Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המליצו לאמא שלי על apostherapy , היות והיא סובלת מכאבים בברך ובגב התחתון, האתר שלהם מלא פידבקים ופה אני חושד.

יש מישהו שהנעליים האלו עזרו לו? או מכיר מישהו אישית שהשתמש בהם?

זה האתר שלהם

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

לגבי הברך אני לא יודע כלום.

לגבי פריצות דיסק - יש לי שניים. אני אומנם רק בן 30 אבל החרא הזה יכול לגרום לכאבים ואצלי זה היה מתבטא בבוקר. ישן יותר מידי = לקום כמו אבן עם כאבים רעים ביותר.

מה שפתר לי את זה זה חדר כושר. כל עוד אני עושה דד ליפט אין כאבי גב.

אני לא אומר שזה פיתרון לאמא שלך אבל השאלה הבאה שלי תהיה אם יש עודף משקל בתמונה? האם היא פעילה גופנית? האם יש מגבלה כל שהיא בפעילות חוץ מכאבים?

בנתיים אני אמליץ לישון עם כרית מתחת לתחת. כלומר קצת מתחת לתחת ויותר לכיוון הברכים. זה מבטל את השקיעה של האגן במזרון ועוזר עם כאבים במיוחד בבוקר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
המליצו לאמא שלי על apostherapy , היות והיא סובלת מכאבים בברך ובגב התחתון, האתר שלהם מלא פידבקים ופה אני חושד.

יש מישהו שהנעליים האלו עזרו לו? או מכיר מישהו אישית שהשתמש בהם?

זה האתר שלהם

ההורים שלי משתמשים, בעקבות ההמלצה של מדריכת הפילאטיס שלהם, וכן, זה מאוד עוזר להם.

כמובן שרצוי גם לעסוק בפעילות גופנית מתאימה ומבוקרת ע"י מקצוען, שמתמחה בטיפול שיקומי בפציעות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גלעד הסוד הוא לא לישון על הבטן או בפיתול על הצד, אלא רק על הגב או על הצד בתנוחת עובר מתונה.

אם המזרן שוקע שום כרית לא תעזור לך אלא רק תזיק.

מנסיון רב שנים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• אחראי פורום
פורסם

ההורים של אשתי ניסו ולא דיווחו על שיפור.

מה שכן, אח״כ היתה סאגה שלמה של התעלמות החברה מהחוזה שנחתם, לא החזירו כספים וכו׳.

נגמר לטובה רק אחרי התערבות עו״ד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרעיון של אפוס טרפיה הוא מאוד פשוט - אתה בעצם תמיד עומד על שני חצאי כדורים ככה שנוצר מצב תמידי של חוסר יציבות שגורם לך להפעיל את השרירים בשביל לייצב את הברך, זה יכול לעזור בקרע של הרצועה, בעניין של פריצת הדיסק כמו שנכתב פה פעילות גופנית מתאימה גם יכולה לעזור.

לדעתי האפוס הוא over-priced, בשביל משהו שהוא לא הרבה יותר מתוחכם מחצי כדור פילאטיס.

החלמה מהירה :)

פורסם

לדעתי להתייעץ עם פיזיותרפיסט טוב.

אבא שלי צלע שנים בגלל כאבים בברך. שום תרופות ומכשירים לא עזרו עד שהגיע לאיזה פיזיותרפיסט עירקי מבוגר ששלח אותו לעירקי אחר לעשות מדרסים. תוך שבועיים מרגע תחילת השימוש במדרסים נעלמו כל הכאבים.

לגבי פריצות דיסק, סובלים בשקט עד שמגיעים לניתוח אז שווה לבדוק אם לא כדאי לעבור אותו כבר עכשיו ולגמור עם זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לאמא שלי הטיפול שלהם עשה נפלא.

אמא שלי הגיע למצב שבו היא לא יכלה לעלות לדירה בקומה רביעית כי פשוט לא יכלה לקפל את הרגל.

יש לה שחיקה מאד רצינית בסחוס זה גורם לה לכאבים מאד חזקים,

בקופת חולים הציעו לה ניתוח שרק ישפר במעט את המצב אבל אם סיכוי לא קטן לנזק יותר גרוע.

בעצת חברה טובה שלה היא הלכה לאפוס.

היא התחילה את הטיפולים שם והתאימו לה את הנעליים הללו וזה עשה לה פשוט נפלא.

היא טוענת שהיא הרגישה שיפור משמעותי כבר מהחודש הראשון על הנעליים הללו.

לראייה , באוגוסט היינו בניו יורק והלכנו המון, והיא לא האמינה שלפני כמעט שנה היא לא הצליחה לעלות במדרגות מרוב כאבים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמא משתמשת באפוס, חודשיים וחצי,

אם זה שיפר משהו- קשה לדעת כי היא עושה כמה דברים במקביל (התעמלות במים + פלדנקרייז), אבל כרגע המצב יחסית טוב.

לי הייתה פריצת דיסק קשה עד כדי סחיבת רגל, השבתה מהעבודה לתקופה לא קצרה, כבר שקלתי ניתוח עד שניסיתי פלדנקרייז-

השיפור היה משמעותי ובהחלט ניכר קשר בין המתיחות לבין השיפור במצב, מבחינתי זה היה ממש בגדר נס (ניסיתי הכל- פיזיותרפיה, זריקות ישירות לעצב, כירופרקט).

ממליץ בחום רב על שיטת פלדנקרייז.

• תוכן חדש...