Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימא שלי בטעות מחקה תיקייה שלמה של תמונות שהיא צילמה במכשיר גלקסי S2, יש דרך פשוטה לשחזר את מה שנמחק?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קודם כל- תעשה אנמאונט לכרטיס ותוציא אותו מהמכשיר.

וכמה שיותר מהר יותר טוב!

כל זמן שהכרטיס יושב במכשיר שפועל, הנזק הופך להיות בלתי הפיך.

שנית, תוריד תוכנה בשם RECUVA מכאן (חינם):

http://www.piriform.com/recuva/download/standard

הפעל את התוכנה ופעל לפי ההוראות.

(הכל זה לסמן בעיגול את הבחירה הכי מתאימה למקרה שלך, כמו לענות על שאלון.)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

natco, שחזרתי וידאו שנמחק לי מהפלאפון, אבל כשניסיתי להפעיל את הסרטונים שהוא שיחזר זה רשם לי שהמדייה פלייר לא תומך בהם. הורדתי VLC וגם איתו לא הצלחתי לנגן אותם. אתה יודע מה כן ינגן אותם?

פורסם

בשביל למנוע מקרים כאלה אני ממליץ להתקין אפליקציה כמו דרופבוקס, שיודעת להעלות אוטומטית לענן את התמונות והסרטונים שצולמו במכשיר.

פורסם

קיימת אפליקציה בשם astro file manager.

למעשה זו תוכנה לניהול הקבצים במכשיר, אבל באחת הפעמים שהתעמקתי בה, ראיתי להפתעתי הרבה תמונות שמחקתי מהמכשיר אבל בפועל הם עדיין היו שם באיזה תיקיה לא ברורה. אפילו הצלחתי לשחזר אותם בחזרה.

מוזר אבל עבד. נסה ותראה אם מצאת משהו.

פורסם
האם התוכנה יודעת לשחזר שרטונים שהיו שמורים בזיכרון המכשיר ונמחקו לפני כשבועיים-שלוש?

תודה

תלוי האם מידע חדש נצרב בזכרון.

כשאנחנו מוחקים משהו אנחנו בעצם אומרים לזכרון שהמידע שמחקנו אינו נחוץ לנו והוא יכול לצרוב עליו מידע חדש.

אם זאת, המידע הישן לא באמת מחוק (גם אם לא רואים אותו על פני השטח) עד שנצרב במקומו מידע חדש.

במקרה כזה שום תוכנה לא תעזור.

לכן מה שיותר חשוב הוא כמות המידע החדש בזכרון ולא משך הזמן מאז המחיקה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
קיימת אפליקציה בשם astro file manager.

למעשה זו תוכנה לניהול הקבצים במכשיר, אבל באחת הפעמים שהתעמקתי בה, ראיתי להפתעתי הרבה תמונות שמחקתי מהמכשיר אבל בפועל הם עדיין היו שם באיזה תיקיה לא ברורה. אפילו הצלחתי לשחזר אותם בחזרה.

מוזר אבל עבד. נסה ותראה אם מצאת משהו.

ברוב המקרים אלה לא התמונות בגדול המקורי אלא Thumbnails שיוצרת מערכת ניהול הקבצים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על העזרה עכשיו ניסיתי את כל ההוראות שקראתי פה ולצערי זה לא מצליח לשחזר את התמונות החדשות שנמחקו, רק תמונות ישנות שכבר קיימות במכשיר, עצוב...

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
תודה על העזרה עכשיו ניסיתי את כל ההוראות שקראתי פה ולצערי זה לא מצליח לשחזר את התמונות החדשות שנמחקו, רק תמונות ישנות שכבר קיימות במכשיר, עצוב...

לכן חובה לבצע גיבויים בתדירות קבועה

• תוכן חדש...