה לאיסופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אספתי היום חבילה שנשלחה אלי בחודש 11, לא קיבלתי שום הודעה, הוחזרה לשולח ואתמול פתאום קיבלתי פתק לאסוף את החבילה. שוב חזרה לישראל...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מהבוקר קיבלתי כבר 2 הודעות "תודה שאספת את המשלוח" מבלי שאספתי משלוח ומבלי שקיבלתי הודעה על חבילה כלשהי.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם
מהבוקר קיבלתי כבר 2 הודעות "תודה שאספת את המשלוח" מבלי שאספתי משלוח ומבלי שקיבלתי הודעה על חבילה כלשהי.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

אישתך אספה :wink:

פורסם

פשוט לא יאמן.

לפעמיים אנחנו נוטים ישר להאשים את הדואר שלנו .

אבל חלק גדול מהעיכובים נוצרים רק בגלל המכס !!!

חבילה יצא לדרך ב 1/07/16 , הגיעה לארץ 10/07/16 .

רק היום היא עזבה את המכס והועברה למיון הארצי (שגם זה יקח להם עוד איזה שבוע ) 11 ימים לוקח למכס לשחרר חבילות !!!

למזלי לא מחכה לי שובר תשלום.

:x:x:twisted:

פורסם

אכן , המכס אשם בלא מעט. חבילה מארהב עם buy2usa מתעכבת כבר שבוע במכס.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
גם לי במשלוח מארה"ב. קיבלתי מספר משלוח שאינו קיים, המוכר טוען שהמשלוח לא כלל מעקב.

ממתין לתפוגת תאריך ההגעה לפני פתיחת קייס.

והופה החבילה בידיי אחרי שקיבלתי סמס עם מספר מדף, מה אתם יודעים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
פשוט לא יאמן.

לפעמיים אנחנו נוטים ישר להאשים את הדואר שלנו .

אבל חלק גדול מהעיכובים נוצרים רק בגלל המכס !!!

חבילה יצא לדרך ב 1/07/16 , הגיעה לארץ 10/07/16 .

רק היום היא עזבה את המכס והועברה למיון הארצי (שגם זה יקח להם עוד איזה שבוע ) 11 ימים לוקח למכס לשחרר חבילות !!!

למזלי לא מחכה לי שובר תשלום.

:x:x:twisted:

אתה מעז להיתלונן? שלי מה27/06 במכס והועברה למיון, חודש ואין כלום, חוץ מכמה ימים שהסניף ליד הבית לא פעיל כל הזמן היה בדרך מהמכס למיון!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בפעם המיליון ועדיין אנא טיפה סבלנות:

צריך לשלם מיסים רק על מוצר ששוויו מעל 75 דולרים, נכון?

אם המוצר עלה 70 דולר ומשלוח 20 דולר, לא צריך לשלם מכס - הבנתי נכון?

פורסם

נכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...