Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את האוטו מאזדה לאנטיס 323 יצור 2001 למוסך לבדיקה כללית לפני טסט על הדרך עשיתי טיפול 10,000 וביקשתי שינקו לי מצערת,

לאחר שקיבלתי את האוטו, הרגשתי שינוי כללי באוטו מבחינת התגובה של האוטו אבל יש משהו מוזר יש תופעות מוזרות במהירויות הנמוכות עד לגלישה של האוטו כלומר בטורים נמוכים , האוטו פתאום גולש ללא הגז בצורה בצורה מהירה מידי לדעתי, כשאני במצב עמידה על D הטורים מראים בר אחד פחות מ 1 וכשאני מעביר לניוטרל הטורים קופצים רגעית ל 1.4 ונעצרים על 1.1-1.2 כאילו הטורקים על ניוטרל במצב יותר גבוה מאשר הטורים על מצב D, מה שלא זכור לי שהיה ככה קודם, ויש תחושה שהאוטו עכשיו במצב עמידה טיפה רועד יותר מאשר במצב הקודם.

בנוסף וזה מה שהכי מפריע בזמן שאני מאיט ללא ברקס ומגיע למהירות נמוכות סיבוב ההילוך הראשון לשני יש קפיצה רגעית

בטורים ודחיפה עדינה של האוטו, כאילו מישהו לחץ לשניה על הגז, כאילו האוטו בטורים נמוכין מתנהג בצורה קפריזיט ועכשיו זה קורה לי כל הזמן.

מה העניין הפה? משהו שהמוסכניק לא עשה נכון?

איך לפתור את הבעיה?

פורסם

אולי פגעו באיזה חיישן עם החומר של הניקוי מצערת (החומר קטלני עבור החיישנים)

דלקה לך נורת מנוע? (כשהרכב מונע)

בזמן סוויץ נורה תקלה דולקת בלוח שעונים, ואז כשמניעים היא כבת?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

בזמן נסיעה לא דולק כלום,

בהתחלה בהנעה כשאני מסבוב חלק הראשון רק שעובד החשמל לא קורה כלום וכשאני עושה את המשך הסיבוב של הסוויץ ומחזיק רגע לפני התנעה נתדלקים לי לשי נורות לשתי שניות- נורה מצד שמאל של סימן קריאה ונורה בצד ימין של ABS ולאחר שתיי שניות הן מתכבות ואז אני מניעה רגיל אז כבר אין שום נורה דולקת.

*אני לא יודע איך נראת נורת תקלה או נורת מנוע

פורסם

נורת תקלת מנוע נראת כמו ברז בצבע צהוב ומתחתיה רשום CHECK האם כשהסוויץ על מצב ON הנורה דולקת ?

כמו כן תבדוק שכל החיבוריםן של החיישנים מהודקים הייטב (חיבור של המד כמות אוויר ו של חיישן שיושב על המצערת ליד כבל הגז )

כמו כן תבדוק שהשרוול של הפילטר אוויר יושב טוב ,מה שאני עוד ממליץ לך זה להתחבר לסורק תקלות .

עריכה הנה תמונה להמחשה (הנורה הצהובה ) dsc00042j.jpg

פורסם

ראשית כל עליך לחזור לאותו מוסך ולהסביר לו שהרכב יצא במצב שכזה וזהו בוודאות מצב לא תקין. שיסדר לך כמו שצריך. שנית, כיצד נעשה ניקוי המצערת? האם על ידי פירוק המצערת מהרכב? ייתכן ונגעו בבורג כיוון כלשהו? ולמה ביצעת ניקוי מצערת? הייתה בעייה של סלד לא יציב?

פורסם

אף אחד מהנורות שבתמונה לא דולקת אצלי

שהסוויץ דולק אף נורה אצלי לא דולקת רק כשאני נסה להניע רגעית נדלות ונכבות הנורות שציינתי קודם.

ביקשתי לנקות מצערת כי אם אני זוכר או שפה באתר או שמישהו המליץ לי כי התלוננתי על האצה איטית /כבדה,לפני כן בדקתי חיישן מד כמות אוויר ניקו ואמרו שתקין ואז הלכתי לשלב של ניקוי מצערת .

אני אחזור למוסך ואבדוק איתם שוב

פורסם

בפתיחת הסוויץ נדלקות נורות הבקרה של המנוע, ה abs, כריות האוויר ועוד כדי להראות שהמערכת בסדר. נורות אלה כבות אחרי שניות ואם נדלקות בזמן הנסיעה סימן שיש תקלה.

שלמה דן גדרון

פורסם

דרך אגב על כמה הטורים צריכים להיות מכוונים בעמידה כשהאוטו עומד על מצב ניוטרל ועל מצב D ?

אצלי עכשיו על מצב D זה בדרך כלל מראה על בערך בר אחד או שניים מתחת ל 1000 ואף לפעמיים לאחר נסיעה של כ 10 דקות זה יורד מתחת לכ 600 סלד ,ובמצב ניוטרל זה מראה לי על כ שני ברים מעל ה 1000 ,זה תקין ? או שאפשר לכוון למצב יותר נכון?

• תוכן חדש...