Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לקרבורטור weber

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שאלה זו מופנית למומחים המתעסקים בקרבורטורים - איציק בעיקר ;-)

ברכב שלי מותק קרבורטור weber דגם DSTA 150

מבדיקה שערכתי באינטרנט, קראתי שהקרבורטור הזה דומה לקרבורטורים של רנו 9 ורנו 5 מנוע 1400 מדגם DRT.

לא מצאתי יותר מידי תמונות של ה-DRT, למעשה מצאתי רק תמונה אחת של ראש הקרבורטור, והוא די דומה למה שמורכב אצלי.

הבעייה היא, שהקרבורטור שלי - DSTA - עולה 185 פאונד, בעוד שה-DRT עולה כ-100 פאונד "בלבד"...

אז השאלה היא: מה ההבדלים בין הקרבורטורים?

אני שואל את זה, בגלל שאני מחפש סכימה של הקרבורטור והמבנה שלו... ולא מוצא את הדגם שלי DSTA...

--------

עריכה:

מה ההבדל בין קרבורטורים מתוצרת Weber לבין קרבורטורים מתוצרת Bressel-Weber המייצרים את ה-DSTA?! (אם קיים בכלל הבדל שכזה :roll: )

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
שלום רב,

שאלה זו מופנית למומחים המתעסקים בקרבורטורים - איציק בעיקר ;-)

ברכב שלי מותק קרבורטור weber דגם DSTA 150

מבדיקה שערכתי באינטרנט, קראתי שהקרבורטור הזה דומה לקרבורטורים של רנו 9 ורנו 5 מנוע 1400 מדגם DRT.

לא מצאתי יותר מידי תמונות של ה-DRT, למעשה מצאתי רק תמונה אחת של ראש הקרבורטור, והוא די דומה למה שמורכב אצלי.

הבעייה היא, שהקרבורטור שלי - DSTA - עולה 185 פאונד, בעוד שה-DRT עולה כ-100 פאונד "בלבד"...

אז השאלה היא: מה ההבדלים בין הקרבורטורים?

אני שואל את זה, בגלל שאני מחפש סכימה של הקרבורטור והמבנה שלו... ולא מוצא את הדגם שלי DSTA...

--------

עריכה:

מה ההבדל בין קרבורטורים מתוצרת Weber לבין קרבורטורים מתוצרת Bressel-Weber המייצרים את ה-DSTA?! (אם קיים בכלל הבדל שכזה :roll: )

שלום רב אליק!

ראשית שני הקרבורטורים דומים אך לא זהים וגודל הנחירים ( הדיזות) שלהם שונה!

לגבי המחירים בפאונד שהזכרת( רצוי שתדבר בשקלים)לא רלבנטי במידה ואתה רוצה

ליבא קרבורטור מחול העלות תהיה הרבה יותר גבוהה, מלשפץ את הקרבורטור שלך!

אם אני לא טועה אתה מתכוון לסיאט איביזה 1500.

אין הבדל מהותי בין קרבורטור ברסול לוויבר.

בדבר פרטים נוספים פנה אלי ב ה.פ ו/או בטלפון הרשום מטה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה...

אני לא רוצה לקנות קרבורטור חדש, אלא את המכלולים הפנימיים שלו (דיזות ומחטים) במטרה לשפץ אותו.

משיחה שערכתי עם בעל מקצוע פה בדרום (:oops: ) הוא אמר לי שהוא לא מחליף את המכלולים הפנימיים, אלא רק מנקה אותם...

האם באמת כך הדבר?!

שוב תודה!

פורסם

למיטב ידיעתי, בעבודה מקצועית משתמשים עם מדידים לבדיקת נחירי מאייד (דיזות) ומחטים ולפי זה אם יש צורך מחליפים. סתם נקוי עם נתוני יצרן כבר לא טובים זה בצוע שגוי.

בכל מקרה צביקה הוא המקצוען וכבר הגיעו אליו לתקון ונעזרו בו רבות, גולשי פורומי הרכב, גם ממקומות רחוקים. החסכון בדלק מחזיר מהר את ההשקעה וכמו כן מפחית את בלאי המנוע.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם
כן... אבל אני גר בדרום... ומר צביקה החליט לפתוח עסק בנתניה!

חוסר התחשבות מצידו! ;-):lol:

אליק בליק צודק! חוסר התחשבות מצדי להטריח את אליק בליק להגיע,

מהדרום, אבל לבעל חיפושית מבאר שבע שהגיע אלי שבוע שעבר, לנתניה , דרך "פורום חיפושיות",

ולא מפסיק לשבח אותי טלפונית ולהודת לי על עבודה מקצועית וכדאית!

אותו לא הרתיע שעתים נסיעה!

נו יש גם כאלה..

בברכה צביקה

פורסם

מהדרום, אבל לבעל חיפושית מבאר שבע שהגיע אלי שבוע שעבר, לנתניה , דרך "פורום חיפושיות",

נו יש גם כאלה..

בברכה צביקה

צרף אליו גם ירושלמי שהגיע עם אופל קדט מודל 87 לשיפוץ קרבורטור שגם משבח!:wink:
פורסם

נו יש גם כאלה..

בברכה צביקה

כנראה שהבנתי אותי לא נכון... הסמיילי הקורץ, ואחריו הסמיילי המחייך משמעותם ציניות...

:lol:

בכל מקרה, לא שללתי כלל את האופצייה להגיע לנתניה, בינתיים אני קצת לחוץ עם הלימודים... אתה יודע, תחילת הסימסטר... מי יודע, אולי נתראה עוד חודש-חודשיים ;-)

תודה בכל מקרה!

פורסם
כנראה שהבנתי אותי לא נכון... הסמיילי הקורץ, ואחריו הסמיילי המחייך משמעותם ציניות...

:lol:

בכל מקרה, לא שללתי כלל את האופצייה להגיע לנתניה, בינתיים אני קצת לחוץ עם הלימודים... אתה יודע, תחילת הסימסטר... מי יודע, אולי נתראה עוד חודש-חודשיים ;-)

תודה בכל מקרה!

ברוך הבא מתי שתרצה אבל רצוי בתיאום מראש! קיבלת גם מסר בפרטי!

בברכה ולא בציניות!

צביקה

• תוכן חדש...