Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יש לי עבודת שיפוץ ביישוב בני עייש, אני מחפש חשמלאי מוסמך שיביא לי הצעת מחיר, הסיפור הוא שחנות ליד החנות שאני משפץ הייתה שריפה ונפגע הלוח חשמל וכנראה שגם החיווט, אני עובד מול שמאי וחברת ביטוח ואני כבר שלושה ימים מנסה לקבוע פגישה עם חשמלאי, כולם ביטלו לי ברגע האחרון :evil:

מה, אני לא מבין, זהו אף אחד לא רוצה לעבוד? אני גם מוכן לשלם מעבר על עבודה טובה, מוכן לשלם על דלק אוכל חומרים הכול הכול, כנראה שאף אחד לא ממש רוצה לעבוד.

מישהו יכול להמליץ לי על חשמלאי אמין מהאזור? או אפילו לא מהאזור העיקר שרוצה לעבוד! תודה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לא ניסיתי את האיש ,ולא מכיר אותו ,אבל באחת הנסיעות לפני מספר חודשים ,בתוקף היותי נהג מונית , נפלה בידי ההזדמנות לשמוע על צדיק מקצועי ,ועל כן שמרתי את כרטיס הביקור שלו ,לעת צרה.

הוא מראשל"צ .

קוראים לו משולם אייל :

טלפקס : 03 9525632

נייד : 052-5504087

אשמח לשמוע עדכונים.

בברכה

מוטי

• תוכן חדש...