Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמע כמו דוב פצוע אחרי קרב עקוב מדם ( ניסיתי להידמות לג'רמי והביטויים שלו ) :-P

עוד לא החלטתי אם אהבת או לא אהבת את הסאונד....:wink:

תודה למפרגנים, זה תמיד כיף להשקיע ברכב ועוד יותר כיף לעשות את זה עם חלקים באמת איכותיים.

אני מאוד אוהב את Eissenman אבל לומר את האמת- לא הייתי משקיע באיזור ה-4000$ על מערכת פליטה, זה טירוף.

מצד שני היו לי הצעות לרכוש SuperSprint ב-1000$ חדש בקופסא וויתרתי על זה, בדיוק מאותה סיבה שעל פרארי לא הייתי מתקין אייזנמן אלא טובי או קפריסטו שמושלמים על פרארי (ושאר האיטלקיות-על).

אני שמח שבצירוף מקרים נדיר הצלחתי לרכוש סט חדש ב-25% מהמחיר המקורי.

נו שווין, כנראה שהג׳אנטים לא יוחלפו בקרוב (נגמר תקציב השיפורים).

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגידו, נהיינו פורום של כוסיות?

הסאונד מעלף, הסאונד מדהים, תיכף תתחילו לדבר על ההברשה של הנירוסטה :wink:

יאללה, ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...