Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים שהיו קצת חסרים ברכב זה הסאונד של מערכת הפליטה שקצת מעודן מדי לטעמי ותמיד רציתי לשדרג למערכת פליטה של EISSENMAN הגרמנית שבין היתר מהנדסיה גם מפתחים מערכות פליטה עבור AMG (לא כאפטרמרקט אלא כמוצר OEM לדגמים חדשים, למשל C63), הם נחשבים לטופ של הטופ עבור הגרמניות ביחד עם עוד איזה 2 חברות מצויינות אחרות, הכל עבודת יד והמחירים בהתאם- סביב 3000$ לפני משלוח עבור הרכב שלי.

בצירוף מקרים די משעשע יצא שנכנסתי לפורום של MBWORLD ודווקא לדף היד 2 סתם מתוך סקרנות (פורום אמריקאי), ראיתי הודעת מכירה למערכת פליטה של אייסנמן ונכנסתי כדי לראות בכמה מוכרים מהסקרנות.

ההודעה המקורית מ-2009, היא הוקפצה כי המוכר עשה סדר במשרד ופתאום נתקל בדודים שעדיין לא מכר.

כדי לקצר- מסתבר שהמוכר ממוקם בהונג קונג, לא מצליח למכור דודים חדשים לגמרי (היו מותקנים יום וחצי על הרכב עד שאמא שלו אמרה לו שאו שהוא מחבר את האגזוז המקורי חזרה או שאין לו רכב יותר- רעש חזק מדי).

שלחתי הודעה, חזר וואטסאפ, מבקש מחיר נמוך כי רוצה להתפטר, אני מציע מחיר נמוך-400$ אמריקאי כי אני עושה לו טובה ומפנה לו מקום ולוקח סיכון שזה רועש לי מדי.

כסף עובר ידיים, דודי פליטה EISSENMAN RACE ייעודיים לרכב שלי עוברים אלי.

אז יאללה, לחלק המעניין, לפני התקנה:

1380791_10151768178049962_531018024_n.jpg

1374122_10151768178179962_1878858130_n.jpg

על הרכב

1395377_10151768177239962_1652412299_n.jpg

1382410_10151768177374962_1181380793_n.jpg

ואיך זה נשמע?...

http://www.youtube.com/watch?v=SEsxpVyjDw0&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ופתיחה קצרה... (מתחילים לשמוע אותי מתקרב משניה 0:17, אחרי הפתיחה אין משהו מעניין,סתם לא ערכתי).

http://www.youtube.com/watch?v=X35WYWP8xwg&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הסאונד פשוט מ-ט-ו-ר-ף, גרגור עמוק של המנוע עם הרבה באס, יש תחום די צר של סל"ד שמרגישים קצת רעש תהודה בתוך הרכב שטיפה מציק בהתחלה אבל מהר מאוד מתרגלים אליו, עזיבה של הגז מלווה בפיצוצים מעודנים בדודים (אני מת על זה!!!).

בקיצור- סימפוניה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש. יש לך סרטון של לפני? אני זוכר שהיה לא רע גם אז.

מבין שהחלפת רק דודים אחוריים. הם מייצרים גם סעפת וצנרת עד לדודים?

חסרה הקלטה של הצליל בתוך המכונית. זה יותר חשוב, לא?

שלא יהיה ספק, מגניב וכל הכבוד! :mm_yeah:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ככה זה נשמע לפני (צולם במצלמה טובה בהרבה מבחינת איכות תמונה\סאונד):

http://www.youtube.com/watch?v=T9ETRwx6BDQ דרך יוטיוב

EISSENMAN מייצרים גם צנרות אבל עד כמה שזכור לי לא מתעסקים עם סעפות (אולי אני טועה).

מבחינת הסאונד בתוך הרכב אני אשתדל לצלם ולהעלות סרטון מחר, בכל אופן הסאונד חזק משמעותית גם תוך חלל הרכב, סאונד מאוד בשרני ובאסי שנוכח לאורך כל טווח הסל"ד מסרק (גרגור עמוק ועדין שלא מפריע) ועד המנתק ששם כמו שאמרתי -סימפוניה.

למעשה, הסאונד כל כך עוצמתי שכאשר שאלתי את אישתי אם הסאונד לא חזק לה מדי היא ענתה "זה חזק משמעותית ממה שהיה קודם, צריך להתרגל" כך שלמען ההגינות\שלום בית\המשך שינה בחדר שינה ולא בסלון- ביקשתי שהיא תחליט אחרי שבועיים-3 שבועות אם התרגלה, בינתיים אני שומר את הדודים המקוריים למקרה שאצטרך להתקין אותם חזרה (בגדול הם כבר מכורים).

מבחינת ביצועים קשה לי לומר שכן זה לא ש-AMG התקינו ברכב במקור דודים סיניים, הם יודעים מה הם עושים.

יחד עם זאת, כפועל יוצא מכך ש-EISSENMAN שותפה לפיתוח מערכות הפליטה של AMG (הכוונה למקוריות) אני משער שבמערכות אפטר מרקט שלהם מעבר לסאונד תיהיה תוספת הספק כדי לחזק את המוצר.

כך או כך, זה לא מה שמשנה לי ושיפור הספק אינו אחד ההישגים הנדרשים עבור הדודים האלה (מבחינתי), בטח לא ברכב שגם ככה עומד על 500+ כ"ס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב מדהים. מאוד אוהב את הקטגוריה של מנהלים חזקה (מאוד חזקה ...).

נהנה בכל פעם מחדש לקרוא על השינויים שאתה עושה לרכבים שלך.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מדהים! כל הכבוד! אין על אייזנמן :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
וואו! איזה סאונד סקסי. נשמע כמו muscle car אמריקאי אבל מעודן טיפה.

תתחדש!

אז זהו שיש אופציות לדודים אחוריים של חברות טובות אחרות (Magnaflow, SuperSpring ועוד), הדודים שלהם אפילו זולים בהרבה, 500-1000$ לעומת סביב 3000$ ל-Eissenman או Meisterschaft שנחשבות לטופ.

העניין הוא שהן פשוט עושות יותר ״רעש״ וגורמות לרכב להשמע באמת כמו איזו מכונית שרירים אמריקאית במקום להעצים את הסאונד ולשמור על האופי של AMG.

אתמול נסעתי על הרכב ב-12:30 בלילה באיזה כביש מתפתל וריק אז לחצתי אותו כמו שצריך (פעם ראשונה מאז ההתקנה)- התוצאה פשוט פסיכית, הסאונד העמוק הזה מתערבב עם פיצוצים עוצמתיים בעזיבת דוושה\הורדת הילוך, פשוט העצים את החוויה של הרכב בכמה רמות.

תודה על הפרגון.

פורסם

נשמעת מעולה

והמחיר , בדיחה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...