Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רום מומלץ לגלקסי 3 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאלצתי להוריד רום מקורי של סמסונג ישראל ואני לא כך אוהב אותו. אין לי מושג עם איזה רום המכשיר הגיע מהחנות(איליין ) אבל הייתי מרוצה ממנו..אם מישהו יודע עם איזה רום הם מוכרים זה ממש יעזור.

פורסם

הרום המומלץ ביותר לגלקסי 3 הוא האנדרואיד הנקי (הגרסא של ה Google play edition). מנסיון חווית השימוש במכשיר תשתפר פלאים, הדרך היחידה שבה אפשר להנות באמת מגלקסי 3 היא להתקין רום נקי.

פורסם

ג׳ימס ההמלצה שלך לא טובה. מי שלא מתמצא וצורב את הרום שהמלצת ללא גיבוי מתאים והבנה, לא יוכל לאחר מכן לשנמך לרומים אחרים ואף עלול למצוא עצמו עם מכשיר שהתיקון שלו יקר. זאת, להבדיל מצריבת רומים אחרים שלא בגרסת 4.3

• תוכן חדש...