Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מרים מנקודת ההרמה הקדמית שנמצאת מלפנים, היא נמוכה ב 2-3 ס"מ משאר נקודות ההרמה ואז אין מספיק גובה כדי לשים את הבוקים בצדדים.

אם אני מרים מהצד ליד הגלגל, יש מספיק גובה אבל אני צריך להרים צד אחד, לשים בוק ואז ללכת להרים מהצד השני ושוב לשים בוק.

האם אפשרי להרים את הרכב בצורה כזו ? אין סכנה של נפילה כשהרכב יושב על בוק אחד ואני מרים אותו מהצד השני עם הג'ק ?

אני שואל גם כי בבלנו נקודת ההרמה היא פס מתכת בגובה של ס"מ (ליד הגלגל הקדמי) שעליו אמור לשבת הבוק, זה נראה די דק וחלש הפס הזה בעיקר אם המשקל של הרכב יושב עליו ואני מתחיל להרים אותו מהפס בצד השני ואם יש משיכה קצת הצידה אני חושש שהמתכת שם תתחיל להתעקם לי ...

יש למישהו ניסיון עם זה ?

פורסם

אתה אמור להרים את הרכב בכל פינות מהצד של הגלגלים בשביל לשים אותו למשל על 4 בוקים, וכן שמים על הפס מתכת הדק הזה אל תדאג הוא מחזיק את העומס ולא מתעקם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם הרכב כבר עומד בצד אחד שלו על בוק ואני מרים אותו מהצד השני עם ג'ק עגלה, אין סכנה שהג'ק ימשוך אותו ויגרום לרכב ליפול מהבוק ?

פורסם
אם הרכב כבר עומד בצד אחד שלו על בוק ואני מרים אותו מהצד השני עם ג'ק עגלה, אין סכנה שהג'ק ימשוך אותו ויגרום לרכב ליפול מהבוק ?

שום בעיה. אני עושה כך כבר לא מעט שנים. אם הבוק ממוקם טוב אתה יכול בכייף מהצד השני להרים עם הגק ואז לתמוך בוק נוסף.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אתה אמור להרים את הרכב בכל פינות מהצד של הגלגלים בשביל לשים אותו למשל על 4 בוקים, וכן שמים על הפס מתכת הדק הזה אל תדאג הוא מחזיק את העומס ולא מתעקם.

אפשר להשתמש בקוביית עץ בין הג'ק לפס המתכת הזה בשביל להשיג עוד גובה ?

פורסם

טוב, קניתי את הבוקים של ה 3 טון ב ל.כ.

הרמתי צד אחד עם גק עגלה (פשוט של 2 טון) שמתי בוק, והוספתי ליתר ביטחות את הג'ק של הרכב. בצד השני שוב הרמתי עם גק העגלה, שמתי בוק והשארתי את הגק לתמיכה.

בכל צד היה גם ג'ק וגם בוק, וכמובן בלם יד, ומעצורים לגלגלים האחוריים.

הרכב היה באויר יציב מאד. הכל טוב !

השמן הוחלף !

המון תודה לכולם על העצות והמידע.

IMG_20131121_101741.jpg

פורסם
טוב, קניתי את הבוקים של ה 3 טון ב ל.כ.

הרמתי צד אחד עם גק עגלה (פשוט של 2 טון) שמתי בוק, והוספתי ליתר ביטחות את הג'ק של הרכב. בצד השני שוב הרמתי עם גק העגלה, שמתי בוק והשארתי את הגק לתמיכה.

בכל צד היה גם ג'ק וגם בוק, וכמובן בלם יד, ומעצורים לגלגלים האחוריים.

הרכב היה באויר יציב מאד. הכל טוב !

השמן הוחלף !

המון תודה לכולם על העצות והמידע.

איפה קנית?

פורסם
איפה קנית?

אצל ל.כ. בלוד (מומלץ!)

בוקים 3 טון - 130 שקל

ג'ק עגלה 2 טון - 150 שקל (נדמה שהשבוע יש מבצע ב ACE - ב 100 שקל)

שאר החלפים בשלר בלוד

ופילטר שמן (45 ש"ח) מקורי נקנה בסוכנות סוזוקי באיינשטיין 1 ברמת גן (תודה לאייל צבי שהפנה אותי לשם!)

• תוכן חדש...