Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע מהמם ובמיוחד נראה מהמם! אני ישר שמתי לב להבדל בין הדודים האלו למקוריים, נראה כמו בדיוק אותו דבר שיושב על C63.

סאונד - חלום, אורגזמה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי עידן,

נורא חבל שאצל השכנים שלך אי אפשר לפתוח יוטיוב כדי לשמוע את הסאונד....

תשלח ב QQ... או שאני אצטרך לדמיין את הסאונד.

נתי

sent from chinese iphone

פורסם

היי נתי,

אם אתה אצל השכנים שלי אז קדימה, גיחה קטנה אלי ותבוא לשמוע ממקור ראשון.... :lol:

תודה על הפרגון, אכן תענוג אמיתי הסאונד החדש.

לגבי המחיר (כיוון ששואלים אותי)- הדודים עלו 1000$, באמת מחיר מצחיק לסט חדש של החברה הזאת, זה מצחיק במיוחד כשעל הדודים המשומשים שלי קיבלתי 500$ מפרסום שלהם מפה לאוזן, זה גם מחיר נמוך אבל לא היה אכפת לי למכור בזול כדי שלא יתפסו לי מקום ויעלו אבק.

פלוס גדול נוסף כתוצאה מהשדרוג זה שהדודים עכשיו יושבים בדיוק כמו שצריך עם הסופיות בולטות מעט מתחת לדפיוזר, זה שדרג את המראה שקצת נהרס לאחר התקנת הדפיוזר ש״בלע״ לי את סופיות האגזוזים בדודים המקוריים (יכולתי לתקן אבל זה היה כרוך בחיתוך וירתוך מחדש אז ויתרתי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא הבנתי איך הצלחת לייבא דוד מחו"ל ,זה לא דורש אישורים מציקים ושטויות ? זה לא ברשימת שחרור מהיר

כבודו לא גר בארץ :-D

פורסם

עידן אתה לא מפסיק להפתיע אותי.

בכל פעם מחדש אני מתלהב מהמרצדס שלך, היא מדהימה ומטריפה!

כל הכבוד לך ושאפו, הרבה זמן לא ראיתי השקעה כזו, והשקעה עצמאית של הבעלים של מרצדס חדשה,

(הכוונה למרצדסים מהדורות החדשים יחסית, לרוב הבעלים של מרצדסים ישנים מטפחים,

הבעלים של החדשים אולי נותן לנהג הפרטי לשטוף :wink:.

שאפו ענקי, חבל שאתה לא גר בארץ, הייתי יכול להתלהב מהיצירה הזו במציאות.

שלומי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...