Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי 2 מנורות המכילות 8 לדים כל אחת כדי לחבר בטמבון לטובת הגברת הבטיחות.

הנורות הגיעו ללא שום אביזר נוסף למעט חוטי חיבור.

בכל מקרה הבחור שקניתי ממנו את הנורות חיבר סט דומה לנורות החניה. אני חושב שזה קצת חסר.טעם ואני רוצה שהנורות ידלקו מיד עם התנעת הרכב. אם אני מבין נכון אני צריך למצוא חוט + שעובד אחרי הדלקת הסוויצ.

אשמח להכוונה למקום מתאים באזור הקרוב לפנסים. - אני יכול לקחת מהגוף של הרכב להבנתי.

תודה

פורסם

אז תמשוך את הכבל לסוייץ ותחבר אותו שם .או שאתה מעוניין שזה ידלק בהנעת הרכב למרות שהכי מומלץ על אורות חניה או לכפתור של האורות ערפל .

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

תמשוך חוט מהרכב אל תא המנוע. את החוט תחבר לרדיו/מצת כיוון שהם מקבלים מתח לאחר הסוויץ .

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לטובת הגברת הבטיחות הא?:lol:

לא הייתי משקיע בזה יותר מידי כי טסט סביר להניח שזה לא יעבור,וגם אתה יכול לקבל הורדה מהכביש על זה.

אסור להתקין תאורה חיצונית מעבר למה שהיצרן סיפק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ArikC - התקלת אותי....

אני עושה את זה רק מבחינה בטיחותית... מה הסיכוי שטסטר באמת יבקש להסיר את זה? אם זה יהיה מכובה בזמן הטסט זה משנה? לא מדובר על משו קיצוני. אלא במקום פנסי ערפל שאינם ויש היום חור במקומם.

במקום להדליק אורות דרך כל הזמן זה הפיתרון הכי חסכוני שהפך היום להיות סטנדרט ברכבים מודרניים...

לגבי החיבור, חשבתי לחפש פיוז שפעיל אחרי התנעת הרכב. אני רוצה שהנורות ידלקו קבוע לאחר ההנעה... אבל עכשיו אני מבין

שכדאי אני אשים כפתור כיבוי לטסטים...

מדובר על סוזוקי 98 לא רכב "ארסים" נוצץ... לכן לחבר לנורות שהזה הפתרון הכי קל חשמלי לא מתאים לי.

אני רוצה לחסוך הדלקת נורות ולהרוויח את הבטיחות.

פורסם
לטובת הגברת הבטיחות הא?:lol:

לא הייתי משקיע בזה יותר מידי כי טסט סביר להניח שזה לא יעבור,וגם אתה יכול לקבל הורדה מהכביש על זה.

אסור להתקין תאורה חיצונית מעבר למה שהיצרן סיפק.

ברור שמותר. יש מגבלות, אבל מותר.

פורסם

מה המגבלות?

לא מדובר על לדים גדולים או משו קיצוני.

די קטן שנכנס עם רווח במקום פנסי ערפל בסוזוקי סוויפט למי שמכיר..

פורסם

מגבלות על מיקום ועוצמה. פנסים חלשים במיקום המקורי בסדר מהבחינה הזו. החשש היחיד צריך להיות שאיזה שוטר או בוחן יחליט שאתה עם פנסי ערפל דולקים קבוע, וזה יגמר בדוח או הכשלה. שים מתג, על כל מקרה.

פורסם
ברור שמותר. יש מגבלות, אבל מותר.

במיקומים מקוריים מותר כי אי אפשר להוכיח שזה לא מקורי,לצורך העניין רכב שהגיע ללא פנסי ערפל והותקנו פנסי ערפל במיקום של המקוריים.

אך לדים סתם ככה בטמבון, אם השוטר ירצה לדחוף לך את האלמנט יהיה לו על מה.

אם זה כבוי מילא,אבל הבחור מתכוון לנהוג כאשר הלדים הנ"ל דלוקים.

אני לא מבין במה אתה חוסך בכך שאתה מדליק את הלד ולא את האורות.

אני מדליק אורות בכל השנה זו פעולה אוטומטית אצלי,אין סיבה למה לא להדליק אורות.

יש כמה סיבות למה לא להתקין לדים כאלה,כי זה לא חוקי,ובמיוחד על רכב ישן זה מושך שוטרים,בקיצור סיבה הגיונית להתקין לדים כאלה אין לך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא בטוח לגבי החלק מאחורי. מלפנים מותר להתקין עד שני פנסי ערפל, אשר יאירו מתחת לגובה הפנסים המקוריים של הרכב.

פורסם

לגבי החוקיות - אצלי מותקנים אותם פנסים (בערך) כמו שלך והשבוע הייתי בטסט ועברתי עם זה. מצד שני כל הטסט ארך כ2 דקות כולל ויכוחים ומריבות שבהן לא בדקו כמעט כלום חוץ מהבלמים הגה וקצת בבור. כך שלא הייתי בונה על זה. בכל מקרה אם זה בפלסטיק אתה תמיד יכול לעשות את הלדים בחלק שמתפרק בקלות ולהוציא לפני.

אני חיברתי מינוס מהגוף, פלוס ממתח אחרי סוויץ׳ באיזור של הפיוזים אבל מההזנה לבית פיוזים כולל פיוז נפרד ללדים ומפסק ניתוק בדשבורד. את כל החיווט העברתי בשרשור ועטפתי בטייפ בד כמו הצמות המקוריות.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...