Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיוני-יולי בערך לא היה לי מחשב נייח פעיל בבית.

באדיבות ksp נהרס לי המאורר שמול כרטיס המסך והלה לקח את הכרטיס היקר איתו אל האבדון.

כעת בשעה טובה אני מביא כרטיס מסך חדש ועולם הטכנולוגיה נפתח בפניי מחדש.

אז, מה היה חדש בזמן היעדרי? עדכנו אותי. מצפות לי שעות רבות של גיימינג ועליי להיות ממוקד!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יש מלא, מה אתה אוהב?

אישית נכנסתי חזק בכל הקטע של המולטיפלייר, סגנון HAWHEN, WOT, MWO וכו'.

אחרי שמשחקים נגד אדם קשה לחזור לירות במטריצות ולוגריטמים, זה פשוט לא זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בדיוק.

אז בהתחלה פותחים לך קצת את התחת, אבל אחרי זה אתה לא מבין איך יכלת לשחק נגד מחשב.

זה כמה רמות מעל.

פורסם

WAREFACE - מולטי חדש חינמי באינטרנט עושה רושם מעולה, התקנתי אתמול אני דיי אהבתי את המשחק! נראה גם מצויין.

סינגלפלייר - תנסה דברים טובים כגון טרילוגיית MASS EFFECT, ביושוק INFINITE, סדרת ה COD האחרונה (תדלג על BLACK OPS 2 המיותר), FEAR 3 מעולה, במיוחד BATMAN ARKHAM CITY/ ASYLUM והחדש יוצא שבוע הבא.

כנס תעשה סיבוב גם ב IGN או ב GAMESPOT להמלצות מהשנה שנתיים האחרונות, משחקים מעולים יצאו שווה נסיון

Opel Adam S 2017

פורסם
בדיוק.

אז בהתחלה פותחים לך קצת את התחת, אבל אחרי זה אתה לא מבין איך יכלת לשחק נגד מחשב.

זה כמה רמות מעל.

לגמרי! לא תמיד זה נעים בגלל טרולים וילדים בכיינים מעצבנים,

אבל בשורה התחתונה זה הרבה יותר כיף, ועם השותפים הנכונים

אתה גם מת מצחוק תוך כדי משחק, בלי קשר לתוצאה.

השלמתי מזמן עם העובדה המוגמרת שהרפלקסים מהילדות לא יחזרו לעולם. :|

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתחילת 2014 אמורים לצאת משחקים חדשים וטובים, שאני מחכה להם בקוצר רוח:

Watch dogs

Mad Max

Wolfenstein: The New Order

The Evil Within

Dying Light

GTA 5

בקיצור, אם 40 שנה אחרי שהאחים לומייר הקרינו את הסרט הראשון, יצאו דברים כמו "חלף עם הרוח", אז 40 שנה אחרי שהופיעה קונסולת משחקים ראשונה, יש בהחלט יצירות מופת בעולם משחקי מחשב (כמו ביושוק אינפיניטי ודומיו)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וואלה? כל כך אהבת אותו.

אני לא נפלתי.

אני שונא במיוחד את המנוע הגרפי שלו, כל כך מיושן.

זה גם מה שהוריד לי מביושוק INFINITE, למרות שהמשחק עדיין היה חוויה בלתי נשכחת.

פורסם

אם נהנת מהמשחק, מה אכפת לך מהמנוע הגרפי? שיהיה מיושן עד מחר מצידי. אפילו יותר טוב - ככה לא צריך לקחת משכנתא בשביל לקנות מחשב שיוכל להריץ את המשחק.

אגב, מצטרף להמלצה על dishonored.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...