Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה של ארהב היא החוב שיש לה לסינים. כדי לפתור את הבעיה ארהב תצטרך לקצץ ביבוא מסין. הבעיה היא שסין שומרת על מחיר זול של סחורות ע"י רגולציות שמקלות על החברות שלה (אי שמירת על תקני איכות אוויר, אי שמירה על חוקי עבודה, מאפשרת יבוא דלק זול מאירן) וכך היבוא מסין גדל והחוב לסינים גדל. אם יצליחו לכפות על הסינים לעמוד בתקנים המערביים (דרך לחץ עולמי או התקוממות אזרחים) ככל הנראה המחירים של הסחורות מסין יעלו, ואז יווצר איזון בין יבוא ויצוא והחוב יקטן. לעניות דעתי, הנושא של אי אישור ההעברת כספים לממשלת אובמה אינו נוגע לעניין החוב הממשלתי, זהו כסף שקיים ובסופו של דבר מישהו ימצמץ ראשון והכסף יועבר.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעיה של ארהב היא החוב שיש לה לסינים. כדי לפתור את הבעיה ארהב תצטרך לקצץ ביבוא מסין. הבעיה היא שסין שומרת על מחיר זול של סחורות ע"י רגולציות שמקלות על החברות שלה (אי שמירת על תקני איכות אוויר, אי שמירה על חוקי עבודה, מאפשרת יבוא דלק זול מאירן) וכך היבוא מסין גדל והחוב לסינים גדל. אם יצליחו לכפות על הסינים לעמוד בתקנים המערביים (דרך לחץ עולמי או התקוממות אזרחים) ככל הנראה המחירים של הסחורות מסין יעלו, ואז יווצר איזון בין יבוא ויצוא והחוב יקטן. לעניות דעתי, הנושא של אי אישור ההעברת כספים לממשלת אובמה אינו נוגע לעניין החוב הממשלתי, זהו כסף שקיים ובסופו של דבר מישהו ימצמץ ראשון והכסף יועבר.

ּּּּ+1+ צודק בכל מילה.

פרנקוס הכל תלוי מאיפה אתה צורך את המדיה. ניחוש פרוע NY TIMES CNN BBC ...גגופי תקשורת אולטרא שמאלנים,ליברליים ותומכי אובמה גם אם יכריז מחר מלחמה על קנדה.

פורסם

פרנקוס הכל תלוי מאיפה אתה צורך את המדיה. ניחוש פרוע NY TIMES CNN BBC ...גגופי תקשורת אולטרא שמאלנים,ליברליים ותומכי אובמה גם אם יכריז מחר מלחמה על קנדה.

לא נכון.

אני רואה גם FOX NEWS ומסתכל על כל הספקטרום.

רק שתהיה בעניינים: BBC זה בריטי :roll:

ותאמין לי שגם בשמאל ,אפילו הקיצוני,(ראה ערך Bill Maher) לא חוסכים מאובמה את הביקורות שמגיעות לו.

פורסם
לא נכון.

אני רואה גם FOX NEWS ומסתכל על כל הספקטרום.

ותאמין לי שגם בשמאל ,אפילו הקיצוני,(ראה ערך Bill Maher) לא חוסכים מאובמה את הביקורות שמגיעות לו.

אני יודע שBBC בריטי, אבל הם מסקרים את כל העולם (את זה גם אתה יודע) אל תתחכם:wink:

פורסם

וזה אומר שהוא לא גוף שמאלני, אולטרא קיצוני?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הכלכלה והפוליטיקה האמריקאית הם נושאים שמאוד מעניינים אותי.

זה, בניגוד לפוליטיקה הישראלית, שהרבה פחות מעניינת כי היא פחות מורכבת (מסובכת כן, מורכבת, פחות).

אני קורא טורים, ניתוחים פוליטיים ורואה תוכניות אקטואליה כל יום.

זה מעניין אותי בהמון רמות.

תאמין לי שהמידע שלי מספיק אמין.

אתה שואל כי אתה לא מבין למה אני יודע את זה או כי טעיתי במשהו?

אני שואל כי תיאורטי זה תמיד שונה ממעשי

אם בנצי לדוגמא היה מגיב כמו שהגבת אז הייתי מתייחס לתגובה שלו יותר ברצינות\אמינות מאשר לתגובה שלך

פורסם

המציאות הוא שונה מכיוון שעוני יש בכל מקום, שכונות מצוקה יש גם בישראל ובצ'ילה.

מי שרוצה לעבוד עובד, אני לא מכיר בן אדם אחד שעובד ב2 עבודות ואין לו מה לאכול, doesn't make sense, במיוחד במדינה שבה המזון הוא זול ושעת עבודה בשכר מינימום קונה לך 8 המבורגרים במקדונלד'ס.

לגביי הגירה וחינוך, הכל עניין של גישה יש מהגרים שמגיעים עם רצון להיטמע בחברה ויש כאלו שלא.

חינוך יש גם בשכונות מצוקה, בתי ספר ממשלתיים קיימים ואינם דבר רע, כך גם מכללות קהילתיות.

כן צריך להשתמש ביד חזקה ולהתחיל ללחוץ על החברות הגדולות ועל העשירים מאוד.

haters will hate

• תוכן חדש...