Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן II

Eliybar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרן: רנו

דגם: מגאן II - דור 2 - COMFORT EX אוט' 5 דל' 1.6

נפח: 1,600

שנה: 2004

יד: 1

ת. הילוכים: אוטומט

מחיר:

16,000 ₪

מחירון :

21000

טסט עד: 09-2014

ק"מ: 128,000

צבע הרכב: ירוק מטאלי

מזגן: יש

בעלות נוכחית: פרטית

הרכב לא עבר תאונות.. שווה להמשיך בקנייה ולבצע בדיקת רכב?

פורסם

זה יכול להיות רכב מצויין.

האם אתה קונה מהמוכר עצמו?

האם הרכב טופל עד כה במוסכי הרשת של היבואן?

האם יש בידיך את היסטוריית הטיפולים שלו?

אם התשובה לשתי השאלות הראשונות היא "כן", קח את הרכב לאחד ממוסכי הרשת של היבואן, בקש מיועץ השירות שיסתכל בהיסטוריה שלו ויגיד לך מה מצפה לך, ייעץ לך אם כדאי לך לקנות...

אחת, לא לנגוע, לא בגלל שהרכב לא טוב, אלא בגלל שאי אפשר לדעת מה עבר עליו ומה מצפה לך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

איני מכיר את הרכב בשנתון הנ"ל אבל ממה ששמעתי וקראתי, השנתונים האלו בעייתיים ומומלץ לרכוש משנתון 2007 ומעלה.

בסך הכל הרכב מאוד מפנק, בטיחותי ונח.

מבחינת צריכת דלק הוא נחשב לחסכוני באופן יחסי.

המחיר שקיבלת גבוהה ולפי דעתי אם קצת מאמץ תמצא שנתון 2006 שהוא עדיין עדיף על השנתון הנ"ל.

אני בכל אופן לא הייתי רוכש רנו לפני שנת 2007 אלא מתאמץ עוד קצת כי זה יכול לבוא על חשבון תקלות.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

גם אני מכיר את הראיה הזו, ואכן, מ 2007 עדיף, אבל אני מכיר מספיק אנשים שנוסעים במגאן II מהשנים הראשונות ואין להם טענות.

במחיר הזה, אם הרכב טופל היטב, לא חשוב מה, הוא עדיף על הרבה מאוד מכוניות שאפשר לקנות...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...