Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

 

אנחנו יורדים קבוצה של 15-20 איש לאילת לביקור חורפי.

 

כולנו חושבים את עצמנו לנהגי כביש טובים, וחשבתי לאתגר קצת את החבר'ה בנהיגת שטח במסגרת טיול ג'יפים באזור.

 

יש כמובן כמה ספקים שמציעים שירותי נהיגת שטח עצמית, עם או בלי עצירות תה ואוכל, אבל רציתי קודם כל לפנות לפורום המכובד בבקשה להמלצה על ספק ו\או מסלול מעניין לחצי יום באזור, בשבת.

 

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

 

Winston S. Churchill -

פורסם

אזהרה: כל המידע שתקרא כאן לא יקדם אותך במילימטר לעבר בקשתך.

1. אני הייתי נזהר עם פיאט 500 בשטח.

2. 15-20 איש בשטח זו כנופייה. כמות האנשים המקסימלית לטיול שטח טוב נמדד על פי הקריטריון הבא: בקנקן קפה אחד שמכינים כולם מקבלים כוס קפה. אם צריך לעשות עוד 'נגלה' - יש חבר'ה מיותרים.

3. אני אזמין אותך, ורק אותך, אל תביא את בן הזוג, לטיול שטח אמיתי מתישהו. זה לא יהיה בהרי אילת. אני לא מאמין שתוכל להתאפק כל-כך הרבה זמן ואתה לא הסגנון שמדבר אלי. (יותר מדי שערות, איברים מיותרים, חוסר באיברים אחרים, עודף שכל).

4. למה קראת? הרי שמתי אזהרה בהתחלה...:-D

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא חושב שיש ספקים שיתנו לאנשים לנהוג בג'יפים שלהם מסיבה פשוטה- נהיגה בשטח= סיכון גבוה לנזקים.

 

לא מסובך לגרום לנזק של אלפי שקלים בשטח, ובטח כשאתה נהג ללא ניסיון בשטח.

 

אלא אם כן אתה מדבר על טרקטורונים/RAZER שזה ראיתי שכן יש, אבל כמובן שלא ייקחו אותכם לשטח אתגרי כך שחבל שתתאכזבו

פורסם

יש לא מעט חברות/אנשים "פרטיים" שמציעות טיול ג'יפים עם נהג, לרוב בג'יפים פתוחים סטייל סופה/דיפנדרים עם ספסלים לאורך הג'יפ. (אלא אם כן תבקשו ג'יפ סגור)

 

לגבי ספקים, אין לי המלצות לתת לך לצערי. כדאי להתחיל מחיפוש בגוגל ולהתחיל להשוות מחירים וכמובן לברר את סוג הטיול

פורסם

ללא נהיגה עצמית, אני אתאר לך את החוויה:

אתם נדחסים בדיפנדר פתוח. או שני דיפנדרים+ סופה מקרטעת. נוסעים. יוצאים מהעיר. יורדים לשביל רחב. מתחילים לנסוע. מיטלטלים קצת באוטו. זורקים בדיחות תפלות כמו "שוקי, יא גבר, נראה אותה נוסע כאן עם הפיאט 500 שלך". לאט לאט, בתכל'ס די מהר, נעלם הכביש ממנו באתם, ואיתו גם הרעשים של החיים המודרניים. נוסעים עוד. קופצים. נוסעים עוד. מגיעים לנקודה שבה המדריך אומר "כאן שיחררו בשנת 1998 14 יחמורים ושתי אנטילופות שהביאו ממרוקו וגידלו בחי-בר". מיותר לציין שחוץ מגללי גמלים אתם לא רואים שם בע"ח. מישהו מציין את העובדה הזו. מישהו אחר זורק "תורידו את רוני מהאוטו שנראה חיות במדבר". צוחקים. ממשיכים לנסוע. עושים הפסקה.

הנהג שהוא גם טבח, גם שף וגם חובש קרבי עושה לכם תה מדבר. תה מדבר זה קנקן גדול ומטונף, שבתוכו הוא זורק כל מיני עלים (או שהביא איתו מהבית או שמצא בשטח - רמז, לא סתם הוא עצר דווקא שם) והמון המון סוכר להעביר את הטעם המגעיל של העשבים שהוא זרק בקומקומטונף. שותים תה בכוסות נייר. לוקחים לגימה. זה רותח. 6 אנשים עושים "אההההה" אחרי הלגימה. המדריך/נהג/חובש/שף מוציא חבילת ופלים של מנעמים וקופסת ערגליות של שופרסל. אוכלים. יש שקט.

עולים למכוניות. מישהו צועק "על הרק"מ עלה" 4 אנשים צוחקים. ממשיכים לנסוע. יש אבק. מנסים לסגור חלונות. הם לא עובדים. זה לנדרובר פתוח, איך יעבדו? (ואם היה לנדרובר סגור הם היו מקולקלים). ממשיכים לנסוע, רואים כמה ג'יפאים עוברים שמביטים בכל במבטים מלאי חמלה ורחמים. הם, בניגוד אליכם נהנים. פתאום כביש. זהו נגמר. חוזרים מהרפתקאת השטח לאילת. בדרך אף אחד לא מבין למה לעזעזל לא קיבלנו את ההצעה של אורי שאמר שעדיף ללכת לראות בחורות על הים.

 

בנימה רצינית- יש טיולי טרקטורונים באילת. זה יהיה לכם פי אלף יותר מהנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו זה נשמע מדויק להפליא לטיול ג'יפים שלקחו אותנו בתור ילדים באיזה כיתה ב' או ג' או משהו כזה אם רק תפטר מהבדיחת רק"מ ואת הפיאט 500 תמיר לסובארו DL.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם אתם מעל גיל 24 אני מאמין שתוכלו להשכיר 3 טנדרים מיצובישי האנטר או ניסן נאברה מכל חברת השכרה ולעשות ביטול השתתפות עצמית, בדיוק מה התנאים בביטול השתתפות אני לא יודע אבל תברר את זה ואם אתה חושב שזה משתלם אז לכו על זה.

יצא לי פעם לנסוע על טנדר שכור מהעבודה בשטח ולא שמתי לב לברזל והוא נכנס לרדיאטור והוא התפוצץ והבעל הבית אמר לי שלא לקחו מהם כסף כי הם עשו ביטול השתתפות עצמית אז אני לא ממש יודע מה התנאים שלהם אבל תברר זה נשמע לי יותר שווה מאשר לשבת באיזה ג'יפ כמו ילדים ומישהו נוהג.

בהצלחה.

פורסם

עד לפני חודש הוא היה גם בתול... :shock:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש את "טרקטורונים במדבר", בכיכר בכניסה לאילת פשוט תיקח ימינה וזה שם.

 

כמו שאמרו מעליי תוותר על הטיולי ג'יפים, אחד מהנהגים שמציעים טיולים כאלה היה הבעל דירה שלי ככה שזכיתי לטיול כזה בחינם ואני יודע כמה החוויה הזאת חארטה כמו שציינו מעליי.

 

לגבי הפלגות, תבדוק עם בעלי יאכטות במרינה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אודי - רייזרים. ככה, שבת על הבוקר, כשכולם בחמרמורת - רייזרים זה הדבר. זה גם יגרום לאחי לבוא :twisted:

 

יואב - ענק :lol:

 

עד לפני חודש הוא היה גם בתול... :shock:

 

ואז הוא קנה 500...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

×
×
  • תוכן חדש...