Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 sw

yerachb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

לאחר התלבטויות רבות בנוגע לרכב 6-7 מקומות כרגע אני די סגור על 307 sw .

בלוח יד 2 יש הצעות על טווח מאוד רחב של מחירים.

אני לא מצליח להחליט מה עדיף.

רכב ב25000 ש"ח עם עבר של ליסינג ו180000 ק"מ או ב30000 + רכב בבעלות פרטית ללא עבר ליסינג עם 110000 ק"מ ועוד דוגמאות כאלה - דגמי 2005 בעיקר.

כולם יגידו שלא עבר תאונות בעבר והכל תקין ומצויין ולך תסמוך ולא רוצה סתם לשלם למוסך לבדיקה וזה דורש זמן.

כבר חודש חופר בראש,עוד חשבתי על רנו לוגאן ידני כי חוסך דלק אבל יקר בהרבה ואין הרבה הצעות.

אחרי זה חשבתי נוציא פחות ונישאר עם כסף בכיס למקרה ש...

אשמח להערותיכם והארותיכם. תודה

פורסם

הלוגאן היא פשוט חרא של רכב,אין דרך אחרת להגיד את זה.

אתה לא רוצה להסיע ברכב הזה את הילדים שלך.

הפג'ו עדיפה וכמובן שכדאי ורצוי ללכת על הדגם השמור ביותר גם אם יעלה 3-4 אלף יותר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

צריך לבדוק גם עם יש הסטורית טיפולים לרכב.

אפשר לפסול הרבה רכבים רק בשיחת טלפון. אחר כך הולכים לראות את הרכב ועושים נסיעה קצרה.

רק אחרי זה עם הכל טוב עושים בדיקה. אם המוכר נראה לך אמין והביא לך הסטורית טיפולים והרכב נראה טוב בבדיקה העצמאית שלך יש סיכוי טוב שתוצאות הבדיקה יהיה טובים ולא תצטרך לעשות בדיקות על הרבה רכבים.

פורסם

ברכב מסוג זה חשוב מאוד היסטוריית הטיפולים גם אם לא במורשה לפחות במוסך שמומחה לקונצרן .

וכמובן עדיף את מהוע ה2.0 ליטר.

רוצה בית עם 10 דונם שיהיה מקום לכל המכוניות שיש לי(שיש לי בחלום אמרתי?)

פורסם

ראיתי היום את הרכב. אין ספר טיפולים מסודר.

הוא טיפל במוסך פרטי ואין לו קבלות או משהו. היו אישורים על טיפולים של הבעלים הקודמים(הראשון - הוא השני).

העניין שזה רכב 2005 עם 110000 ק"מ בלבד. פחות משאר ההצעות שראיתי.

האם בדיקה במכון מורשה יספיק.

פורסם

אם אין הסטורית טיפולים מלאים, או בעל הרכב לא נשמע אמין מה שהוא אומר בטלפון לא מתאים למודעה. שואלים הרבה שאלות: אם היו בעיות עם הרכב, מה מצב הפנימי וחיצוני של הרכב, אם היה תאונות, למה הוא מוכר.

• תוכן חדש...