Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מצ"ב קובץ תוצאות בדיקה של מכון דינמומטר רעננה, לסוזוקי ליאנה 2007 GLS-CD יד שניה ק"מ 110,000

רוצים עליו 33,500 ש"ח

יש לי מספר שאלות ואשמח אם תענו

1. לכאורה מהבדיקה עולה כי הרכב עבר תאונה, האם הינה משמעותית?.

2. האם יש ירידת ערך בגין הבעיות?

3. מה חשוב לתקן ומה כסת"ח?

4. האם הייתם רוכשים רכב כזה?

תודה רבה מראש לכל העונים

סוזוקי דינומטר.jpg

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שהרשימה די ארוכה ומעייפת,

אשמח באם משהו בכ"ז יוכל לעזור.

תודה רבה

פורסם

התאונה לא נראית משמעותית, על פניו. אבל תלוי מי מזמין הבדיקה. (מוזר מבחינתי שלא כתוב אילו חלקי מרכב הוחלפו, האם מולחמים אן מחוברים בברגים).

הייתי יותר מודאג משלל הנזילות שישנן ברכב. תיקונן עלול להיות יקר.

כמו כן יש לבצע כוון פרונט ולהחליף צמיגים בהקדם.

איזו יד הרכב ומה עבר הבעלויות שלו (השכרה/ליסינג/פרטי?)

לא הייתי רוכש רכב כזה (למעשה כלל לא הייתי מגיע איתו למכון הבדיקה).

מצבו, כפי שעולה מדו"ח הבדיקה מעיד על רכב שהוזנח (פלסטיקה שבורה, חלקי פלסטיק חסרים וכו') . והרי ממש לא מדובר ברכב נדיר, אלא ברכב שיש ממנו בוודאי אקזמפלרים הרבה יותר מוצלחים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הי נתקו

הרכב הינו יד שניה.

הבעלות הקודמת ליסינג והנוכחית פרטית.

מרוב כסתחי"ם לא רואים את הרכב.

הנזילות אינם כסת"ח לרוב?

הוא טוען שהצמיגים חדשים יחסית.

תודה

פורסם

היי,

הכל שאלה של מחיר. נתחיל מזה שלדעתי גם רכב מלוקק עם עבר של ליסינג צריך לקבל הפחתה של לפחות 15 אחוז. לרכב בן 7 הקילומטראג' בסדר גמור.

שאלות:

אצל מי הרכב היה בליסינג (אלדן אלבר וכו)?

באיזה מדאוץ הוא נרכש מהליסינג ולאחר כמה שנות שימוש?

יש תעוד טיפולים מסודר?

האם במקרה או בטעות הרכב טופל במוסך מורשה יבואן?

בכל מקרה רכב שנראה רע, עם בדיקה רעה ועבר ליסינג צריך להימכר בלפחות 20 אחוז הפחתה + הפחתת כל עלויות התיקונים. אבל מלכתחילה מי בכלל רוצה להכנס לשם? יש בשוק מלא רכבים אחרים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הרכב נשמע מוזנח מאוד, בבדיקה עלו הרבה מאוד ריג'קטים "קטנים" בכל מיני פלסטיקים שבורים או חסרים, ממש לא בלאי טבעי ונורמלי שאתה מצפה לפגוש ברכב בן 6, יד שנייה עם קילומטרז' ממוצע.

באמת, לא רואה סיבה להתפשר, הליאנה נמכרה במספרים יפים מאוד, ואלא אם הרכב הזה מוצע במחיר מציאה של ממש הייתי ממשיך הלאה ללא חרטות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הי

אני ארכך קצת, אבל קודם שאלה - איך נראה הרכב בפועל חיצונית?

על פניו, לפי ההערות נראה שהוא אכן מוזנח עם כל מיני פלסטיקים שבורים ושריטות רבות.

ואם נתייחס לבדיקה עצמה - התאונה לא רצינית, והרוב הגדול של ההערות הוא אכן כסת"ח.

אבל - זה בדרך כלל כסתח שבוחנים נותנים לרכב בן 10 או קילומטראז גבוה, לכן זה קצת מחשיד..

בקיצור אין דברים מהותיים, נראה שיישור קו תמורת הורדה משמועתית מהסכום וזו רכישה סבירה למדיי.

פורסם

שלום ותודה לכולם.

את הרכב בדקתי בלילה עם פנס.

לרכב יש קצת מכות ושפשופים אבל לא משמעותי. לא הספקתי לבדוק את כל הידיות וכו':roll:

אני לא יודע אצל מי היה הליסינג, הרכב בבעלותם מ-10/09.

אני אברר לגבי ההסטוריה של הטיפולים.

תודה

פורסם

טוב

תודה לכולם.

בינתיים תודות לכם ירדתי מהרכב הנ"ל.

שני שאלות.

1.לאחר הכסת"ח הנ"ל האם יש טעם להביא את הרכב הבא לבדיקה או להסתפק בבדיקת מוסכניק שאני סומך עליו?.

2. בסוזוקי ליאנה, האם יש הבדלים בין 2006 ל2007? בינתיים לא שמתי לב במיוחד לאור העובדה ששניהם מנוע VVT.

3. בבדיקה הראשונית שעשיתי על ליאנה אחר, נוזל הקירור היה במינימום והיה מי ברז.

כמובן שאחליף מידיית את המיים בנוזל יעודי, האם יתכן נזק מצטבר לרדיאטור או למנוע? יש אפשרות פשוטה לבדוק האם יש נזילה?

תודה

איציק

פורסם

טוב שירדת.

אני הייתי יותר מודאג מהתיבת הילוכים. השהיה בהעברה, נקישות, אגן שמן מעוך. לברוח כמו מאש.

מישהו בליסינג חשב שזה רכב שטח?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

אבל שוב, חוץ מהאגן שמן יתכן שהשאר כסת"ח וממילא אין טעם בבדיקת מכון.

יש למשהו תשובות לגבי השאלות לעיל?

תודה

• תוכן חדש...