Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נראה לי שנשבר שיא, שני כיסויים לטלפון שהוזמנו ביום רביעי שעבר מהונג קונג הגיעו היום (שבוע) ישר לתיבה! :shock:

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

המצלמה הגיעה (אמנם לא עובדת, אבל הגיעה) עם אריזה קצת מפורקת משנזן תוך שבועיים ויומיים בדיוק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעתיים בסניף המרכזי בבאר שבע, 14 עמדות, כולן מאויישות, ואין אפילו כסא אחד פנוי, הסניף היה מלא באנשים בצורה מוגזמת.

לא יודע אם הבעיה היא בעובדים של הדואר, אני חושב שמנהלי הדואר הם האשמים בכך שהמקום הזה פועל כאילו אנחנו במאה ה-17. הם משתכללים בקצב איטי מידי וזה גורם לכך שהסניפים עמוסים.

אני חושב שזה בגלל שאין לעובדים תמריץ לעבוד מהר יותר- כמו בכל משרד ממשלתי אחר

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

עכשיו שמתי לב שהרבה מאוד מוכרים עידכנו שהם לא שולחים לישראל.

אחד מהם אפילו מחזיק במכרז פעיל שכבר נתתי בו הצעה, והוא שינה את מדיניות המשלוחים רק אחרי שהצעתי. בינתיים אני מוביל, מעניין לראות מה יקרה אם אזכה.

ככל הנראה קשור להכרזה של חברות התעופה שלא יטוסו לישראל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הסטטוס של הטאבלט שלי חזר א ח ו ר ה :

הפריט התקבל משוויץ ב 08/07/2014

מה שכנראה אומר שהוא איננו מעוכב מכס יותר.

"יוסי" מהמכס התקשר (!) אליי הרגע כדי לבשר לי שב-22.7 החבילה שלי שוחררה מהמכס. אז אני שוב בידיים של דואר ישראל, ממתין.

:turn-l:
פורסם

יש לי פריט מארה"ב שהעדכון האחרון שלו באתר הדואר הוא שהפריט נשלח ב-19/7. להתחיל לדאוג?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כשאתה מצפה למשהו בדואר, תמיד יש סיבה לדאגה.

ספציפית - לפריט שהגיע ארצה ב-19.7 יכולה להיות עוד דרך ארוכה עד אליך. סבלנות (ואופטימיות קוסמית).

פורסם

הטאבלט בידי!

1. Banggood אכן כתבו $21 בהצהרת המכס, בניגוד לבקשתי, ולא צרפו חשבונית.

2. המכס דוקא פתח את החבילה (ולכן היה יכול לברר את השווי האמיתי בקלות!). האריזה מחדש נעשתה באופן רשלני.

3. הטאבלט, מהתרשמות ראשונה, סבבה. תודה לגיק על ההמלצה.

4. אף על פי כן, למרות העצבים, אני שמח שהזמנתי את הטאבלט מחו"ל וקיבלתי במחיר של מוצר מדבקה ממחסני חשמל, טאבלט איכותי בהרבה.

פורסם
עכשיו שמתי לב שהרבה מאוד מוכרים עידכנו שהם לא שולחים לישראל.

אחד מהם אפילו מחזיק במכרז פעיל שכבר נתתי בו הצעה, והוא שינה את מדיניות המשלוחים רק אחרי שהצעתי. בינתיים אני מוביל, מעניין לראות מה יקרה אם אזכה.

ככל הנראה קשור להכרזה של חברות התעופה שלא יטוסו לישראל.

שלחתי הודעה לשני מוכרים, מהם קניתי לאחרונה, בשאלה מדוע הפסיקו לשלוח לישראל, שניהם ענו שהפסיקו לשלוח בגלל זמני המתנה ארוכים.

היום קיבלתי החזר כספי באופן מפתיע מאחד המוכרים + בקשת ביטול למוצר שקניתי לפני שבוע בערך. שלחתי לו הודעה לפשר העניין, הוא השיב שזה בגלל שישראל כרגע במלחמה וסיפק לי קישור לאתר דואר הונג קונג, שם מודיעים שמפסיקים לשלוח לישראל עד להודעה חדשה: http://www.hongkongpost.hk/eng/publications/notices/2014/20140725a/index.htm

אגב, בסוף זכיתי במכרז מהודעתי הקודמת, המוכר שלח למרות ששינה את מדיניות המשלוחים שלו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
שלחתי הודעה לשני מוכרים, מהם קניתי לאחרונה, בשאלה מדוע הפסיקו לשלוח לישראל, שניהם ענו שהפסיקו לשלוח בגלל זמני המתנה ארוכים.

היום קיבלתי החזר כספי באופן מפתיע מאחד המוכרים + בקשת ביטול למוצר שקניתי לפני שבוע בערך. שלחתי לו הודעה לפשר העניין, הוא השיב שזה בגלל שישראל כרגע במלחמה וסיפק לי קישור לאתר דואר הונג קונג, שם מודיעים שמפסיקים לשלוח לישראל עד להודעה חדשה: http://www.hongkongpost.hk/eng/publications/notices/2014/20140725a/index.htm

אגב, בסוף זכיתי במכרז מהודעתי הקודמת, המוכר שלח למרות ששינה את מדיניות המשלוחים שלו.

הנה הודעה מאתמול שהכל כרגיל בדואר הונג קונג - מאותו אתר:

http://www.hongkongpost.hk/eng/publications/news/2014/20140728a/index.htm

• תוכן חדש...