Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי סיטרואן קסארה פיקאסו, טורבו דיזל, מנוע HDI נפח 2000 סמ"ק, גיר ידני, הרכב נסע כבר 370,000 ק"מ, היתה לו סחיבה ממש מצויינת, ממש סוס עבודה.

כיום יש לי בעית תאוצה במישור ובמיוחד בעליות.

גם כשאני "סוחט" את הדוושה עד הסוף התאוצה מתקבלת רק מסל"ד גבוה, תמיד מאותה רמת סל"ד.

כשהמנוע מגיע לסל"ד גבוה יש תחושה כאילו לחצתי פתאום על הגז, למרות שאני לוחץ על הדוושה עד הסוף מהרגע הראשון.

כבל בצעתי טיפול, החלפתי את כל הפילטרים.

מדי פעם מופיע תקלת מנוע, לפעמים היא אפילו חוסמת אותי מלעבור סל"ד מסויים. בכדי להעיף את התקלה אני מכבה ומתניע כמה פעמים או מנתק מצבר לכמה שעות.

שמתי לב שאם אני מנתק צינורות וואקום אין שום השפעה על הסחיבה. אם היה לי תרשים של מערך הטורבו והוואקום אולי הייתי מצליח להגיע למסקנות.

יש לי את כל הכלים לבצע כל מה שתציעו לי.

אשמח לעזרתכם.

תודה רבה,

אופיר.

פורסם

נשמע כמו שהטורבו לא נפתח בסל"ד הנכון אלא באיחור.. יצא לי לראות כבר מיקרים כאלו..ישנו ווסת או חיישן שאחראי על פיקוד זה.

אני מציע שתחבר את הרכב לסורק בזמן נסיעה וישר ידעו לאבחן את תקינות וזמן פתיחת הטורבו

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב הבעיה היא בטורבו עצמו, בפיקוד הוואקום או במערכת הוואקום עצמה.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

אורן

• תוכן חדש...